>
В наявності
4999 грн
3749 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

297 шт.
3 шт.
28.2 × 6.4 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

У наборі LEGO "Розвідник Вакза" вовки полюють за енергією Чі клану орлів. Для цього вони використовують масивний всюдихід, здатний пробиратися крізь ліси та стріляти по супротивнику. Протистояти крадіжці належить Екілі - найкращому пілоту орлів. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70004 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 297 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для дітей від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Напад вовків на орла

Екілі в наборі ЛЕГО 70004 буде непросто через нерівні сили, і це насамперед проявляється в мініфігурках:

  • Екіла - найкращий пілот клану орлів. Він у білому костюмі і золотому нагруднику з енергією Чі. Окрема деталь - білі крила за спиною; 
  • Вакз - ватажок зграї вовків. Він носить одяг із червоної тканини, поверх якого одягається сірий нагрудник із блакитним кристалом Чі;
  • Вінзар - вовк, який завжди рветься в бій. У нього відсутній одяг на торсі, замість нього мускулисте тіло з принтом Чі. У нього є червона пов'язка на стегнах і відмінна риса - великий шрам на обличчі.

Всюдихід Вакза

Головна збірка набору починається з нижньої частини корпусу, на яку поступово додаються деталі. У більшості вони сірі, проте також є акценти у вигляді бордових елементів. До потовщеного корпусу приєднується перекладина для лебідки та щелепа вовка. Далі збирається висока підвіска та встановлюються масивні чорні колеса. Після невеликої деталізації - додавання гармати, кристала Чи, вогняних елементів, прапора, ланцюга і незначних деталей, збірка вважається закінченою. Коли машина готова, можна насолодитися її функціями: зубастими щелепами, що відкриваються, можливістю стріляти ядрами з гармати, робочою лебідкою. Усе призначене для високої прохідності та збору Чі інших кланів.

Розміри всюдихода - 17 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 16 завширшки. 

 

У наборі ЛЕГО "Розвідник Вакза" перевага явно не на боці Екіли. Але в цьому і суть - викластися на максимум, досягти неможливого і зберегти енергію Чі для орлів. Якщо вдасться, можна також ризикнути зруйнувати всюдихід, щоб вовки більше не могли нападати на клани.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари