>
В наявності
1399 грн
1094 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

387 шт.
3 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5198 грн
4286 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У пригодах Індіани Джонса не все буває солодко. Один із таких моментів відтворено в наборі LEGO "Переслідування на винищувачі", коли Інді та його батько позичають автомобіль у місцевого жителя і тікають з Німеччини. І все б нічого, якби за машиною не слідував німецький винищувач. 

Цікавий факт! Набір заснований на фільмі "Індіана Джонс і останній хрестовий похід" і відтворює сцену з втечею від переслідування на автомобілі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 77012 був випущений у рамках серії LEGO Indiana Jones. Він містить 387 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Indiana Jones відправляє фанатів конструктора досліджувати стародавні руїни, розкопувати гробниці фараонів, пробиратися крізь непрохідні джунглі і просто жити життям шукача пригод, збираючи їх власноруч із деталей LEGO. 

Персонажі в бігах

У цьому наборі представлено 3 мініфігурки, серед яких як переслідувачі, так і ті, що тікають:

  • Індіана Джонс - американський археолог. У наборі ЛЕГО 77012 він одягнений у світлу сорочку, чорну краватку, знамениту коричневу шкіряну куртку, кобуру і світлі штани. На голові у Індіани коричневий капелюх, а в руках він тримає пістолет і батіг. Альтернативний вираз обличчя незадоволений;
  • Генрі Джонс-старший - професор середньовічної літератури і батько Інді. На чоловікові біла сорочка, класичний комплект костюма пісочного кольору і краватка-метелик. Також дослідник носить сірий корковий шолом, а з аксесуарів має щоденник про Грааль, парасольку та валізку;
  • льотчик - пілот винищувача. Він має принти світлого літнього костюма льотчиків Люфтваффе, а також такого ж кольору шолом із регульованими окулярами. 

Відтворення сцени погоні

У наборі представлено 3 збірні моделі, які уможливлюють його демонстрацію, а також гру з переслідуванням. Серед них:

  1. дорожній знак. На стовп прикріплено 2 знаки, один з яких вказує дорогу на Берлін, а другий попереджає про тунель. Стоїть збірка на невеликій круглій основі з камінням і травою;
  2. автомобіль Citroën 11 Légère Cabriolet. Це двомісний білий автомобіль із відкритим верхом. Великі чорні накладки на колесах контрастують з іншими білосніжними деталями. У машині достатньо місця, щоб з комфортом розміститися дві мініфігурки, і навіть є місце позаду для валізи та скрині. Також прикріплено запасне колесо;
  3. німецький винищувач. Для того, щоб зробити транспортний засіб прийнятним для дітей, з літака прибрали яскраві розпізнавальні знаки злих нацистів, але зовнішній вигляд все ще впізнаваний. Усередині сидіння для пілота з друкованими дисплеями і чорним штурвалом управління. Модель оснащена шипометами, встановленими на крилі. У фільмі німецький солдат вирішує спрямувати свій літак у вузький тунель у гонитві за Джонсами. Це призводить до того, що літак втрачає крила і проноситься повз машину, залишаючи за собою вогняний шлейф. Ці вогняні іскри встромилися в шасі літака і відтворені деталями - вогниками. Крила також можна легко зняти, щоб відтворити момент.

Утеча від погоні з набору ЛЕГО "Переслідування на винищувачі" - явно небезпечна справа, проте Грааль того вартий. Тисніть на газ і заведіть літак у тунель, щоб позбутися його.  

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Набори, що містять кілька транспортних засобів, часто є чудовими для гри, і цей безумовно, задовольняє цю вимогу. І автомобіль, і літак є Ці транспортні засоби є бездоганними компаньйонами, обидва дуже деталізовані, з місцями для необхідних пасажирів та деякими функціями. Винищувач значно перевершив мої очікування в цьому відношенні, враховуючи його розмір, а також можливість забрати крила і відтворити момент з фільму. Крім того, три мініфігурки, що входять до комплекту, дуже гарні та схожі на самих себе. Можливо, можна було б додати пару пташок - чайок для дійсно повного висвітлення цієї пам'ятної сцени з "Останнього хрестового походу", але в іншому набір є бездоганним.
    Достоинства:
    Враховуючи переродження серії, ціна дуже вигідна. Чудовий дизайн обох транспортних засобів. 3 якісні фігурки, в яких мене особливо потішило відтворення уніформи німецьких льотчиків без фактичного згадування про країну. Точність до кінематографу у всіх деталях, враховуючи можливість забрати крила у літака та прикріпити іскри.
    Недостатки:
    Тепер сумніваюсь, що буде створений набір з літаком для Джонсів. Погоджуюсь з тим, що чайки must-have для цього набору.
  • 5.0

    9 кві, 2023
    Я просто у захваті, що Lego повернулася до теми Індіани Джонса. Однак, відсутність реклами його повернення засмутила. Якби випадково не натрапив на набір у розділі новинок, то навіть не знав би. А я впевнений, що таких фанатів достатньо, які б із задоволенням придбали. Тим не менш, "Погоня за винищувачем" є чудовим ігровим набором і має кілька симпатичних мініфігурок, які з’являються у екранній сцені. Присутня навіть така важлива деталь як щоденним Гаррі Джонса, не кажучи вже про стилізовані літак та автомобіль. Є 2 речі, які могли б зробити цей набір ще кращим: одна з них - включення пари птахів/чайок, інша - включення людини, у якої Інді викрав машину.
    Достоинства:
    Транспортні засоби та мініфігурки чудово виглядають, а також мають гарну ціну! Також відмічу ігрову цінність із переслідуванням. Класно, що обидві фігурки легко сідають у автомобіль, а позаду можна поставити сундук.
    Недостатки:
    Де чайки? Не кажучи вже про власника автомобіля.
    • 10 кві, 2023
      Доброго дня! Погоджуємось із тим, що хоча б одна чайка мала б бути у наборі. Однак станом на момент виходу набору, єдина чайка, доступна у конструкторі LEGO належить до серії LEGO Duplo. У нас на сайті її можна відшукати за артикулом 27370pb04.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари