>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

57 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Відкрийте вашому маленькому герою захоплюючий світ пожежних рятувальників з ігровим набором Пожежний рятувальний мотоцикл LEGO City (60410). Цей мотоцикл, з широкими шинами та вбудованим вогнегасником, привнесе в ігровий процес нотку екстриму та подарує дітям задоволення від рольових ігор.

Сцена з пожежею на барбекю додає динаміки та веселощів в історії, що розповідаються. Включені дві мініфігурки до набору, у тому числі жінка-пожежник, стануть невід'ємною частиною захоплюючих пригод. Цей чудовий іграшковий пожежний мотоцикл – справжній герой дитячих рольових ігор! Він не просто мотоцикл, а справжній рятувальник у справі, із вбудованим резервуаром для води та пожежним шлангом. Уявіть собі хвилюючі моменти, коли маленький пожежник з гордістю поспішає на допомогу, ведучи свій мотоцикл через динамічні сценарії творчих пригод. Ця іграшка стане ідеальним супутником для веселих ігор та уявних рятувальних місій!

Про набір

Ігровий набір LEGO City Пожежний рятувальний мотоцикл (60410) складається з 57 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 4 років. Пожежний рятувальний мотоцикл із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота – 5 сантиметрів; довжина – 13 сантиметрів; ширина – 6 сантиметрів.

Цей захоплюючий ігровий набір для маленьких будівельників не тільки простий у складання, але й відкриває дітям цифровий світ уяви з безкоштовним мобільним додатком LEGO Builder. Разом з елементом LEGO Starter Brick та графічними інструкціями цей цифровий компаньйон забезпечує дивовижний досвід складання.

LEGO Builder - це цифровий компаньйон для складання наборів LEGO, що надає унікальний досвід. У програмі діти можуть використовувати прості та інтуїтивно зрозумілі інструменти для збільшення, обертання та візуалізації моделей у 3D форматі під час складання. Також у додатку представлені графічні інструкції та можливість зберігати свої створення. LEGO Builder робить процес складання ще цікавішим і візуально привабливим, додаючи цифровий аспект до традиційного будівництва LEGO.

Атмосфера міста LEGO City

Подорож у світ LEGO City стає захоплюючою пригодою, де будівельні набори перетворюються на захоплюючі історії. Реалістичні транспортні засоби, надихаючі персонажі та деталізовані аксесуари надають кожній сцені особливого шарму. У цьому унікальному місті діти можуть розкрити свої творчі здібності та поринути у безмежний світ уяви, створюючи та втілюючи свої ідеї у захоплюючих рольових іграх.

LEGO City - це не тільки конструктори, це натхнення для нескінченних рольових сценаріїв. Поєднуйте цей ігровий набір з іншими захоплюючими наборами з лінійки LEGO City. Ваш маленький будівельник готовий до безмежних веселощів!

Придбати ігровий набір LEGO City Пожежний рятувальний мотоцикл (60410) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    16 січ, 2024
    Як тільки я побачив цей набір, то зрозумів, що він буде ідеальним подарунком для мого сина. Тим більше, що ціна дозволила зробити його просто так. Набір простий, тому ідеально підійшов для його віку - 4 роки. Комплектація включає гарний червоний мотоцикл з різними класними деталями по типу шлангу з водою та дві цікаві мініфігурки. Варто відмітити, що у наборі багато маленьких деталей, котрі додають йому реалістичності та ідеально підходять для дитячої фантазії. Тож, у хлопця загорівся гриль, а дівчина поспішає його загасити.
    Достоинства:
    Проста та дуже цікава збірка на декілька хвилин. Гарні мінфігурки з доречними принтами. Мотоцикл, у якому мініфігурка може дотягнутися до керма. Набір за ціною простого походу в маркет.
    Недостатки:
    Хотілось би подвійне обличчя для чоловіка, оскільки так він постійно переляканий.

Рекомендуємо подивитися ці товари