>
В наявності
3799 грн
3004 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

851 шт.
7 шт.
48 × 28.2 × 7.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Завжди хотіли дізнатися, як же відпочивають чарівники? Набір LEGO "Прогулянка до села Гоґсмід" надасть Вам таку можливість. Загляньте в "Три мітли" і магазин цукерок і виберіть щось для себе. На вулиці прохолодно, варто зайти кудись і зігрітися. І пам'ятайте, кожен сантиметр тут просякнутий магією.

Опис набору

Набір LEGO 76388 був випущений 1 червня 2021 року. Коробка невелика, квадратна, присвячена 20-річчю виходу цього культового фільму. Спереду зображено 2 будівлі, які Вам належить зібрати, а ззаду — ці будівлі в розрізі. Всередині Ви виявите 851 деталь, 4 колекційні картки (всього карток є 16), роздільник деталей і 7 мініфігурок.

Колекційні картки

Одна з новинок літніх наборів серії Harry Potter те, що в наборах тепер містяться випадкові картки чарівників розміром 2 на 2. Всього на даний момент (червень 2021) є 16 карток. Спробуйте зібрати їх усіх і поділіться в відгуках до набору LEGO 76388 хто ж Вам попався.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO "Прогулянка до села Гогсмід" є 7 мініфігурок:

  • Дін Томас. Хто не знав, він дуже добре малює і підробляє почерки, хто знає, може йому і тут це стане в нагоді. Тут хлопець одягнений в червону курточку, чорні штани і сині рукавички.
  • Професорка Макґонеґел. Декан факультету Гріффіндор одягнена в зелену мантію. Також має невеликі окуляри.
  • Мадам Розмерта. Господиня "Трьох мітел" пам'ятає ще батьків Гаррі, а тепер зможе обслужити і його. Одягнена дама в коричневу дублянку і чорні штани.
  • Містер Флюм. Власник "Солодкого королівства" також буде радий прийняти у себе гостей. На чоловікові бузкова шапка, коричневий піджак, куртка і штани.
  • Місіс Флюм. Дружина містера Флюма теж не проти обслужити відвідувачів. На ній бузковий костюм, рожева накидка і фартух.
  • Гаррі Поттер. В даному наборі Гаррі не з'являється в формі Грифіндора, зате на ньому синя курточка і чорні штани.
  • Золота мініфігурка Рона. Це ексклюзивна ювілейна мініфігурка, виконана повністю в золотому кольорі. Вона відображає Рона одного з перших років навчання в формі Грифіндора на спеціальній підставці.

Приготуйтеся, з цими чарівниками Ви точно не занудьгуєте.

Будинки

Набір LEGO 76388 пропонує зібрати 2 будівлі з села Гоґсмід:

  1. "Три мітли". Якщо захотілося вершкового пива або медовухи, Вам сюди. Це досить велика двоповерхова будівля. Внизу паб, а нагорі кімната з кріслом і каміном.
  2. "Солодке королівство". О, тут можна вибрати солодощі на будь-який смак: Берті Ботс, Летючі шипучки, нугу, шоколад і тд. У наборі це заметена снігом руда двоповерхова будівля. Внизу лавка, а нагорі — склад.

Є додаткові невеликі збірки, такі як ліхтар, табличка і лавочка.

А вже скільки тут всяких магічних штук, навіть подумати страшно. Придбайте набір і досліджуйте все самі.

З'єднання з іншими наборами

Набір LEGO "Прогулянка до села Гоґсмід" (76388) прекрасно доповнить інші набори серії, а також впишеться в тематику зимового села. Створіть свій власний чарівний світ!

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає цих чарівників сьогодні. Куди ж вони відправляться сьогодні? Але поспішіть, на вулиці все ж холодно. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Harry Potter (76388) "Прогулянка до села Гоґсмід" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 5.0

    8 жов, 2022
    Я створив цей набір разом зі своїм 6-річною фанатикою Гаррі Поттера, і нам це дуже сподобалося! Це чудовий набір для дітей, тому вона встигла зробити значну частину цього самостійно (потрібна була допомога для наклейок). Розмір ідеально підходить для дітей: достатньо великий для кількох годин розваг, але не надто великий, щоб вони втратили інтерес. МЕНІ ПОДОБАЄТЬСЯ його засніжений вигляд - це справді чудове доповнення до будь-якої колекції шанувальників Lego Harry Potter або Різдвяного селища. У наборі є 7 різних мініфігурок, одна з яких - це золотий Рон до 20-ти річчя Гаррі Поттера.
    Достоинства:
    Позаду збірки відкриті, за рахунок чого можна легко грати. Багато деталей різноманітної їжі. Дуже цікаві мініфігурки та 4 картки різних чаклунів у комплекті. Загалом набір такий, домашній;)
    Недостатки:
    Не-ма-є.
  • 5.0

    8 жов, 2022
    Я купив цей набір, щоб разом зробити щось веселе зі своїм сином-підлітком під час різдвяних свят. Але отримавши, ми не втримались і почали зараз. Ми розділили набір, тож створили Медового Герцога та Три мітли окремо. І екстер’єр, і інтер’єр виглядають чудово та красиво зі сніговим дахом, арочними фронтонами та стелею, камінами, вітриною солодощів та цукерками. Моя дружина, яка не дуже полюбляє Lego, також зацікавилася та допомогла нам зібрати мініфігурки, і це чудово, що можна зробити всією сім’єю разом. Це буде чудова виставка протягом усього року, а не лише на Різдво, і стане прекрасним доповненням до нашої виставки замку Хогвартс у нашій вітальні. Незначна порада для Lego: хотілося б, щоб наліпок було менше, оскільки колір може зникати з часом, і, можливо, замість цього можна додати кілька тиснених цеглинок.
    Достоинства:
    Чудовий дизайн, котрий класно підійшов до решти серії. Всередині будівль багато маленьких, але необхідних деталей. Сподобались мініфігурки та картки чаклунів (у нас вже 7 різних). Юбілейний Рон класний!
    Недостатки:
    Я майже змирився з наявністю наліпок замість друку. Проте вони мають здатність вигорати. Тому додавали б про запас.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари