>
В наявності
3999 грн
2999 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

412 шт.
3 шт.
38 × 5.7 × 25.8 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6498 грн
4849 грн
+ =
8998 грн
6699 грн
+ =
11498 грн
8549 грн
+ =
8498 грн
6329 грн
+ =
8998 грн
6699 грн
+ =
12498 грн
9884 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

LEGO Legends Of Chima Ворона Разара
Складно знайти дитину, яка б не дивилась легендарний мультсеріал Legends Of Chima. Це й не дивно, адже цікавий сюжет, оригінальні герої та красиві сцени немов магніт притягують увагу. Звичайно ж, компанія ЛЕГО не могла обійти стороною цей фантастичний всесвіт і розробила прекрасний конструктор LEGO Legends Of Chima Ворона Разара.

У чому особливість конструктора? Так в тому, що він переносить віртуальний всесвіт в реальність. Тільки уявіть наскільки здивується ваш малюк, коли ще вчора його улюблений герой був по той бік екрану, а вже сьогодні він знаходиться в дитячій кімнаті. Це справжнє диво, чи не так? Але це ще далеко не все! Крім гри, конструктор ЛЕГО Ворон також розвиває малюка. Такі якості як дрібна моторика рук, фантазія, уява, логіка, комунікація поліпшуються в першу чергу. В результаті набір ЛЕГО Чима Ворони надає унікальну можливість поєднати приємну гру з корисним розвитком.

Відкриваючи коробку, малюк виявить в ній 412 деталей різних форм, кольорів і розмірів. Варто відзначити, що завдяки спеціальній системі кріплення вони відмінно між собою взаємодіють і зберігають цілісність навіть під час інтенсивної гри. З деталей збирається величезна бойова машина в формі ворона зі смертоносним дзьобом. Саме завдяки цьому літальному апарату клан Воронів хоче викрасти у високогірних Орлів знаменитий кристал Чи. Величезний залізний ворон вміє змінювати положення крил в залежності від ситуації, а з боків на його тілі розташовані бойові ракетниці. Неможливо обійти стороною і величезні лапи ворона, які не тільки виконують функцію шасі, а й здатні захоплювати ворогів. Чи впораються Орли з такою зброєю або їм все-таки доведеться віддати кристал Чи клану Воронів? На це питання зможете відповісти тільки ваш малюк.

Варто відзначити, що в комплекті також йдуть 3 невеликі мініфігурки: Разара, Ріццо та Еварі. Вони зроблять гру ще цікавіше і дозволять створювати різні ігрові ситуації. Неможливо обійти стороною і невеликий храм Орлів, який стане ключовим місце під час баталій.

Зверніть увагу, що набір LEGO 70012 досить великий, тому в першу чергу він буде цікавий дітям від 8 до 14 років. Причому зовсім не обов'язково, щоб дитина була фанатом мультфільму, адже крутий зовнішній вигляд і цікавий процес складання викликає глибокий інтерес практично у всіх.

Всі деталі конструктора зроблені з високоякісного пластику, тому не можуть нашкодити малюкові. До того ж, набір може стати відмінною прикрасою дитячої кімнати. Якщо ви вирішили проявити свою любов і турботу до своєї дитини, то LEGO Legends Of Chima Ворона Разара - те, що потрібно. Набір ідеально підходить в якості подарунка на день народження, або будь-яке інший свято.
 

  • 15 тра, 2015
    не очень!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 20 кві, 2015
    не очень!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 20 кві, 2015
    не очень!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари