>
В наявності
2099 грн
1660 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

587 шт.
5 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Кімната на вимогу не раз рятувала студентів і давала їм потрібне укриття, коли тим це потрібно було найбільше. Наприклад, невідомо, чим би закінчився бій із Пожирачами смерті, якби в Кімнаті не проходили тренування Загону Дамблдора. Тепер же не треба чекати особливої потреби, адже кожен фанат конструктора LEGO може отримати її в наборі LEGO “Гоґвортс: Кімната на вимогу”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76413 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 587 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Персонажі в Кімнаті

За весь час у Кімнаті встигли побувати різні герої. Деякі з них використовували місце на благо, інші ж вершили з її допомогою темні справи. У наборі ЛЕГО 76412 таких фігурок є 5 штук, а також окремо є корнуельська піксі. Вони, як і сам набір, засновані на другій частині фільму “Дари смерті”.

  1. Гаррі Поттер - бажаючий знайти та знищити діадему серед речей у Кімнаті. На ньому синя кофта з накинутою зверху курткою, а також сині штани;
  2. Герміона Грейнджер - супутниця Гаррі у пошуку крестажу. Дівчина одягнена у рожеву спортивну кофту, блакитну куртку та сірі штани;
  3. Драко Малфой - проник у Кімнату на вимогу у під час битви. На хлопці зелена сорочка, краватка та чорний костюм;
  4. Блейз Забіні - слизеринець, який у Виручай-кімнаті намагався вбити Гаррі Поттера та його друзів. Він одягнений у білу сорочку, зелену краватку, сіру кофту та чорні штани;
  5. привид Хелени Когтевран - діадема її матері була захована у Кімнаті на вимогу і вона вказала на неї Гаррі. Мініфігурка виконана в сірому кольорі та одягнена у довгу сукню.

Кімната на вимогу у вежі

Процес будівництва починається кількома маленькими та середніми вежами, які відповідають стилю замку Гогвортс. Кімната на вимогу - основна частина збирання. Двері Кімнати зазвичай приховані і в наборі вони представлені розсувними панелями, що закривають дверний отвір. При відкритті панелей відкриваються багато прикрашені двері. Усередині є кілька ламп, безліч точок підключення для Пекельного полум'я або інших деталей. З обох боків розташовані закриті вітрини з кубками, які вбудовані в колони.

Оскільки Кімната на вимогу - це здебільшого купа речей, у наборі також можна виявити стос коробок, шолом на підставці, свічник, грамофон та інші деталі. В одному із сейфів можна виявити заповітну діадему. Завершує сцену помаранчева полум'яна змія, спричинена закляттям Пекельного полум'я.

Настав час знищити передостанній крестраж, тому вирушайте за нею в наборі ЛЕГО "Гоґвортс: Кімната на вимогу" і станьте на крок ближче до знищення Волан-де-Морта.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Не створивши такого набору раніше, я не був абсолютно впевнений, чого очікувати, але мене зацікавила концепція зібрати власний Гогвортс. Збірка розпочалася з даху і мені сподобалось, що всередині шпилів є заховані речі, наприклад, старий сувій та умивальник. Далі черга доходить до основної кімнати. Зробіть пару арок і схилів, щоб створити невеликі заглиблення та щілини, і стіна має пристойний вигляд. Маленькі вітрини, в яких розміщено золоту чашу та прозору помаранчеву чашу, виглядають чудово, незважаючи на їх простий вигляд. Завершує основну збірку вогняна змія, яка виглядає більше мило, ніж страшно. Коробки зі стільцем, збалансованим зверху, взяті прямо з фільму, і саме там герої знаходять діадему. Стосовно фігурок, то у наборі є Гаррі Поттер , Герміона Грейнджер , Драко Мелфой , Блейз Забіні та Сіра леді . Кожен у своєму вбранні з фільму. Враження від створення дуже позитивні і думаю, що принаймні 2 чи 3 набори доповнять цей.
    Достоинства:
    👍👍👍Єдина стилістика з іншими наборами Гогвортсу. Непогане відтворення сцени, хоча і у зменшеному масштабі. Багато дрібних деталей створюють загальну атмосферу. Фігурка привиди (навряд чи це поширене явище). Психологічне розвантаження під час збірки.
    Недостатки:
    👎👎👎Зважаючи на розмір оригінальної Кімнати на вимогу, тут вона маленька.
  • 4.0

    13 бер, 2023
    Дивно, враховуючи, що "Дари смерті" охоплюють два повнометражні фільми, це лише четвертий набір LEGO, заснований на них. Цей набір солідний, але не винятковий. Якщо ж ви тільки починаєте, або у вас вже є кілька наборів Гаррі Поттера, а персонажі або сюжет вас приваблюють, то набір сподобається. У ньому є мініфігурки Гаррі, Малфоя та Герміони, а також абсолютно нові Блез та Сіра Леді. Збірка невелика, але закляття відтворене добре. Проте, якщо у вас вже є пристойна колекція, ви можете пропустити цей набір - унікальні мініфігурки гарні, але жодна з них не здається найкращою.
    Достоинства:
    Мініфігурки досить гарні, розсувні двері класні і всередині досить просторо як для невеликого набору. Також класно мати набір з сьомого року.
    Недостатки:
    Не те, щоб це було чимось дуже унікальним, проте додати до замку можна. Але якщо не збираєте його, то можете пропустити.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари