>
В наявності
7099 грн
5683 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 660 шт.
1 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
11898 грн
9715 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Для фанатів магічних та таємничих пригод є чудові новини! Тепер, за допомогою датського конструктора LEGO Harry Potter Замок і територія Гоґвортсу (76419) ви можете відтворити однойменну споруду! При створенні цієї моделі за прототип було взято замок з фільму «Гаррі Поттер і напівкровний Принц». Отже, вирушаємо до найвідомішої школи Чарівництва та Магії!

Опис

Детальний великий набір Замок і територія Гоґвортсу 76419 із серії LEGO Harry Potter призначений для віку від 18 років, тому що в комплекті дуже багато дрібних деталей (2660 штук). Зібрана конструкція виходить значною: 21 см – висота, 25 см – глибина, 35 см – ширина.

З таким захоплюючим конструктором можна покращити якість та процес складання. У комплектації є класична оптимізована друкована інструкція. Також існує цифровий варіант - програма для гаджетів LEGO Builder: можливість розглядати, збільшувати, доповнювати модель замку в 3D-режимі.

Особливості комплектації

Розглянемо ряд особливостей конструктора LEGO Harry Potter Замок і територія Гоґвортсу (76419):

  1. Головна конструкція – це модель замку Гоґвортсу, яка встановлена на спеціальну платформу розміром 40х32.
  2. Будівля розташована на скелях Чорного озера. Воно зведено з цегли бежевого кольору, має сірі дахи з гострими вежами.
  3. У замку багато вікон, вони намальовані на «цеглинках».
  4. Ліва сторона каналу: тут розташований внутрішній дворик, сарай для човнів, Великий зал, вежа зі сходами, а також вимощений двір, що з'єднує вежу Рейвенклов, Північну та Гриффіндорську. Кам'яний міст поєднує вежу Рейвенклов та Восьмикутну. Акведук допомагає дістатися з потужного двору до астрономічного крила.
  5. Права сторона включає центральний вхід з 4-ма вежами (Центральна, Астрономічна та дві дзвонові).
  6. Додаткові елементи: ракета Шарсбатона у польоті, судно Дурмстранга, Гримуча Іва.
  7. Усередині фундаменту чарівної будівлі розташовані маленькі кімнати (шаховий зал, таємна кімната з Василиском, клас зілля, зал крилатих ключів).
  8. У комплекті є одна ексклюзивна мініфігурка в золотому кольорі – статуя архітектора школи, в руках міні модель замку і свиток.

Вирушайте на захоплюючу та незабутню екскурсію в Хогвардс, запрошуйте із собою родину та друзів. Досліджуйте кожне приміщення, всі дивовижні предмети та явища, станьте справжнім магом. Додати трохи уяви, і чарівна школа оживе!

  • 5.0

    17 вер, 2023
    Привіт! Я просто хотів поділитися тим, яке враження ця збірка справила на мою дівчину та мене. Це не перший наш конструктор, однак найкраща детальна мікроконструкція, яка до того ж дуже міцна. Є маленькі деталі транспортних засобів інших шкіл, таємної кімнати, верби та інші. Хвилювання під час цього важко пояснити, однак після завершення справді відчувається краплинка магії у домі. В той же час, набору довелося піти на поступки - не вистачає кількох елементів замку, а саме вежі лікарняного крила, критого мосту та місця для сов. Також було б чудово мати хатину Гегріда та поле для квідичу.
    Достоинства:
    Миттєво впізнаваний замок, розташований на скелі посеред води. Багато веж, переходів та кімнат. Деталі з фільмів/книг. Неочікувана та незвичайна мініфігурка чарівника. З шириною в 35 сантиметрів, не надто великий.
    Недостатки:
    Не думаю, що було б надто складно додати додаткову вежу, чи хатину, однак їх нема.
  • 5.0

    17 вер, 2023
    Цей набір є неочікуваним для теми, особливо враховуючи набір 71043, який досі доступний для купівлі. Однак завдяки розумному дизайну та повному охопленню того, що може бути показано, він пропонує абсолютно унікальний і такий же веселий досвід збирання. Він відповідає тим самим вимогам, що й його набагато більший попередник, однак за незначну ціну. У підсумку - це точна модель Гогвортсу, одразу на підставці для дисплею. Розширення на навколишню територію (включно з деякими внутрішніми кімнатами замку в задній частині) настільки велике, що перші 11 мішків зосереджені виключно на цьому. Зовнішні деталі включають корабель Дурмстрангу і карету Шарсбатона. Набір поставляється з однією мініфігуркою: архітектор замку Гогвортс. Чудове доповнення до ювілейних фігурок 20-річчя.
    Достоинства:
    Набагато більше замку та прилеглих територій для будівництва, ніж будь-коли раніше. Багато посилань і натяків на певні моменти з книг і фільмів. Гарне співвідношення ціни та якості. Чудовий розмір для відображення.
    Недостатки:
    Ті, у кого є 71043 замок, можуть вагатися, щоб отримати цей (але не варто).
  • 5.0

    17 вер, 2023
    Як довго я цього чекав! В Азкабані! Нарешті можливість отримати повноцінну модель Хогвартсу, а не збирати через безліч наборів. Купив цей набір для себе і справді насолодився процесом збірки. Мені дуже сподобався процес будівництва всіх прихованих кімнат і їх наповнення. Мініфігурка всього одна і як говорить опис - це людина, яка спроектувала школу. Вона золотиста і вдало обрана. Він настільки детальний і красивий на вигляд, що запросто може стояти з якимось з наборів Архітектури. Єдине - будьте уважні з сірими схилами, оскільки легко помилитись і почати перебудовувати.
    Достоинства:
    Кожні декілька сторінок в інструкції містять цікаві факти про всесвіт. Можливість зібрати повноцінний замок в одному наборі. Вкладено багато деталей з різних фільмів. Ексклюзивна золотиста мініфігурка. Невеликий розмір, одже досить просто розмістити. Перевага магазину - приємне спілкування та швидка доставка.
    Недостатки:
    Готовий наслати непрощенне закляття на будь-кого, хто напише недоліки у наборі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари