>
В наявності
5199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

753 шт.
6 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір ЛЕГО 75953 показує відразу дві сюжетні лінії, які об'єднані в одну - тут ми можемо обіграти прибуття Гаррі Поттера і Рона Візлі в Хогвартс на «Форді Англія», вірніше - їх невдале приземлення на Гримучу Іву, яка ледь випустила блакитний автомобіль зі своїх чіпких гілок (можуть обертатися разом зі стовбуром); також в наборі LEGO 75953 представлені навчальні класи та спальні факультету Гріффіндор, де юні чарівники відпочивають і займаються уроками зіллєваріння, заклинань і інших азів магії. У сеті є мініфігурки Гаррі Поттера, його однокурсників Рона, Герміони і Шеймуса, «доросла» частина персонажів представлена ​​професором Снейпом і завгоспом Хогвартса Аргусом Філчем. Сет також наповнений рідкісними і ексклюзивними аксесуарами, які дуже докладно передають атмосферу фільмів про Гаррі Поттера і атмосферу самого Хогвартса.

  • 4.0

    2 кві, 2021
    Сама сборка была простой и не занимала много времени. Единственная проблема, с которой я столкнулся, - это недостающий элемент. Мне не хватало круглой зеленой части, которая находится на вершине густой ивы. Я искал эту штуку ВЕЗДЕ! В конце второй сумки у меня была серая L-образная деталь ... Я даже не видел L-образную деталь во время первых двух сумок. Просмотрев перечень деталей, увидел, что её не должно быть. Должно быть, при упаковке произошла ошибка. В конечном итоге это не имело большого значения, так как кусок, который мне не хватает, просто на вершине ивы. Я не могу дождаться, чтобы получить еще несколько наборов, которые можно будет подключить к колышущейся иве и выставить на обозрение!
    Достоинства:
    Форд хорош и идеально помещается в иве. Сам замок немного схож с Залом, набором, который я очевидно куплю следующим.
    Недостатки:
    Не буду снимать много звезд за это, но все же при упаковке произошла ошибка.
  • 4.0

    2 кві, 2021
    Я решил купить этот комплект по двум причинам; частично из-за того, что он связан с Большим залом, но в основном из-за Форда. Гремучая ива выглядит невероятно в собранном виде, но заставить кусочки зеленого листа оставаться на месте, когда вы ее вращаете, может быть немного утомительно. Основную башню было очень сложно прикрепить, мне потребовалось несколько попыток, и все же я не мог ничего сделать, кроме как уравновесить ее. Но я не разочарован.
    Достоинства:
    Воссоздание одной из легендарных и моих любимых эпизодов фильма. Все соответствует. Прикиньте, 6 сразу 6 минифиг!
    Недостатки:
    Сложно прикрепить листочки к иве, поэтому большую часть времени она у меня без них. Долго не мог правильно собрать башню.
  • 5.0

    15 сер, 2018
    Чудовий набір ЛЕГО ! Дуже гарна модель ФОРД АНГЛІЯ та сама брама Хогвартсу виглядає причудово! Мініфігурки 10 із 10! Але дуже прикро, що в сеті нема Місіс Норіс(кішка Філча) Чудова деталізація та дивовижний дух чарівного світу Джоан Роулінг !

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари