>
В наявності
5199 грн
4200 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

597 шт.
1 шт.
28.2 × 26.2 × 5.9 cm
10+
0 шт.

Опис

Дотримуючись розповідей з книг і фільмів про юного чарівника - Гаррі Поттера, фенікси живуть в Єгипті, Індії та Китаї. Але тепер, з набором LEGO "Фоукс, фенікс Дамблдора", один з них може оселитися прямо у Вас вдома. Не згайте можливість зібрати одного з найдивовижніших чарівних птахів своїми руками!
 

Хто такий Фоукс?
На відміну від Гаррі Поттера, який завів собі звичайну сову - Буклю, професор Дамблдор віддав перевагу більш рідкісному птаху - феніксу червоного кольору на ім’я Фоукс. В який момент його зустрів директор школи не ясно, а от Гаррі знайомитися з Фоуксом на другому курсі навчання. Трохи пізніше, цей же птах допомагає йому в Таємній кімнаті. Фоукс був до кінця відданий своєму власникові і зник тільки після його смерті. В даному наборі Ви отримаєте його LEGO-версію, яку можна буде розмістити на спеціальній підставці з іменною табличкою, а поруч поставити його власника - професора Дамблдора.
Цікавий факт! Фоукс може бути названий на честь відомого в Англії чоловіка - Гая Фокса, який брав участь в Пороховій змові в 1605 році.


Рухомі частини
Не думайте, що Фоукс з набору LEGO 76394 тільки і може, що стояти на підставці. Хоча і на ній він, вогненний фенікс з потужним дзьобом і великим хвостом, виглядає чудово. Вас точно не залишать байдужими його розміри і яскраво-червоне забарвлення. Отже, які ж можливості є для демонстрації:

  • використовуючи спеціальну ручку, яка розташована позаду, Ви можете створювати імітацію польоту. Адже витончені шарнірні крила будуть рухатися вгору і вниз. Повний розмах крил досягає більш 35 сантиметрів, так що фенікс зможе вразити всіх своїм "польотом".
  • кут нахилу підставки можна змінювати, так що є можливість демонструвати чарівну птицю майже під будь-яким кутом;
  • голову Фоукса також можна повертати, щоб створити потрібний Вам вигляд, будь то погляд прямо або в бік.


 

Власник і друг фенікса - професор Дамблдор
Фоукс був більше, ніж птахом директора Гогвортса. Він був йому другом, який неодноразово рятував з різних ситуацій. Наприклад, на п'ятому році навчання, Дамблдор уникає арешту, вхопившись за хвіст фенікса і вдавшись до телепортації. Тому не дивно, що саме його фігурку Ви отримаєте в наборі LEGO "Фоукс, фенікс Дамблдора".

Тут, найвідоміший директор школи з'являється в коричневій мантії з візерунками. Має сиве волосся і довгу бороду. В руці у нього чарівна паличка, а поруч розмістився Фоукс (вже у вигляді невеликої фігурки).
Цікавий факт! Сучасні фігурки Дамблдор, в тому числі з цього набору мають бороди, запозичені у Гендальфа з "Володаря кілець".

Зрозуміло, фанати серії про Гаррі Поттера були б не проти зустріти Фоукса або когось із його родичів в реальному житті. Але, на жаль, поки що це неможливо. А ось купити набір LEGO 76394 і зібрати свого власного фенікса з детальок - більш, ніж можливо. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору. А також напишіть, як на Вашу думку Фоукс потрапив до Дамблдора і що ви знаєте цікавого про цих чарівних створінь. З нетерпінням будемо чекати!

Купити набір LEGO "Фоукс, фенікс Дамблдора" (76394) Ви можете в нашому магазині.
Вдалої і цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари