>
В наявності
4249 грн
3286 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

795 шт.
5 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+ =
4608 грн
3577 грн
+ =
5748 грн
4546 грн
+ =
4838 грн
3746 грн
+ =
8048 грн
6478 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Квінджет - один із найвідоміших транспортних засобів із всесвіту Marvel. Він з'являється у різних Месниках та пов'язаних пригодах. Логічним продовженням став вихід набору LEGO "Marvel Квінджет Месників", в якому кожен фанат може зібрати культовий літак.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76248 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 795 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набір - літак.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

2 комплекти наклейок

Невеликою особливістю набору є присутність 2 аркушів із наклейками. Один із них пов'язаний з брендингом Месників, а інший з агентством Щ.И.Т. Тому на одному аркуші літери "А", а на іншому – орли. Деякі наліпки збігаються і там, і там. При цьому, якщо Ви хочете зібрати Квінджет Месників, то маєте скористатися друкованою інструкцією, а якщо стилізувати його під Щ.И.Т, то додатком LEGO Building Instructions.

Фігурки на борту

Щодо мініфігурок, то на борту зібралося 4 з 6 месників, а також їхній ворог:

  • Капітан Америка. Має новий принтований костюм, виконаний у синьому кольорі і з американськими мотивами. Зброя – щит;
  • Тор. Має чорний костюм, а також червоний плащ. Зброя - Мйольнір та блискавка;
  • Чорна вдова. Одягнена в чорний костюм із логотипом Щ.И.Т. Зброя – світлові мечі;
  • Залізна людина. Має броню Mark 7 та новий шолом, який можна зняти та замінити на волосся. Зброя – енергетичні потоки;
  • Локі. Одягнений у чорний костюм та зелений плащ. Також має спеціальний шолом, який знімається і замінюється на волосся. Зброя – посох.

Модель квінджету

Просунутий транспортний засіб у наборі ЛЕГО 76248 збирається переважно із сірих деталей. З них формується фюзеляж, крила та шасі. Два реактори під крилами фіксуються простими затискачами і тому керовані. Також керовані куточки крил, які можуть бути рівно або під нахилом. У кабіні можна посадити 1 або 2 мініфігурки і закрити скло, що піднімається. Усередині просторий інтер'єр і немає складнощів у тому, щоб помістити всі мініфігурки, саджаючи їх на крісла. До деяких аксесуарів, як бінокль або рація, можна отримати доступ, відкривши задню рампу.

Фішка набору – регульоване шасі, яке дозволяє демонструвати квінджет у польоті, не знімаючи коліс. Вони ховаються всередину і зовні транспортний засіб отримує просто гладкий корпус - як у польоті. Демонструвати його допомагає додана у набір чорна підставка. На ній немає зумовленого напрямку розміщення корабля, тому можна варіювати позиції. Вишенька на торті - під час демонстрації, Залізну Людину можна закріпити на крилі квінджету.

Вирушайте на битву з богом підступності в наборі ЛЕГО "Marvel Квінджет Месників", вразивши всіх прокачаним транспортним засобом.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    20 січ, 2023
    Це чудовий набір Lego для будь-якого фаната Месника, незалежно від того, скільки йому років. Інструкції надзвичайно зрозумілі, а конструкція ідеально підходить для вікового діапазону 9+. Кожна пронумерована сумка представляє частину літака. Мініфігурки чудові, і мені подобаються прискорювачі Залізної людини під час польоту та те, що його шолом піднімається вгору. Єдина проблема пов’язана з нововведенням у вигляді наклейок. Коли наклейки наклеєні, це все, передумати неможливо. Для цього набору (і за такою ціною) Lego мав надати достатньо деталей для брендування обох тем, щоб потім можна було міняти.
    Достоинства:
    Дизайн, особливо складені задні крила, унікальний і цікавий. Корабель гарного розміру і діти можуть грати, літаючи. Для дорослих фанатів є підставка для демонстрації. Мені здається, що у наборі одні з найкрутіших мініфігурок, які я бачив.
    Недостатки:
    Немає запасник деталей, щоб змінити дизайн з Месників на Щит.
  • 5.0

    20 січ, 2023
    Якщо бути точним, то це 6 версія квінжету (поправте, якщо якісь забув або переплутав) і безперечно найкраща. Зовнішній вигляд точно відтворює його вигляд у фільмах. Можливо, він не такий деталізований, як набір, спеціально створений для показу, але включення підставки та загального дизайну набору все ж робить його гідним демонстрації. Лінійка мініфігурок також чудова, приємно отримати кращі деталізовані версії оригінальних Месників, а також додаткові деталі - аксесуари.
    Достоинства:
    Дуже детальний і якісний, і навіть постачається з підставкою. Квінжет має кабіну, що відкривається, вантажну секцію (яка відкривається, щоб побачити Тора та Локі в бою) і зону завантаження. Він також має рухомі крила та висувну ходову частину. Незвичайно, що є два набори наклейок. Поставляється з п’ятьма персонажами початкових Месників.
    Недостатки:
    Погоджуюсь, що в ідеалі мав би ще бути Халк та Соколине око.
  • 5.0

    20 січ, 2023
    Я пішов і купив цей набір минулого тижня, оскільки це такий знаковий літак для марвел. Інтер’єр має багато простору, а кабіна продумана. Також вважаю, що зовнішній вигляд надзвичайно деталізований, і ви можете зручно розмістити 12 фігурок усередині. Мініфігурки також чудові, включаючи ексклюзивну Чорну Вдову, Капітана Америку та Локі, які є їх найкращими версіями. Стосовно наліпок, то без роздумів обрав Месників, оскільки Щит показав себе не найкращим чином, а я не хочу прикривати Гідру.
    Достоинства:
    Гарне відтворення квінджету, точніше, ніж попередні версії. Багато місця всередині. Одразу 3 нові фігурки.
    Недостатки:
    Зникли Соколине Око і Брюс Беннер.

Рекомендуємо подивитися ці товари