>
В наявності
14599 грн
12081 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 955 шт.
5 шт.
58.2 × 48 × 17 cm
18+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
20598 грн
17121 грн
+ =
23798 грн
19533 грн
+ =
23598 грн
19641 грн
+ =
41598 грн
34761 грн
+ =
14948 грн
12350 грн
+ =
17348 грн
14198 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Що може бути краще, ніж святкувати Новий рік в затишній домашній атмосфері, збираючи набір LEGO, створений по культовому фільму Сам вдома? Проведіть свята весело, збираючи будинок на Лінкольн авеню, 671.

Алекс Сторожук — український фанат фільму

Ви не повірите, але ідею для цього набору підкинув 28-річний українець - Алекс Сторожук. Вона швидко набрала 10.000 голосів і дизайнери представили найбільший набір LEGO Ideas.

Ось що про це говорить сам Алекс: «Як і будь-яка дитина 90-х, я виріс на перегляді «Один вдома», і він займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і кожен раз він викликає у мене теплі дитячі спогади».

Легендарні фігурки 

Набір LEGO 21330 дасть Вам не тільки деталізований будинок, але і 5 мініфігурок, які Ви бачили у фільмі.

  1. Кевін Маккалістер - хлопчик, який захищає будинок від бандитів. Він одягнений в бордовий светр і штани пісочного кольору. Для виходу на вулицю можна одягнути червоний шарф і сіру шапку. У Кевіна 2 вирази обличчя: посмішка і крик (той момент, коли він спробував лосьйон для гоління);
  2. Кейт Маккалістер - мама Кевіна. На жінці біла сорочка і світло-коричневий костюм. У Кейт також 2 обличчя: посмішка і шок (коли вона усвідомила, що забула сина вдома).
  3. Гаррі - один з бандитів. Він одягнений у коричневу жилетку, сірий костюм і чорну шапку. Для першого проникнення в квартиру, для Гаррі в запасі є поліцейська кашкет. Посмішка на його обличчі, через яку видно золотий зуб не віщує нічого доброго;
  4. Марв - ще один представник мокрих бандитів. На чоловікові болотна кофта і коричневий костюм. Одне обличчя звичайне, а друге з ознакою від праски. Щоб проникнути в будинок, у Марва є лом;
  5. Марлі - дідусь, який живе неподалік. Він отримав довге сиве волосся і бороду, а також ексклюзивний торс у вигляді чорного костюма. Щоб знешкодити бандитів у Марлі є лопата.

Фургон Dodge Ram 1986 року

Саме на такій машині Марв і Гаррі приїжджають до будинку Кевіна, і саме її модель представлена ​​в наборі LEGO "Один вдома". Для прикриття, він зроблений під автомобіль робочих про що свідчить напис «Oh-Kay Plumbing & Heating». Всередині є місце для обох зломщиків, а для швидкого доступу дах знімається. Ззаду достатньо місця для вкрадених золотих кубків і кранів, що відсилає до прізвиська бандитів - мокрі.

Будинок родини Маккалістер

Будинок дуже схожий на той, що в фільмі. Є перший і другий поверхи, горище, кухня і підвал. Так як дія відбувається на Різдво, навколо розвішані гірлянди і віночки. Також будиночок має інтерактивні елементи, якими можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Пам'ятаєте, як Кевін злякався печі в підвалі? А як на Марва впала праска? Все це і навіть більше Ви зможете відтворити в наборі LEGO "Один вдома", адже в набір помістили найдрібніші деталі, багато з яких зустрічаються вперше. Отже, з цікавого:

  • кухонні двері з отвором для кішки;
  • різдвяна ялинка з каміном і панчохами на ньому;
  • 2 горлиці на ялинці;
  • іграшковий поїзд;
  • вентилятор;
  • вечеря Кевіна - макарони з сиром;
  • холодильник з записками і фотографіями;
  • телевізор, по якому показують "Ангелів з чорними душами";
  • праска;
  • грубка, що світиться в підвалі;
  • хиткі банки з фарбою і багато-багато іншого!

Коли все ж настане час бігти, Кевін зможе спуститися по натягнутому тросу в будиночок на дереві. Тут на нього вже чекають ножиці, якими можна розрізати мотузку і не дати бандитам дістати себе.

Ймовірно, немає жодної людини, у якої б не стало тепло на душі від думки про цей фільм. Тепер Ви зможете ще більше перейнятися цією атмосферою і створити будинок самостійно.

  • 5.0

    20 січ, 2022
    Я купил этот набор для моего 7-летнего сына в качестве рождественского подарка, так как он большой фанат фильма «Один дома». Прямо из коробки мы были поражены детализацией, сложностью и количеством пакетиков с детальками (24). Самой крутой вещью в этом наборе были навесные стены, которые открываются для доступа к деталям внутри. Это позволяет вам возиться с минами-ловушками, сохраняя при этом здание в целости. Дом на дереве и фургон также были отличным дополнением к этому набору! Забавно было то, что некоторые детали были напечатаны, как пицца на кухне..а некоторые как наклейки. Интересно, почему это нельзя было сделать для всех деталей.
    Достоинства:
    Хороший подарок для любого возраста. Открывается, как кукольный домик. Все фрагменты из фильма присутствуют. Есть все главные фигурки.
    Недостатки:
    Кухня и подвал кажутся второстепенными, так как вы не можете заглянуть внутрь подвала, не отделив его от дома.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Потратил 4 дня на сборку с женой и дочерью. Было особенно приятно строить, так как мы большие фанаты фильмов и пересматриваем каждый год. Дом состоит из секций, так что вы можете снять слой, чтобы заглянуть внутрь дома Маккаллистеров и посмотреть на умные мелочи, которые доставили удовольствие при сборке — рушащиеся полки, ненадежные банки с краской, зеркало в ванной и тд. И у меня есть просто гениальная идея, хотим ГРИНЧА на следующий Новый год!
    Достоинства:
    Очень удобная сборка, которая позволят в конце заглянуть вовнутрь. В доме множество маленьких деталей-отсылок на фильм и даже есть "мокрые" бандиты.
    Недостатки:
    Очень много стикеров.
  • 1.0

    19 січ, 2022
    Чому не відповідаєте на відгуки та не публікуєте їх, якщо вони незручні для вас??? Добре, напишу тоді незалежний відгук в гуглі, який ви не зможете приховати!!!
    Достоинства:
    Нема
    Недостатки:
    Повне ігнорування магазину та відсутність зворотнього зв’язку. Приховують відгуки, які їм не подобаються.
    • 20 січ, 2022
      Ще раз доброго дня. На жаль, нам не зрозуміло з чого Ви взяли, що ми приховуємо "неприємні" коментарі. Коли Ви пишете його на сайті, він має пройти модерацію і тільки потім з'явитись. Як бачите, і цей коментар, і попередній є на сайті, одже Ви навмисно робите оцінку набору нижчою. До того ж, абсолютно всі коментарі наразі опубліковані. Стосовно ціни, знову ж таки, це не примха нашого магазину і Ви це маєте розуміти.
  • 2.0

    15 січ, 2022
    Звідки така ціна?! На офіційному сайті 249,99 $ (6925 грн.), в сусідній Польші 1099,99 PLN (7736 грн.), а що не так з Україною?? За цю ціну майже всюди можна купити два таких набори, а не один, як ви пропонуєте!!!
    Достоинства:
    Гарний набір, чудовий дизайн, приємно, що саме українець його створив.
    Недостатки:
    Дуже велика націнка…
    • 20 січ, 2022
      Доброго дня! Відповідь на своє питання Ви могли прочитати трошки нижче, адже його вже задавали. Це стандартна ситуація, коли на офіційному сайті одна ціна, а в Європі та Україні в 1,5 рази вище. На жаль, це не залежить від нас, адже ціна залежить від доставки, курсу доллара в країні та іншого.
  • 5.0

    11 лис, 2021
    Даже если вы любите большие наборы, этот вас впечатлит. Как своими масштабами, так и включенными деталями. Здесь есть: гвоздь в смоле, машинки на полу, раскаленная дверная ручка, банки с краской, 2 голубки. Из большего - фургон мокрых бандитов и домик на дереве. Все отлично подходит по масштабу. Если бы я мог что-то добавить, то это была бы ванна и фигурка дяди Фрэнка для той легендарной сцены. Очень хочу продолжение этой тематики.
    Достоинства:
    Большой дом, как раз для всей семьи. Много узнаваемых вещей. 5 фигурок главных героев. Набор, как раз для новогодних праздников.
    Недостатки:
    Нужен дядя Фрэнк! Кевин и Гарри одного роста, что странно.
  • 5.0

    11 лис, 2021
    Сказать, что я ЛЮБЛЮ фильм “Один дома” - это ничего не сказать. И когда у меня появилась возможность воссоздать дом Маккалистеров у себя дома, я тут же воспользовался ею. Внутри дома есть множество функций и отсылок, в основном из первого фильма. Сам дом представляет собой красивую прочную конструкцию, и, поскольку он имеет модульную конструкцию, вы можете разделить каждый этаж, чтобы подробно рассмотреть. Сантехнический фургон OH-KAY - приятный штрих, как и дом на дереве. Для дополнительного праздничного настроения я собираюсь добавить в интерьер несколько небольших светодиодных фонарей, чтобы придать ему особенную атмосферу Рождества.
    Достоинства:
    Приятно осознавать, что набор придуман украинцем. Не буду перечислять, но здесь ОГРОМНОЕ количество отсылок и пасхалок. Можно полностью воссоздать маршрут бандитов. Таким должен быть новогодний набор.
    Недостатки:
    Даже если и хотел бы найти, то их нет.
  • 5.0

    8 лис, 2021
    Не має у наявності, ціна більша ніж у сусідніх країнах і це при тому, що автор - українець! Серйозно, що за не справедливість?
    • 8 січ, 2022
      Доброго дня! Наразі набір є у наявності, тому якщо Ви все ж хочете, то можете його придбати. А стосовно ціни, то справа в тому, що вона складається не лише з вартості самого конструктора, а також з вартості доставки та інших чинників.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари