>
В наявності
4799 грн
4246 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

990 шт.
9 шт.
48 × 37.8 × 7.05 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5198 грн
4582 грн
+ =
11148 грн
9135 грн
+ =
6348 грн
5470 грн
+ =
8598 грн
7210 грн
+ =
11898 грн
9855 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Міністерство магії" – багатоповерховий набір гучної штаб-квартири з відомими всіма персонажами та сценами. Цей, один з перших наборів, заснованих на фільмі "Дари смерті", занурить Вас не тільки в магію, а й перенесе до офісу Долорес Амбридж, кабінет Артура Візлі, Зал суду, Кімнату пророцтва та все заради отримання медальйону Слізерина.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76403 було випущено у 2022 році в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 990 якісних деталей, барвисту інструкцію (є доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія та міцна дружба трьох друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурки чарівників

Тут Ви знайдете 9 мініфігурок з високою деталізацією, 6 з яких є унікальними:

  • Гаррі Поттер – головний герой фільмів і книг, він же Альберт Ранкорн. На ньому біла сорочка, червона краватка і чорний костюм із продовженням принта на ногах, що зображує довгу куртку Ранкорна;
  • Герміона Грейнджер – подруга Гаррі Поттера, яка магічним чином може стати Мафальдою Хопкірк. Вона з'явилася в цьому наборі, одягнена досить по діловому, адже вони не на навчанні, а на задачі у Міністерстві магії. На ній фіолетова сорочка, блакитні штани та бордовий піджак;
  • Рон Візлі – невід'ємна частина команди з трьох друзів, який перетворюється на Рега Кеттермола. Його персонаж у зеленій сорочці, із синьою краваткою, жакетом та блакитним костюмом. Зверху костюм мокрий, адже якщо згадати, то щоб потрапити до Міністерства магії їм потрібно було змити себе в туалет;
  • Дементор – та ж фігурка у чорному плащі, яка з'явилася після перезапуску теми Гаррі Поттера у 2018 році, але із закрученою чорно-прозорою частиною ноги у стилі "примари";
  • Пій Тікнесі – міністерський чиновник. Одягнений у блакитну сорочку, темно синю краватку, на якій можна помітити брошку з літерою "М" та синій костюм у смужку;
  • Корбан Якслі – керівник відділу магічного правопорядку, прибічник Темного лорда. Одягнений у чорний костюм, жакет та сорочку, на краватці також можна побачити брошку з літерою "М";
  • Долорес Амбридж – нова версія директора. Тепер до її рожевого костюма додався котячий шарф. До фігурки є блискучий блакитний кіт Амбридж – її патронус;
  • Артур Візлі – глава сім'ї Візлі, який працює у Міністерстві Магії. Одягнений у синій костюм, до фігурки йде чарівна бджілка, що представляє шиплячий Whizzbee;
  • Мері Кеттермол – дружина Реджинальда Кеттермола, фігурка, із сріблястою текстурою, яка відображає сукню під синім піджаком.

Також, багато мініфігурок мають двосторонні обличчя. З аксесуарів у всіх при собі є власна чарівна паличка.

Штаб-квартира магії

Першим елементом будівлі є вхід для відвідувачів до Міністерства – червона телефонна будка. Двері мають новий червоний гратчастий принт, що точно відповідає вихідному матеріалу.

Саме міністерство складається з шести модульних елементів, що являють собою офіси, які можна розмістити в будь-якому порядку. Є вхід для службовців – камін, у якому з'являються головні персонажі після змивання у відповідній громадській вбиральні. Два інших модулі пропонують Зал суду, де Долорес Амбридж засуджувала невинних та офіс Амбридж, де ви можете подумати про кішок. Офіс доречно рожевий, прикрашений стрічками, кішками та чашкою. Цікава і зменшена копія Фонтану Чарівних Братів та набір газет.

Але і це не все, адже в наборі LEGO 76403 можна відвідати Кімнату пророцтв або навіть кабінет Артура Візлі, який весь заповнений маглівськими предметами. Наприклад, Ви можете вивчити питання, яка функція та роль гумової качки.

Вивчіть вздовж і впоперек одне з найзнаковіших місць у чарівному світі в наборі LEGO Harry Potter 76403 Міністерство магії, але не забувайте про головне завдання – здобути медальйон Слізерина.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    27 чер, 2022
    Який чудовий крок у правильному напрямку, приємно бачити більше Чарівного світу у формі лего. Сподіваюся, у майбутньому побачити більше наборів … Зал пророцтва? Загалом, цей набір мені дуже сподобався. Модулі було цікаво зібрати разом, і мені подобається, що можна легко переналаштувати їх. Кімнати, безумовно, легко зібрати. 9 неймовірних мініфігурок (8 ексклюзивних для цього набору) і дійсно веселі ігрові функції. Однак я відчуваю, що він міг би бути трохи міцнішим.
    Достоинства:
    Якщо не помиляюсь, це перший набір по смертельним реліквіям. Величезна кількість фігурок, включаючи героїв, які можуть перевтілюватись. Будівля міністерства може бути змінена.
    Недостатки:
    Іноді під час переміщення всієї речі здається, що вона може зламатися.
  • 5.0

    27 чер, 2022
    Для дітей фанатів фільмів про Гаррі Поттера цей набір – крутий подарунок! Складається легко, дітки самі впоралися без моєї допомоги завдяки такій яскравій і зрозумілій інструкції. Дуже сподобалося, що багато мініфігурок, ще навіть не склавши споруду, сини вже вигадували свої історії та грали фігурками. Чесно кажучи, я й сама була в захваті, адже досі пам'ятаю той момент із фільму, коли головні герої перетворювалися на працівників Міністерства. Не думала, що й звичайні фігурки теж можуть перетворитися на них. Прям як у фільмі!
    Достоинства:
    Що стосується переваг: яскраво, зрозуміло, безпечно, розвиває, кімнати можна виставляти в будь-якому порядку, багато мініфігурок та аксесуарів, додаткові мініелементи до самої будівлі (будка, фонтан).
    Недостатки:
    Щодо недоліків: дуже тісний внутрішній масштаб, після збирання всієї конструкції вона все одно залишається крихкою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари