>
В наявності
2199 грн
1649 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

146 шт.
2 шт.
26.2 × 2.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Кажани кружляють над племенем орлів на своєму літаку в наборі LEGO "Крилатий винищувач Браптора", адже подейкують, що в них є енергетичний кристал. Разом з Еріс завадіть підступному Браптору захопити орлину енергію Чі. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70128 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 146 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 7 років. Тематика набору - повітряні польоти.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Орлиця проти кажана

У наборі ЛЕГО 70128 є 2 мініфігурки, обидві з яких мають здатність до польоту, тому в цьому плані шанси рівні:

  • Еріс - войовниця племені орлів, що володіє просунутими техніками бою і високим інтелектом. Вона має сіро-білу броню з принтами на торсі та ногах. Окремими деталями є частини наплічників, крил і маски, Б'ється Еріс за допомогою посоха;
  • Браптор - лідер племені Кажанів з відмінним слухом. У нього чорно сіра броня, також з принтами по всьому тілу. Є наплічники, крила і маска кажана. Аксесуар - звукова зброя.

Мініфігурка Браптора є унікальною для набору і отримати його можна тільки в ньому. Водночас Еріс можна добути і з інших наборів, але її принт є унікальним для цього комплекту.

Напад на клан орлів

Якщо самі по собі мініфігурки мають рівні здібності, то Браптор має посилення у вигляді винищувача. Його збірка починається з чорно-сірої основи, до якої поступово додаються фіолетові деталі, рухома голова кажана, крила і формується кабіна. Відмінною рисою є те, що крил на 2, а відразу 4, які можуть з'єднуватися разом і хапати Еріс. Збоку надається місце, де Браптор може закріпити свою зброю. Розміри літака сягають 5 сантиметрів заввишки, 20 завдовжки і 22 завширшки. Завдяки цьому, винищувач можна характеризувати як малопомітний і маневрений.

Крім винищувача, в наборі є складання невеликого шматочка лісу. Він створюється на зеленій основі з використанням зеленого і коричневого листя, яке прикриває блакитний енергетичний кристал - ту саму цінність, яку хоче захопити Браптор для підтримки свого літака в повітрі. Верхній лист може нахилятися й опускатися.

 

Браптор вирішив непомітно викрасти орлину Чі на своєму літаку в наборі ЛЕГО "Крилатий винищувач Браптора". Але Еріс так просто не проведеш. Вона була готова до нападу, тому заздалегідь сховала енергетичний кристал у лісі та приготувала посох. І жодна Летюча миша не прошмигне повз неї непомітно.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари