>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

313 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Затишна Вітальня добрих гафелпафців не була показана в жодному з фільмів і не описана в жодній з книг. Але місце від того не стає менш цікавим і тепер кожен фанат конструктора LEGO та Гаррі Поттера може відвідати його у наборі LEGO “Прапор гуртожитку Гафелпаф”.

P.S. Для входу не потрібен пароль, але потрібно простукати абеткою Морзе "люблю конструктор ЛЕГО".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76412 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 313 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Учні у Вітальні

На відміну від місця, доданих у набір ЛЕГО 76412 студентів Пуффендуя можна було побачити у фільмах, але від цього їх мініфігурки не стають менш цінними:

  1. Седрік Діггорі – на 3 роки старший студент, який брав участь у Турнірі трьох чарівників. На хлопці жовтий теплий светр із чорними смужками та штани пісочного кольору;
  2. Сьюзен Боунс – старанна студентка, яка надалі стала членом Загону Дамблдора. Дівчина одягнена у шкільну форму - білу сорочку, краватку під кольори факультету, сіру кофту та чорні штани;
  3. Ханна Аббот - староста Пуффендуя, також член Загону Дамблдора. Вона також дотримується шкільного стилю, проте сіра кофта замінена на чорну накидку.

Фігурки також мають аксесуари, які можуть тримати в руках: чарівні палички, лійку, садові ножиці, ложку та безліч тістечок. Спеціальна деталь – чаша Хельги Гафелпаф.

Затишний куточок гафелпафців

З можливістю відображатись у двох варіантах, Вітальня з набору дарує у два рази більше можливостей для гри та демонстрації. Перша з варіацій – це у закритому вигляді. У такому разі вона виглядає як жовтий прапор із двома гострими кутами до низу. На ньому чорні візерунки та емблема борсука по центру.

Якщо хочеться поглянути на саму Вітальню, тоді прапор потрібно відкрити. Робиться це чимось схоже на книгу: куточки підгинаються, а прапор розкривається через центр. Усередині кімната дуже світла, адже виконана у більшості із жовтих деталей. Більшість елементів приєднується до стінок прапора. Так формується велика книжкова шафа, в якій компанію книжкам складають рослини, фотографії, камін і нюхлер, що причаївся. Важливою деталлю є центральний портрет Хельги Гафелпаф зі своєю чашею. Вона може змінюватися, відображаючи спокій та радість, схоже на живу картину з фільмів. Також кілька деталей розташовується окремо від стіни: диван, стіл з тістечками, тумба та рослини.

Добрим гафелпафцям із набору ЛЕГО “Прапор гуртожитку Гафелпаф” вже не терпиться поділитися з відвідувачами секретами вирощування рослин та пригостити найсмачнішими тістечками, паралельно розповідаючи та слухаючи історії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Я совсем недавно начала собирать наборы Lego о Гарри Поттере и этот пока один из фаворитов. Его было довольно легко собрать, и он не слишком тяжелый, чтобы повесить его на стену. Когда хочется рассмотреть - так званый вымпел можно открыть. И уж поверьте, набор хоть и небольшой, но рассматривать есть что. Все желтое и очень насыщенное. Ярких деталей добавляют растения, стебли которых почти везде. Отдельно есть даже тыква с возможностью её как бы полить. Однозначно +1 балл за меняющийся портрет основательницы факультета, поскольку это выглядит очень необычно. Для всех 3 минифигурок есть место в наборе: можно посадить на кресло или диван, разводить огонь, полировать кубок, топтать пирожные и так далее.
    Достоинства:
    Все сделано в тон факультета, даже одежда на учениках соответствующая. Много картин и часть их как раз с растениями. Закрывается флаг хорошо и за все время на стене (а это около недели) ни разу не открылся и детали не отпали.
    Недостатки:
    Я бы обрадовалась добавленному в набор барсуку, как символу факультета.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Іноді найкраще - це просто залишатися добрим, чемним і загалом справжньою людиною Саме цьому я хочу навчити свого сина. Яскравим прикладом цьому є факультет Пуффендуй. До того ж цей набір мені здався таким яскравим всередині. Син також погодився, що це гарна інтерпретація загальної кімнати з новими крутими мініфігурками. Тим більше, що ця вітальня взагалі не була показана у фільмах, а тут доволі вдало показано це комфортне місто (багато рослин, тістечка, ліхтарі, навіть головна картина милої Пенелопи Пуффендуй). Та й цих мініфігурок ми досі не мали, хоча і брали до цього 2 чи 3 набори серії.
    Достоинства:
    Фігурки відомих пуффендуйців, усі у формі факультету. Чарівні паличку, кубок, рослини - усі пов’язані з факультетом та загалом школою додані. Більшість деталей приєднуються на стіну і хоча їх небагато, вони створюють враження заповненої стіни. На поличку можна поставити як у відкритому вигляді, так і як прапор.
    Недостатки:
    Я б вже закріпив всі деталі на прапорі, бо і незручно і не зрозуміло, чому стіл, крісло, підставка окремо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари