>
Уточнити наявність у постачальника
4149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

980 шт.
7 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
7+
0 шт.

Опис

Якщо Ви думали, що втекти з Алькатраса або Шоушенка - майже неможливе завдання, то ще не познайомилися з будовою в'язниці в ЛЕГО-Сіті. Сплануйте втечу в ролі злочинця або завадіть цим планам здійснитися, будучи поліцейським у наборі LEGO "Поліцейський острів-в'язниця".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60419 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 980 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - будівлі. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Копи проти злочинців

Набір ЛЕГО 60416 - це колекція з 7 мініфігурок поліцейських і їхніх повних протилежностей - злочинців. 

  • троє поліцейських. Серед них 2 чоловіки і 1 дівчина. Вони носять синьо-блакитну уніформу поліцейської служби в різних варіаціях. У когось блакитна сорочка, в іншої чорний бронежилет, а є і в жовтій жилетці. Аксесуари відповідні - не лише рації та кайданки, а й пончики з кухлями;
  • четверо злочинців. Серед них 2 дівчини і 2 чоловіки. Мініфігурки схожі між собою, оскільки в ув'язнених єдина форма - біла футболка в чорну смужку і помаранчевий костюм. В одного є сіра шапка, а решта відрізняються зачісками. У них є деталі для втечі, наприклад, ложка.

Також у наборі є поліцейський собака коричневого кольору. На ньому жовто-синій одяг і є спеціальна деталь кістки. Неофіційними співробітниками є сіра акула і червоний краб, готові перекусити злочинцями, які вирішили втекти вплав. 

В'язниця на острові

Міська в'язниця, показана в цьому наборі, розташована на скелястому острові. Це особливо стане в пригоді ув'язненим, коли вони розроблять втечу. Однак перед цим про саму будівлю. Вона складається з одного поверху та вежі. Серед представлених кімнат: передпокій, диспетчерська, кімната відпочинку поліцейських, тюремна камера, пральня.

До майна в'язниці також належить вертоліт, розрахований на 1 мініфігурку, катер і човен. Завдяки цьому, переслідувати злочинців можна скрізь. Втекти вони можуть або через тунель, що веде до покинутої шахти, або через потайний люк, що веде до каналізаційної труби. Обидві кімнати розташовані всередині скелі. 

В'язниця з набору ЛЕГО "Поліцейський острів-в'язниця" є домом для найзнаменитіших злочинців міста. Але у них інші плани і надовго вони не збираються затримуватися. Підіграйте їм або зупиніть за допомогою поліцейських.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари