>
В наявності
3799 грн
2938 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

777 шт.
6 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8598 грн
6970 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Здавалося б, покинутий будинок на околиці Хогсміда і чим він може бути відомий, але саме в ньому сталося кілька знакових подій для чарівного світу. Зокрема, одну з них належить відтворити в наборі LEGO “Виюча хатина та Войовнича верба”, під час якої знаходиться справжній вбивця батьків Гаррі Поттера.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76407 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 777 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тема набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурки чарівників

У цьому наборі представлено 6 мініфігурок, екранні версії яких опинилися того дня у виючий хатині. Серед них:

  1. Гаррі Поттер. Він невисокого зросту і має принти синьої спортивної кофти та коричневих штанів, забруднених грязюкою;
  2. Рон Візлі. Друг Гаррі має також не найкращі вигляд, на ньому червоний пошарпаний светр та сірі штани;
  3. Герміона Грейнджер. Найрозумніша дівчина школи тут одягнена у рожеву спортивну кофту, забризкану брудом та блакитні штани;
  4. Ремус Люпін. У людському вигляді на професорі подекуди потертий костюм і акуратна сорочка. Проте, варто місяцю вийти з-за хмар і він відразу перетворюється на перевертня. У такому варіанті у нього голова вовка, спеціальний торс та ноги;
  5. Сіріус Блек. Хресний Гаррі з'являється в тому ж вигляді, в якому втік із в'язниці: татуювання та порваний одяг Азкабану під сірим плащем. Також включена форма персонажа-анімага, перетворюючись на яку він стає чорним псом;
  6. Пітер Петтігрю. Ошуканець, який підставив Сіріуса тут у чорному костюмі з червоними смужками. Свого часу він вижив, перетворившись на щура, тому в наборі LEGO 76407 є і світло-коричневий щур.

Кожна з мініфігурок має двостороннє обличчя.

Виюча хатина

Розташована за межами Хогсміда, виюча хатина стоїть за старим парканом, який відповідає зовнішньому вигляду будівлі. За парканом знаходиться сам будинок. Він збирається з різних деталей і в кінцевому підсумку має висоту 25 сантиметрів, вигнуту форму, трикутний ганок і забиті вікна. Персонажі можуть потрапити всередину, скориставшись потайним ходом - панеллю, що відкривається збоку. Сніг покриває будівлю, включаючи бурульки та кучугури на вікнах. Усередині хатина хоч і занедбана, але має ознаки інтер'єру: скриня, камін, пошкоджена картина, рояль та інші деталі.

Набір також включає войовничу вербу. Листя не так багато, представляючи дерево в прохолодну пору року. Поруч з вербою знаходиться купа каміння, яке прикриває прохід у хатину. До каменів кріпляться невеликі хмари, які можна розвести і показати повний місяць для перетворення Люпіна. Кругла плитка 3x3, яка представляє місяць, насправді світиться у темряві, що робить перетворення ще цікавішим.

Пройдіть шлях через войовничу вербу і опиніться в старому будинку, щоб розкрити таємницю вбивства батьків Гаррі в наборі LEGO “Виюча хатина та Войовнича верба”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Це просто чудовий, міцний набір. Мій улюблений аспект — це просто розмір усього цього. Кімнати такі високі й такі глибокі; це практично ляльковий будиночок. Верба хоч і невелика, проте схожа на екранну версію. Мені не вистачило Снейпа в цьому наборі, але Люпин і Петігрю є хорошими доповненнями до колекції. Я також ціную мініфігурки тварин і альтернативну голову для сцени перевертня.
    Достоинства:
    Всі деталі міцні та добре поєднуються. Хатина справді має вигляд покинутої. Всередині достатньо місця та деталей для гри. Деталі снігу додатково створюють атмосферу.
    Недостатки:
    Немає фігурки Снейпа.
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Наскільки я знаю, це перший набір з хижкою, проте верба вже була разом з автомобілем сім’ї Візлі. Він трішки безладний та хаотичний, проте це тут тільки на краще, оскільки у фільмі це саме так і виглядає. Для мене найцікавішим виявилась можливість змінювати зовнішність Ремуса, коли він постає перед місяцем. Проте я б хотів мати більш розлогу вербу, щоб мати змогу також розмістити автомобіль. Бо наразі вона виглядає надто вербово))
    Достоинства:
    Набір у гарному плані моторошний, тому підійде навіть на Геловін. Наклейок не так багато і вони доволі легко клеяться. Багацько фігурок. Сцена фільму відтворюється дуже легко.
    Недостатки:
    Хотілося б трішки більше вербу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари