>
В наявності
9999 грн
9496 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 016 шт.
6 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
12198 грн
11344 грн
+ =
13698 грн
12604 грн
+ =
16998 грн
15376 грн
+ =
12298 грн
11428 грн
+ =
13798 грн
12688 грн
+ =
17198 грн
15544 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Битва дракона разом з ЛЕГО Ніндзяго
Шанувальники NINJAGO можуть будувати і грати з драконом черепа (71721). Цей набір для створення дракона включає 6 складальних фігур для пригод що захоплює творчих. Діти можуть взяти на себе роль ніндзя і взяти на себе Чарівника Черепа, його дракона і його воїнів-скелетів і втекти зі страшних Підземель Сінтаро.
Цей будівельний набір з драконом також є настільною грою LEGO NINJAGO зі спінер для гри в кості ніндзя і хитрим ходом з пасткою, яку ніндзя повинні уникати. Діти кидають кістки і повинні пройти через гру, щоб взяти заповітний Меч визвольного Меча. Ви також можете комбінувати цей набір з іншими наборами LEGO для величезної настільної гри.
Красиві будівельні набори для дітей За допомогою наборів LEGO NINJAGO творчі діти відкривають для себе загадковий світ, в якому вони можуть боротися зі злом разом зі своїми героями ніндзя. Діти можуть годинами веселитися з різними драконами, машинами, літаками і багатьом іншим.

Особливості:
Докладний ігровий набір для ніндзя із зображенням дракона ніндзяго і 6 міні фігурок: Хелд Джей, Гельд Кай, Хелд Нья, Чарівник черепа і 2 пробуджених бійців. Діти можуть випробувати всі види пригод або пограти в настільну гру що захоплює.
Ноги, крила і хвіст дракона LEGO можуть рухатися, ви можете стріляти ракетами з двох стрільців, і ви можете скинути кістки і павуків. Фігури ніндзя також можна використовувати для настільної гри, щоб втекти з темниць Сінтаро.
Цей набір из 1 016 предметів з драконом дає хлопчикам і дівчаткам від 9 років шанс кинутися в будівництво що захоплює . Шанувальники NINJAGO будуть раді отримати цей набір в подарунок на свій день народження або будь-який інший випадок.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Честно говоря, впервые вижу белого дракона, но выглядит очень нелохо. Сын попросил этот набор на День рождения. Я очень удивилась, когда увидела, что он собрал его за один день, ведь деталей в нем немало, а сыну всего 9. Очень благодарил за подарок. Стоимость, как по мне, вполне адекватная, так что если хочется удивить, белый дракон точно это сделает.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Классный магазин, нам очень нравиться, особенно если нужны новинки или какие то редки модели всегда можно здесь найти или заказать, ребята молодцы. компетентны и пунктуальны!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    У нас вийшов добрий дракончик, поєднали із іншими подобними наборами та зібрали Дракошу із 7 головами. Все якісно, діти не завжди акуратно поводяться із іграшками. Та лего все витримує.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари