>
В наявності
3199 грн
2714 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

896 шт.
5 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Вигране в незнайомця яйце могло б довше залишатися таємницею  Геґріда, якби не два важливі моменти. По-перше, у гості навідався Гаррі Поттер із друзями, а слідом потайки прокрався Драко Малфой. По-друге, у яйці опинився справжній вогнедишний дракон. Відтворіть момент зустрічі з драконом у наборі LEGO "Хатинка Геґріда: Несподівані гості".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76428 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 896 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Мініфігурки магічного світу

До набору ЛЕГО 76428 додано колекцію з 5 персонажів, родом з магічного світу і конкретної сцени з вилупленням дракона:

  1. Рубеус Геґрід. Лісничий Гоґвортсу одягнений у бордовий светр і коричневі штани, поверх яких накинутий вогнетривкий фартух світло-коричневого кольору;
  2. Гаррі Поттер. Один із головних героїв має білу сорочку, зелений светр і світло-коричневі штани;
  3. Рон Візлі. У наборі хлопець носить білу сорочку, синій светр у смужку та чорні штани;
  4. Герміона Грейнджер. Розумна дівчина одягнена в блакитну футболку, синю кофту і чорні штани;
  5. Драко Малфой. Останній студент має білу сорочку, поверх якої чорна уніформа школи.

На додачу до мініфігурок людей, до набору додано маленького зеленого дракона Норберта і вірного коричневого пса Ікланя.

Ще один бонус комплекту - 2 колекційні портрети (всього їх можна знайти 14 у серії), які можна розмістити в хатині.

В гостях у Геґріда

Цей набір конструктора ЛЕГО переносить у культове місце магічного світу - хатинку Рубеуса Геґріда, де ось-ось має вилупитися дракон. Зовні вона сірого кольору, з кам'яною кладкою і безліччю зелених деталей моху. Панелі стін ставляться таким чином, що утворюють восьмикутник. Потрапити всередину можна як розкривши стіни, так і піднявши дах. Усередині є низка предметів інтер'єру, серед яких: розкладне крісло під зріст Геґріда, стіл зі шкарлупою дракона, стілець, крісло, піч, шафи, картини, світильники. Біля входу стоїть бочка з рожевою парасолькою, яку лісничий використовує замість чарівної палички. Хатина сягає розмірів у 17 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 15 завдовжки.

Навколо головного будинку є невеликі деталі у вигляді зламаного дерева, яке використовує Малфой для підглядання, гарбузів, грибів і листя. Поруч же розташований будинок для Ікланя, виконаний у такому самому кам'яному стилі, як і хатина, але за розміром розрахований тільки на собаку.

Чарівники, чарівниці і навіть магли можуть відвідати будинок лісничого у відповідальний момент - вилуплення дракона в наборі ЛЕГО "Хатинка Геґріда: Несподівані гості".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 бер, 2024
    Модель виходить неймовірно красивою та детальною. Вона дійсно схожа на хатину з фільму. Її приємно розглядати, а гратися з нею ще цікавіше. Деталізовані елементи, вдало підібрані фігурки та детальна інструкція провели за ручку як під час збірки, так і дозволили досліджувати готову модель. Крок за кроком я відтворювала затишну хатину Геґріда та знайомі сцени з фільму з каміном, тиквами, меблями та безліччю деталей. Набір - це коллекція з 5 мініфігурок: Гаррі Поттера, Рона Візлі, Герміону Грейнджер, Драко Малфоя та Геґріда. Загалом набір дає можливість не лише зібрати красиву модель, але й зануритися у чари світу магії. Ви можете відтворити знайомі сцени з фільму, такі як перша зустріч Гаррі з Геґрідом, вилуплення дракона або урок по догляду за магічними істотами.
    Достоинства:
    Дизайн, який впізнає кожен фанат Гаррі Поттера. Власне, через це є можливість відтворити сцени з фільму. Особливо для цього підходить інтер'єр хатинки, з великою кількістю деталей та розкладним кріслом. Персонажі знову ж таки підходять під різні сцени, але найбільше під момент з вилупленням Норберта.
    Недостатки:
    За рахунок того, що будинок може розгортатися, місцями справді можна побачити невеликі щілини.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Ідеально підходить для старших дітей і дорослих, і ви можете доповнити його іншими наборами, будуючи свій власний Хогвартс. Я ціную всі дрібні деталі та зусилля, які були вкладені у створення цього дивовижного набору. Справді приємно будувати, коли додані деталі з фільмів, як рожевий зонт та тістечка. Дах працює відмінно як і можливість розгорнути хатинку. Та й сама вона доволі точно відповідає екранному варіанту - невелика і поросша мхом. Довгоочікувані Норберт та Іклань, які складають компанію трійці друзів, Мелфою та Хагріду.
    Достоинства:
    Будинок не надто великий, але всередині кожен міліметр наповнений деталями з фільмів. Сподобалося, що набір створений навколо історії з появою Норберта, який разом з Ікланем доданий у набір. 5 мініфігурок - усі персонажі зі сцени з драконом.
    Недостатки:
    Якось трішки не подобається будка Ікланя, мало місця.
  • 5.0

    16 бер, 2024
    Деякі набори справді створюють враження, що на них не було витрачено жодної копійки, але цей абсолютно не такий. Ця модель неймовірно деталізована зсередини та ззовні, покращуючи чотири попередні версії хатинки в масштабі мініфігурок у всіх відношеннях. Крім того, різноманітність ексклюзивних мініфігурок і тварин є винятковою, особливо з Ікланем, який нарешті дебютує! Звісно, за всі ці якості доводиться платити. Незважаючи на це, це, безсумнівно, моя найулюбленіша модель хатинки Геґріда на сьогоднішній день.
    Достоинства:
    Незважаючи на свою високу ціну, це, безумовно, найкраще LEGO-відтворення хатини Геґріда. Вражаюче деталізована та точна модель. Чудовий інтер'єр, з легким доступом всередину. Гарний набір персонажів. Нарешті з'явився Іклань.
    Недостатки:
    Випадкові прогалини в стінах.

Рекомендуємо подивитися ці товари