>
В наявності
2499 грн
1980 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

478 шт.
3 шт.
45.6 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Красиве і зелене місто, представлене в серії ЛЕГО Сіті, не має бути зруйноване внаслідок пожежі. Саме для цього пожежники чергують цілодобово і готові вирушити за першим покликом, що і відбувається в наборі LEGO "Пожежний рятувальний літак".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60413 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 478 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Тріо пожежників

Всі 3 мініфігурки, додані в набір ЛЕГО 60412, є пожежниками. Перед знайомством з ними, неочевидний висновок, який можна зробити з цього - пожежа все ж таки трапилася сама по собі, без вини когось із жителів міста.

  • пожежниця. Так, у пожежні міста без проблем беруть дівчат і в наборі вона з'являється в чорно-жовтому костюмі пожежної служби. У неї двосторонній вираз обличчя - усміхнений і незадоволений. Також є деталь жовтого шолома з прозорим склом, який можна замінити деталлю короткого волосся;
  • пожежний №1. У нього схожий костюм, як у попередньої мініфігурки, проте з великою кількістю ременів і червоною деталлю на торсі. У нього аналогічний шолом із дівчиною, який змінюється на коротке коричневе волосся; 
  • пожежний №2. Він одягнений у точно такий самий костюм, як і перший чоловік. Відмінність у жовтому шоломі - він більш складно сформований. Додатково є елемент подовженого чорного волосся.

Виліт на пожежу

Краще загасити вогонь, поки він ще невеликий, тому в наборі збирається ділянка галявини. Основою виступає зелена деталь, на яку додаються каміння та дерева. У кількох місцях галявини можна закріпити вогонь.

Крім літака, мова про який піде далі, в комплекті присутній збірний джетпак. До нього можна прикріпити мініфігурку, регулювати крила і стріляти з двох шутерів на спині.

Головна збірка - літак починається зі створення чорного дна, яке нагадує човен. Воно одразу починає деталізувати, при цьому одночасно збираючи кабіну та нарощуючи стіни. Далі приєднується та деталізується задня частина літака. У певний момент з боків додається багато червоних деталей, включно з червоними ящиками для зберігання деталей для шутерів. Після цього увага переходить до крил зі встановленими на них імітаційними двигунами й одразу ж закривається дах. Коли додано ніс літака, двері до вантажного відсіку, шутери, маленькі колеса і хвіст, збірка вважається закінченою.

Скористайтеся великим літаком з набору ЛЕГО "Пожежний рятувальний літак", щоб скинути деталі води на вогонь і врятувати місто.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари