>
В наявності
2499 грн
1874 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

172 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Вум-Вум викрав Чі клану феніксів і поспішає забратися подалі на своєму реактивному ранці. Зберіть бойового фенікса в наборі LEGO "Дивовижний Фенікс Флінкса" і поверніть енергію Чі на законне місце.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70221 було випущено в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 172 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Мініфігурки фенікса і стерв'ятника

Набір ЛЕГО 70221 зіштовхує 2 мініфігурки, які в мультсеріалі є ворогами:

  1. Флінкс - фенікс, "вічна дитина". Мініфігурка має червоне тіло з принтами броні на торсі. Окремою деталлю є золотий нагрудник із помаранчевими крилами. Обличчя двостороннє - щасливе та войовниче. Флінкс озброєний великим списом;
  2. Вум-Вум - досвідчений пілот племені стерв'ятників. У нього білий торс із невеликими пов'язками, крижана права нога, крижаний нагрудник і сірі крила. Голова у стерв'ятника одностороння. У руці він тримає косу.

Повітряна битва

Збірка набору складається з двох частин і починається з реактивного ранця Вум-Вума. Він створюється переважно із сірих деталей, проте також є й напівпрозорі, блакитні. Вони відображають замерзлі елементи. Для мініфігурки є невелика підставка, до якої можна прикріпити стерв'ятника разом із його крилами. 

Коли реактивний ранець готовий, акцент збірки переноситься на бойового фенікса. З червоних, чорних і жовтих деталей спершу створюється тулуб, потім голова, крила і нарешті лапи. В останню чергу до крил прикріплюються множинні вогняні пір'я і шутери. Повністю зібраний, він сягає 12 сантиметрів заввишки, 24 завдовжки і 30 завширшки. Пір'я шарнірні, тому їх можна розправляти по колу або збирати разом. Додаткові функції представлені у вигляді запуску ракет і можливості скласти лапи для режиму польоту. Флінкса можна встановити на спині, щоб він міг керувати. 

 

Лише побачивши величезного фенікса, що наближається, Вум-Вум в наборі ЛЕГО "Дивовижний Фенікс Флінкса" відразу забуде про спроби вкрасти чужу Чи і буде думати над тим, як би забрати своє пір'я подалі. Так провчіть же злодюжку.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари