>
В наявності
5999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

922 шт.
8 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Рушайте з шанувальниками Гаррі Поттера в чарівний світ з конструктором LEGO Harry Potter 75948 "Годинникова вежа Хогвартса".

З 8 мініфігурками і знаковими локаціями зі світу Гаррі Поттера, де діти поринуть у світ творчої гри. Відвідайте офіс Дамблдора або урок «Захисту проти темних мистецтв», помандруйте в часі, змінюючи баштовий годинник, або відпочиньте на святочному балу.

Як тільки ви побудуєте годинникову вежу Хогвартса, Ви вже не захочете її покидати!

У цьому іграшковому ігровому наборі Harry Potter LEGO є 3-рівнева годинникова башта Хогвартса, з передпокоєм, класною кімнатою захисту від темних мистецтв, крилом лікарні, ванною кімнатою префектів, кабінетом Дамблдора і відділом крижаних прикрас для різдвяного балу. Передпокій включає в себе скриню і Кубок вогню. В клас «Захист проти темних мистецтв» входять стіл, стілець, зілля, вітрина, книга, письмовий стіл з чорнильницею з пером, збірна лампа і дошка.

Шкільна лікарня включає в себе 2 ліжка і 2 збірних світильника. У ванній кімнаті префектів є вітраж русалки. Офіс Дамблдора включає в себе стілець і письмовий стіл з чорнильницею і пером, чашею з думками і меч Грифіндора. Сцена Святочного балу включає в себе 2 крижаних столи з 2 склянками, крижану скульптуру і різдвяну ялинку.

Має механізм зміни часу, який відтворює подорожі в часі, і функцію «танцю», щоб змусити всіх танцювати на святочних балу!

Включає в себе 8 нових мініфігурок: Гаррі Поттера, Рона Візлі, Герміону Грейнджер, Флер Делякур, Седріка Дігорі, Віктора Крама, Альбуса Дамблдора і Мадам Максім. Все мініфігурки з паличками і в костюмах для Святочних балу.

Годинникова вежа Хогвартса має висоту 35 см, завширшки 34 см і довжину 18 см.

 

  • 5.0

    3 кві, 2021
    Набор действительно стоит покупки. Он предлагает большую площадь с некоторыми действительно крутыми движущимися частями, такими как часы и бальный танец. Думаю, что больше всего мне больше всего нравится ванная префекта с витражами в виде русалки. Мне особенно нравится минифигурка мадам Максим. Она один из моих любимых персонажей. У меня есть набор Гарри Поттера Гремучая Ива и Большой зал, поэтому я рад, что могу объединить их.
    Достоинства:
    Детали столов и танцпола действительно хороши, и тот факт, что вы можете добавлять их или не добавлять к целому, великолепен. Это подводит меня к модульности всего набора Хогвартса, и это чертовски великолепно.
    Недостатки:
    Я не фанат наклеек и предпочитаю, чтобы они были напечатаны. А здесь они еще и расходятся в цвете с деталями.
  • 5.0

    3 кві, 2021
    Множество забавных деталей в этом наборе, который определенно основан на Святочном балу, который происходит в «Гарри Поттере и Кубке огня». Маленькие столики с деталями в виде сосулек выглядят так мило, и это первое, что вы создаете, так что это дает вам надежду на то, что набор будет очень подробным. Следующая часть сборки - это строительство танцпола, и он построен из взаимосвязанных шестеренок. Это была действительно забавная сборка, и я не торопился с ней, чтобы немного растянуть сет.
    Достоинства:
    Много разных комнат, включая сам зал для танцев. Есть функция вальса. 8 минифигурок профессоров и учеников.
    Недостатки:
    Собирается довольно быстро, если бы не растягивал, ушло бы примерно 3 часа на это.
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Один из самых загадочных наборов. Тайные коридоры, комнаты. Башня хранит в себе множество тайн. Набор собран. Хочу докупить еще минифигурок. Надеюсь будут акции.
    Достоинства:
    Большой, есть где развернуть фантазию.
    Недостатки:
    Долго не было в наличии
  • 5.0

    4 лип, 2019
    Який чудовий набір, ціна висока, але він того коштує. Особливо цей набір сподобається тим, хто полюбляє Гаррі Поттера. Деталек багато, всі якісні. Завдяки конструктору можна змінювати час, мандрувати епохми. Сама веже має загадковий вигляд.Багато міні фігурок, з якими можна відтворити сцени із улюбленого фільму. З цим набором вам не буде сумно, ми це вже зрозуміли.
  • 5.0

    1 лип, 2019
    Такой магазин замечательный, ничего подобного, нигде не видела, выбор был трудным, но купила я этот набор. Очень большой и красивый, яркие фигурки, здорово сделаны, профессионально, без единого огреха, мой ребёнок обрадовался этому подарку.
  • 5.0

    18 чер, 2019
    Веселый досуг моей поклоннице Гарри Поттера и её подруг с появлением этого набора обеспечен. Набор предлагает массу возможностей например: поход на урок "Защита против темных искусств" или путешествие во времени. Три уровня башни детально передают обстановку из сцен фильма, и в частности можно посетить множество комнат и найти много артефактов. Присутствие целых восьми фигурок делает набор еще более играбельным для небольшой компании.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари