>
В наявності
3799 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

193 шт.
4 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Нове заклинання LEGO Harry Potter
Кімната Хогвартса Гаррі Поттера (75966) відправляє юних відьом і чаклунів в чарівний світ, де вони і їх група друзів відправляються в секретну місію по захисту від темної магії. Гаррі Поттер та іграшки Ордена Фенікса Шанувальники Гаррі Поттера можуть розіграти класичні сцени з фільму і створити свої власні пригоди з Гаррі, Герміона Грейнджер і Місяцем Довголіття.
Воїни Дамблдора наклали свої заклинання в таємничу Палату Великої Потреби. Діти можуть допомогти Гаррі навчити інших заклинання Патронуса. У Місяця заєць, у Герміони видра. Помістіть силових стрільців в руки міні фігурок і вистрілите в механічну іграшку смертежера. З усіма цікавими функціями та аксесуарами чарівні веселощі ніколи не закінчується! Магія, таємниця і нескінченні пригоди Відтворіть захопливий бойовик з фільмів за допомогою наборів LEGO Harry Potter. Ці чарівні ігрові набори з улюбленими персонажами, міфічними істотами і впізнаваними локаціями оживляють чарівний світ!

Особливості:
Діти можуть розіграти свої улюблені історії про Гоґвортс разом з Воїнами Дамблдора, коли вони накладають заклинання на секретну місію по перемозі над силами зла.
Включає 3 міні фігурки з паличками: «Гаррі Поттер», «Герміона Грейнджер» і «Довголіття Місяця», 2 тварин патрона, манекен «Пожирач смерті», а також детальну кімнату з колоною, дошкою і каміном.
Ця класна іграшка Гаррі Поттера не потребує батарейках, тому діти можуть насолоджуватися дією, пригодами і веселощами де завгодно і коли завгодно.
Завдяки простим, чітким інструкціям діти можуть почати будувати та грати відразу, і це не зупиняється на досягнутому. Вони також можуть помістити 3 класних міні фігурки в яке-небудь гарне місце або об'єднати їх з іншими наборами LEGO Harry Potter.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Рад что в серии "Гарри Поттер" появились новинки. Современные наборы прекрасно комплектуются со старыми сериями. Мы покупали около 6 лет назад старшей дочери и вот купили новинку для младшей. Независимо от поколений, всем детям нравится "Гарри Поттер". А с детьми и сам начинаешь играть в волшебство и верить в магию.
    • 6 жов, 2020
      Да, приятно, что спустя годы наборы можно совмещать и не поймешь, какой набор старый, а какой новый.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Одні з перших кому пощастило купити новинку, діти люблять фільм, а тут ще й лего взагалі ідеальний подарунок, оригінальний конструктор що важливо і добрі продавці.
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Набор с элементами квеста, мы придумали в дополнение свои задания по сюжету фильма. Получилось здорово! Рекомендую купить этот набор!
    • 6 жов, 2020
      У нас все квартира в квестах о Гарри. Но, а чем еще заниматься дождливыми осенними вечерами?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари