>
В наявності
4149 грн
3284 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

913 шт.
9 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4498 грн
3553 грн
+ =
4448 грн
3536 грн
+ =
6648 грн
5259 грн
+ =
4498 грн
3553 грн
+ =
6648 грн
5134 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пропонуємо до вашої уваги класну новинку від данської компанії – конструктор LEGO City Пасажирський літак 60367. Цей набір дозволяє створити модель авіалайнера, максимально схожу на повітряний борт, а також побудувати спецтранспорт для його обслуговування на землі. Всі елементи виготовлені дуже детально, реалістично. Отже, що всередині? Розглянемо докладніше.

Опис

Ігровий набір Пасажирський літак 60367 з лінійки LEGO City – це чудова можливість познайомитися з повітряним та наземним транспортом, дізнатися про їх особливості та функції.

Комплект розроблений для будівельників віком від 7 років. Усередині міститься 913 «цеглинок», 9 мініфігурок та додаткові аксесуари. По завершенню складання розміри авіалайнера будуть приблизно 19/48/44 см (висота, довжина, ширина). Габарити терміналу становитимуть 21/28/12 см (висота, довжина, ширина).

У комплекті є класична покрокова інструкція. Якщо встановити на телефон або планшет спеціальний додаток LEGO Builder, то в ньому можна знайти 3D-посібник. У процесі збирання з'явиться можливість зменшувати або збільшувати модель, обертати та розглядати її з усіх боків. Розумна програма дозволить стежити за розвитком будівництва, детально досліджувати конструкцію та зберігати прогрес.

Особливості

Розглянемо ряд особливостей, якими відрізняється конструктор LEGO City Пасажирський літак 60367:

  1. Авіалайнер виходить максимально схожим на прототип. Його салон виглядає дуже реалістично, як і кабіна пілотів. Тут є сидіння, туалетна кімната, зона харчування для пасажирів, детальний інтер'єр. Для більш зручної гри, верхня частина літака знімається, відкривається повний доступ до вищеописаних об'єктів.
  2. Також набір включає трап для літака, перонний автобус, багажний автомобіль, вантажівку-кейтеринг.
  3. У комплектації є 9 мініатюрних фігурок. Серед них співачка Поппі Стар, яка стала популярною завдяки серіалу LEGO City Adventures. На території аеропорту виділено місце для її розкішного червоного кабріолету.
  4. Аксесуари з набору: камера, валіза, портфель, рюкзак, рація, дві чашки, дві банки з-під газування.
  5. Усі «цеглинки» з конструктора проходять спеціальні випробування, перед тим, як надійти у продаж. Їх кидають на тверду поверхню, нагрівають, скручують, ударяють. Ці тести необхідні для підтвердження відповідності високим міжнародним стандартам безпеки.
  6. Іграшки від датської компанії добре розвивають уяву, дрібну моторику, розкривають творчий потенціал.

Набір LEGO City Пасажирський літак 60367 - це творчість, позитивні емоції та розвиток фантазії! Відчуйте себе директором власного аеропорту та відправляйте пасажирів у захоплюючі подорожі на розкішному авіалайнері!

  • 5.0

    10 вер, 2023
    Загалом, це чудове доповнення до будь-якого міста, з швидким стартом у вигляді аеропорту. Літак з хвостом у формі літери V не є невідомим у світі, але на даному етапі не використовується для великих пасажирських літаків. Від цього навіть цікавіше збирати його. У порівнянні з деякими своїми попередниками, цей набір має майже все, що вам потрібно для виконання наземних операцій в аеропорту. Відкидний буксир дійсно ефективний у маневруванні реактивним літаком. Сходи ідеально досягають дверей, що дозволяє легко входити та виходити. Набір розрахований на вік від 7 років, і єдине, що мене хвилює, чи зможуть діти грати таким чином, щоб усе залишилось цілим? Чи сімейні фотографії, дрібнички та домашні тварини можуть бути під загрозою?
    Достоинства:
    Збірка рухається від маленьких автомобілів до великого і детального літака. Одразу зрозуміло, хто належить до персоналу літака, хто його обслуговує, а хто збирається летіти. Одна з мініфігурок має слуховий апарат, а інша виділяється засмученим виразом обличчя (ніби рейс перенесли на 4 години).
    Недостатки:
    Кінцева збірка справді дуже велика
  • 5.0

    10 вер, 2023
    Це набір, який відповідає сучасному уявленню про аеропорт і якісний набір ЛЕГО. Він дотримується майже тієї ж формули, що й попередники, уникаючи будівлі аеропорту, але зберігаючи літак, буксир, вантажівку та сходи. Найбільше вражає сам літак з його 50 сантиметрами у довжину. Він переповнений ігровими функціями: від місць для сидіння із місцем для візка з їжею, щоб блукати по проходу до туалету. Одна з новинок - перонний автобус. Простір всередині дещо обмежений, однак може вмістити 2 фігурки. До речі про них, є 3 групи персонажів: наземний екіпаж, екіпаж польоту та пасажири. Щоб заповнити усе місце, можна додати ще 8 мініфігурок. Тому на рейсі можуть бути супергерої, персонажі мультфільмів або взагалі будь-хто.
    Достоинства:
    Дає дитині зрозуміти що можна знайти всередині літака. Порівняно зі старими літаками, пасажиромістськість зросла втричі. Мініфігурки різноманітні і можуть бути використані на різних роботах у місті. Транспортні засоби додають можливостей для гри.
    Недостатки:
    Можна було б дадати будівлю терміналу, тоді автобус для перевізок мав би більший сенс.
  • 5.0

    10 вер, 2023
    Когда я рос, мне всегда хотелось иметь большие наборы аэропортов с большими самолетами, но их никогда не было. Поэтому, когда я впервые увидел этот набор, я просто понял, что должен его получить. Что-то в этом самолете с V-образным хвостом просто заставляет его выглядеть круто, вместе с бонусом - наземными машинами поддержки. Мне особенно нравится, как много полезного пространства внутри. Множество сидений (просто нужно еще несколько минифиг из вашей коллекции), ванная комната, тележка с напитками и даже небольшой камбуз. Двигатели также хороши, они масштабированы под размер самолета (некоторые из старых моделей выглядели немного глупо со старыми деталями). Машины поддержки также хороши. Особенно мне нравится буксир, который имеет уникальный дизайн и сочитается с носом самолета. А благодаря свободно вращающемуся носовому редуктору можно реалистично "буксировать" самолет по аэропорту. Если бы у меня были какие-то мелкие замечания, то это отсутствие подъемника для багажного контейнера от тележки к самолету.
    Достоинства:
    Набор, который является полноценным аэропортом и не нуждается в дополнительных сборках. Большой самолет с необычным V-образным хвостом. Он закрытый, однако с возможностью поднять крышу. Проработанный интерьер. Дополнительные машинки и персонал, обслуживающий аэропорт.
    Недостатки:
    Не хватает только взлетной полосы и подъемника.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари