>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

264 шт.
4 шт.
35.4 × 19.1 × 5.9 cm
7+
0 шт.

Опис

"У три тридцять того дня Гаррі, Рон та інші грифіндорці поспішили вниз сходами на майданчик для свого першого уроку польотів" - "Гаррі Поттер і філософський камінь".

Ті, хто читали або дивилися перший фільм про Гаррі, напевно запам'ятали перший урок польотів на мітлах, коли Невілл втратив свою нагадайку. А тепер цей момент можна ще й відтворити з деталей у наборі LEGO “Гоґвортс: перший урок польотів”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76395 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 264 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набору – магія.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурки чарівників

Усього в даному наборі Ви знайдете 4 фігурки чарівників, плюс ще одну статую, розташовану нагорі поля для квідичу. Більшість із них є унікальними. Тут є:

  • Невілл Довгопупс - учень факультету Грифіндор. Фігурка нижча за звичайні, адже це перший рік у школі. На Невіллі чорна форма Гриффіндора. Має двостороннє обоиччя: спокійне та перелякане;
  • Роланда Трюк – шкільна вчителька з польотів на мітлах. Вона має синю мантію зі свистком на шиї та чорний плащ. Двостороннє обличчя включає: серйозне та в окулярах для польотів;
  • Драко Мелфой – учень Слизерина. Один із ворогів компанії Гаррі тут з'являється у формі свого факультету та з двома обличчями: спокійним та злим;
  • професор Квіррелл – золота фігурка до 20-річчя серії. Він виконаний у своїй традиційній мантії та з чалмою. Має двостороннє обличчя: своє і Волан-де-Морта. Ювілейний принт можна знайти на спині.

Також набір пропонує випадковим чином отримати 2 деталі-плитки найвидатніших чарівників.

Місце для занять

У набір LEGO 76395 входить частина Гоґвортсу, яка призначена для тренувань польотів. Вона складається з невеликої ділянки стіни із входом у замок та двох веж з боків. На зовнішній стороні є банери для кожного із чотирьох факультетів Гоґвортсу. Усередині одна з веж є складським приміщенням і має ящик з обладнанням для квідича, а інша вежа - кімнатою трофеїв і включає табличку з ім'ям Джеймса Поттера. Прозорі стрижні можна використовувати, щоб “змусити” мініфігурки літати, прикріпивши їх у спеціальних місцях замку.

Як це трапилося під час першого уроку, мітла Невілла понесла його, і врешті-решт його мантія зачепилась за статую на стіні, зберігши його від серйозних травм. Нагорі однієї з веж Ви можете знайти ту саму статую і, запозичивши плащ у мадам Трюк, відтворити момент. Також у наборі є нагадайка Невілла, яке може виявити Драко.

Побувайте на першому уроці польотів у наборі LEGO “Гоґвортс: перший урок польотів” і, можливо, Ви зможете якось змінити те, що має статися з Невіллом.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари