>
В наявності
8499 грн
6900 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

863 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.

Опис

Крижані мисливці полонили Кромінуса - ватажка клану крокодилів. Укладіть союз між крокодилами і левами в наборі LEGO "Порятунок короля Кромінуса", щоб визволити бранця.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70227 було випущено в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 863 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Союз крокодилів і левів проти крижаних мисливців

Набір ЛЕГО 70227 зіштовхує різні клани тварин, представляючи 6 мініфігурок:

  1. Кромінус - король клану крокодилів. Він одягнений у червоний принтований костюм із жовтими рукавами. За спиною червоний плащ;
  2. Краггер - син Кромінуса. Крокодил одягнений у такий самий червоний костюм, як і батько, однак замість плаща має золоту наплічну броню з вогняними крилами;
  3. Лавал - принц клану левів. Юний воїн у наборі з'являється в червоному костюмі та золотій броні з вогняними крилами; 
  4. Айспоу - швидкий крижаний ведмідь. У нього з одягу броньовані шорти, решта тіла вкрита білим хутром. Права нога крижана, як і нагрудник;
  5. Стрейнор - шаблезубий тигр. Він має принти пов'язок на тілі, праву зледенілу ногу і крижаний нагрудник;
  6. Сароу - шаблезубий тигр. У нього схожі принти зі Стрейнором, проте загальний колір сірий. Присутній крижаний нагрудник. Унікальна мініфігурка доступна лише в цьому наборі.

Операція з порятунку Кромінуса

Крижані мисливці - суворі супротивники, тому для битви з ними в наборі треба буде зібрати відразу 2 транспортні засоби:

  1. всюдихід Лавала. У наборі він створюється першим, починаючи з внутрішнього ядра. Поступово формується паща лева, великі гусениці, колеса і формується кабіна. У машини рухома паща, а також є дисковий шутер, що стріляє. Лавал може перебувати у всюдиході з мечем і крилами;
  2. вертоліт Краггера. Складання гелікоптера також починається з ядра, проте в цьому разі воно більш витягнуте, одразу з хвостом. До нього приєднуються лапи і формується зубаста крокодиляча морда. Останнім етапом до транспортного засобу приєднуються вогняні пропелери. У вертольота можуть обертатися пропелери, відкриватися рот, стріляти ракети, а мініфігурку можна посадити в кабіну в голові.

Головна особливість набору - це можливість об'єднати гелікоптер із всюдиходом, останній з яких приєднується до нижньої частини крокодила. 

 

Примусьте крижаних мисливців пошкодувати за полон Кромінуса в наборі ЛЕГО "Порятунок короля Кромінуса", атакувавши їх з повітря і землі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари