>
В наявності
6349 грн
4936 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 545 шт.
4 шт.
58.2 × 8.7 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Опис

Не багато місць можуть конкурувати за небезпекою з гробницею, повною смертельних пасток. Але такого бувалого дослідника, як Індіана Джонс, це не надто лякає і в наборі LEGO "Храм Золотого Ідола" він готовий ухилитися від усіх неприємностей, щоб добути скарб.  

Цікавий факт! Набір заснований на фільмі "Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега" і відтворює більшість із пасток, які з'явилися на екрані. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 77015 був випущений у рамках серії LEGO Indiana Jones. Він містить 1545 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Indiana Jones відправляє фанатів конструктора досліджувати стародавні руїни, розкопувати гробниці фараонів, пробиратися крізь непрохідні джунглі і просто жити життям шукача пригод, збираючи їх власноруч із деталей LEGO. 

Фігурки в храмі

У набір ЛЕГО 77015 входить 4 мініфігурки, втягнуті в пригоду в храмі:

  • Індіана Джонс - легендарний американський археолог. На чоловікові сорочка зеленого кольору, коричневий піджак і світло-коричневі штани. Окремі деталі включають капелюх і сумку через плече. Альтернативне обличчя - усе в павутині. Однак це не лякає, а лише злить мандрівника;
  • Сатіпо - провідник, який зрадив дослідника. Хлопець одягнений у просочену потом майку, світлу куртку (на спині пробігають 2 тарантули) і сірі штани. Другий вираз обличчя вкрай переляканий;
  • Рене Беллок - конкурент Індіани, який шукає цінності заради власного прибутку. На мініфігурці принти світлого костюма дослідника, а також корковий шолом. Альтернативний вираз обличчя відсутній;
  • член племені Ховітос - корінний житель земель. Воїн носить традиційний одяг свого племені, що включає намисто та пов'язку на стегнах. Другий вираз обличчя відображає готовність героя кинутися в бій. 

Діорама з пригодами

Основна збірка цього набору зроблена за принципом діорами, що означає тривимірну картину. Окремі частини збираються по черзі, а потім з'єднуються, формуючи цілісну пригоду. Секції кріпляться за допомогою низки технічних штифтів і цегли. Набір містить низку елементів Technic, які дають змогу керувати ігровими функціями, повертаючи спеціальні деталі спереду. 

  • частина №1 (ліва) - вхід до гробниці. Біля входу в гробницю є трохи зелені, а також кам'яний схил, що набуває форми ззаду, разом із першою пасткою - шипами. Поруч знаходиться нещасна жертва гробниці - сидячий скелет. Однак шипи - це не єдина складність, адже можна потрапити під камінь, що котиться з висоти. Щойно валун зупиняється в кінці доріжки, вхід до гробниці повністю блокується. Вхід до гробниці закінчується черепом з відкритим ротом, павутиною і кількома моторошними павуками;
  • частина №2 (середня) - прірва. Задня частина секції являє собою сіру стіну з кількома плитками з темного піску. Зліва від ями золотий орнамент у вигляді кола, а зверху повторюється геометричний малюнок від входу до храму. Нарешті, є велике дерево з переплутаним корінням по обидва боки отвору. У цю частину додано 2 функції - відчинення і зачинення важких дверей, які майже позбавляють Індіану його капелюха, а також розгойдування верхньої жердини;
  • частина №3 (права) - постамент з ідолом. Стіна облич, що плюються дротиками, складається з комбінації наліпок і облич, побудованих із кубиків. По центру знаходиться жаданий скарб - золотий ідол. Перша особливість - опустити насип у центрі вівтаря. Другий механізм - коли гігантська голова, вбудована в стіну, падає вниз після того, як ідола приберуть з вівтаря.

Золотий ідол століттями ховався в стародавньому храмі, чекаючи коли його виявлять відважні шукачі скарбів. Станьте таким сміливцем разом з Індіаною Джонсом і вирушайте долати пастки в наборі "Храм Золотого Ідола". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 кві, 2023
    Как только я увидел этот набор, то понял, что пора хватать хлыст, мешок с песком, шляпу Инди и отправляться на поиски Золотого идола. Руководство по эксплуатации вызвало ностальгию, с культовым постером фильма «В поисках утраченного ковчега» на лицевой стороне. В набор входят 4 минифигурки: воин Ховитос, Индиана Джонс, Сатипо и Беллок. В общем, линейка минифигурок довольно великолепна, со всеми ключевыми персонажами и наиболее важными функциями, такими как пауки, и лицо в паутине. Всего есть 10 пронумерованных сумок, и в сборке действительно отличное сочетание технических игровых механизмов, древних перуанских руин, которые все вместе образуют большую диораму. Можно и перелететь через пропасть, и отскочить от камня, и подсветить Идола, и сбежать из разрушающегося храма. Вопрос в том, не напрасно ли это, поскольку возле входа поджидают Беллок с воином.
    Достоинства:
    Набор LEGO Indiana Jones для взрослых - это мечта, ставшая реальностью. Невероятно умные мины-ловушки и механические игровые элементы. Переданы все знаковые сцены и элементы из фильма. Отличный экспонат для выставки, с которым хочется играть.
    Недостатки:
    Минифигурки могли бы использовать больше отпечатков рук и ног. Наклейки-цитаты это уже слишком, хотя бы их напечатали бы.
  • 5.0

    10 кві, 2023
    З моменту введення лінійки 18+, я думаю, що LEGO намагається знайти баланс між привабливими деталями та розважальними функціями. Статичні моделі можуть бути ідеальними для демонстрації, але зазвичай їм бракує приємних функцій, пов'язаних з ігровими наборами. Храм Золотого Ідола досягає зразкового поєднання, включаючи розумні функції та не псуючи зовнішній вигляд храму. Всі ці перешкоди на шляху до ідола просто супер і більшість з них керуються шестернями. Сама конструкція кольорова, з безліччю деталей, які відтворюють стародавній храм. Що ж до фігурок, то мені найбільше сподобався скелет, Сатіпо з павуками на спині та Індіана Джонс, хоча і решта доречні.
    Достоинства:
    Стильна чорна упаковка з пакетиками та інструкцією всередині. Високий рівень схожості на фільмову пригоду. Також високий рівень деталізації, з усіма листочками та тотемами. Вдалий вибір мініфігурок для демонстрації та розігрування пригод.
    Недостатки:
    Деяких наліпок можна було б уникнути. Наприклад, різьбленні маски.
  • 5.0

    10 кві, 2023
    Хоча більшості юних будівельників, швидше за все, сподобаються інші набори цієї серії, цей набір - чудовий. Він орієнтована на старших шанувальників, які хочуть мати модель, що добре виглядає на виставці, з цікавими техніками будівництва та безліччю деталей, які можна розкрити. Готовий набір досить міцний, хоча вам потрібно тримати кожну бічну секцію і обережно піднімати знизу, оскільки є багато дрібних рослин, які легко відриваються. Ігрові функції цікаві та легко доступні за допомогою прикріплених циферблатів. Улюблений момент - це падіння кам'яної кулі, що так схоже на фільми про Індіану Джонса.
    Достоинства:
    Тут ви знайдете всі ключові аспекти кінопослідовності. Унікальні та інтелектуальні ігрові функції. Чудово виглядає на поличці або столі. Одразу 4 мініфігурки для відтворення пригод.
    Недостатки:
    Захопливі ігрові функції означають, що батарея у цеглині, що світиться врешті-решт розрядиться

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари