>
Уточнити наявність у постачальника
3799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

510 шт.
4 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Прямолінійна, добра та співчутлива. Саме такими епітетами можна охарактеризувати мадам Помфрі - цілительку школи Гоґвортс, яка легко управляється зі своїми обов'язками. Але не думайте, що керувати лазарет так просто. А втім, Ви і самі можете в цьому переконатися з набором LEGO "TM Лікарняне крило Гоґвортсу".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76398 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 510 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – магія.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Мініфігурки чарівників

Якщо Ви уважно читали книги/дивилися фільми, то знаєте, що найкраще лікарняне крило показано в третій частині – “Гаррі Поттер і В'язень Азкабана”, коли Рон потрапляє туди з переломом ноги, а Гаррі з Герміоною вирушають у подорож у часі. І в наборі LEGO "TM Лікарняне крило Гоґвортсу" Ви знайдете всі фігурки з тієї сцени:

  • Мадам Помфрі - цілителька в Гоґвортсі. На ній біла лікарняна форма з червоними рукавами та білий головний убір. Має додаткові принти у вигляді пояса та брошки. У руках може тримати пляшок Костероста та табель;
  • Гаррі Поттер – головний герой всесвіту. На хлопці знакова темно-синя куртка, блакитна сорочка та пісочні штани. Цього разу вони мають невеликі дірки, бруд, кров та потертості. Також Гаррі має чарівну паличку;
  • Герміона Грейнджер - подруга Гаррі та найрозумніша дівчина школи. На ній рожева спортивна куртка та сині штани. Її одяг також із невеликими принтами бруду. Окремим аксесуаром для дівчини є маховик часу;
  • Рон Візлі - друг Гаррі, який у цій частині потрапляє до медпункту зі зламаною ногою. На Роні червоний джемпер у дірках та чорні штани. Також одна нога у гіпсі. Має чарівну паличку та тростину для ходьби.

Увага! Фігурка Мадам Помфрі вперше з'являється у наборі LEGO. Також усі 3 фігурки мають двосторонні обличчя.

​​​​​​

Лікарняне крило

Будинок у наборі LEGO 76398 складається з двох поверхів:

  1. лікарняна палата;
  2. вежа з годинником.

Лікарняна палата є невеликою кімнатою, в якій знаходиться 3 ліжка, застелені блакитною ковдрою. Також є тумбочки, світильники, букет квітів, ширма, візок із зіллями (серед яких Костерост) і коробка желейних бобів. На будь-якому ліжку Ви можете розмістити Рона з його зламаною ногою. До того ж, якщо не додавати другого поверху, то палату можна буде розкрити.

Вежа з годинником - це другий поверх будівлі, який примітний своїм величезним циферблатом. На задній частині є зубчастий механізм, який дозволяє годинникам обертатися. Тут же мешкає сова.

Займіться з одного боку не освітлюваною, але з іншого боку однією з найважливіших справ - лікуванням хворих у наборі LEGO "TM Лікарняне крило Гоґвортсу".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 кві, 2022
    Я отримала набір з лікарняним крилом, і він дуже гарний. Якраз хотіла придбати якийсь набір по Гаррі Поттеру, але щоб він не був банальний і натрапила на цей. Понад 500 деталей – це те, що дасть багато часу для збірки та гри. Мені подобається, що в ньому є персонажі Гаррі, Рона, Герміони, а також мадам Помфрі. Також мені подобається, як дизайнери додають не лише персонажів, а й крихітні деталі, як-от баночки з зіллям для крила лікарні. Це дійсно допомагає оживити цю сцену. Як вже відмітив Всеволод до мене, ніжки міні-мініфігурок можуть рухатись. Дизайн годинникової вежі з рухомими шестернями блискучий і ви можете змусити стрілки годинника обертатися.
    Достоинства:
    Найголовнішим для колекціонерів є отримання гарного персонажа мадам Помфрі. Вежа цікава, не банальна, з обертаючимся годинником. Конструкція проста, але дуже дієва.
    Недостатки:
    Було б ліпше мати хоча б якусь задню стінку.
  • 5.0

    20 кві, 2022
    До біса деталізований набір з крутими мініфігами! Мені подобається, що ніжки у менших мініфіг тепер рухаються! Вежу та рухомий годинник справді цікаво будувати з рухомими шестернями. Стосовно маленьких лікарняних ліжок та аксесуарів, то було цікаво збирати деталі до купи та дивитись, як створюється цей магічний медпункт. Загалом проста, але весела і дуже детальна для любителів книг і фільмів про Гаррі Поттера.
    Достоинства:
    Підходить під стиль всього Гогвортсу. Є впізнавані деталі з всесвіту Гаррі. Класно, що додали фігурки одразу усіх друзів. Думаю, що будівлю доволі легко розширити.
    Недостатки:
    Маглам не підійде)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари