>
В наявності
1549 грн
1176 грн
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

327 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1908 грн
1453 грн
+ =
3648 грн
2835 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Зберіть знакового учасника Людей Ікс, якщо зовсім не лідера угруповання - мутанта, який став на шлях супергероя, в наборі LEGO "Marvel Фігурка Росомахи для складання" і створіть нові, спільні пригоди. З Вашою фантазією, вони гарантовано виявляться не менш крутими, ніж показані у фільмах або намальовані в коміксах. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76257 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 327 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Ліцензійна модель

Особливістю набору ЛЕГО 76257 є те, що модель Росомахи є ліцензійним продуктом майбутнього мультсеріалу "Люди Ікс '97", що зазначено на коробці комплекту. Він вийде восени 2023 року і продовжить історію, розпочату оригінальним мультсеріалом - "Люди Ікс" 1992 року. Традиційно для подібних історій, у ньому розповідається про боротьбу з лиходіями і дружбу головних героїв між собою. Щоб якомога більше наблизитися до оригіналу, у створенні нового мультсеріалу брали участь його творці, а також віддані фанати. 

Фігурка Росомахи з конструктора

Повністю рухлива, модель супергероя з цього набору створена для демонстрації в різних позах і веселої гри. Росомаха збирається переважно з жовтих і чорних деталей. Руки тілесного кольору і закінчуються синіми рукавичками. Головна цінність супергероя - це його кігті, що допомагають завжди почуватися впевнено. У наборі вони відтворені в сірому кольорі, мають форму леза і з'єднані з рукавичками. Смужки на тулубі, а також червоний пояс Людей Ікс принтовані. Шолом, через який видно обличчя персонажа, практично повністю цілісний. Вираз обличчя зухвалий і показує готовність героя покришити суперників на маленькі кубики. У готовому вигляді він досягає висоти в 22 сантиметра, тому не є ні занадто великим, ні занадто маленьким. 

Головна особливість фігурки - наявність безлічі шарнірів. Лікті, коліна, голова та інші частини повертаються і згинаються. Паралельно, надійність шарнірів забезпечує стійкість фігурки. Це дає змогу створити епічну позу на поличці або по-різному відігравати уявні ситуації. Одного дня це може бути Росомаха зі схрещеними на грудях пазурами, а наступного - стояти в позі ластівки. Цей аспект набору залежить лише від Вашої фантазії. 

Нехай лиходії в жаху тремтять від однієї тільки думки зустрітися з супергероєм з набору "Marvel Фігурка Росомахи для складання", а вдячні жителі вітають і дякують за допомогу в боротьбі зі злом. У Ваших руках можливість розіграти схожі сценарії або придумати свої, унікальні історії. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    5 лип, 2023
    Не дивно, що набір поділяє сильні та слабкі сторони попередніх фігурок Marvel. Артикуляція залишається в цілому вражаючою, але пропорції не надто реалістичні, і я думаю, що це особливо сильно впливає на Росомаху. Персонаж за своєю природою кремезний і надзвичайно м'язистий, чого ця фігурка не може передати. З іншого боку, кольорова гама є приголомшливою, а розумне позування може певною мірою замаскувати проблеми, хоча це не повинно бути виправданням. Моя думка про ці моделі поступово покращилася з моменту появи підсерії, але приклади, подібні до цього, досі демонструють необхідність покращення дизайну.
    Достоинства:
    Збірка насправді досить весела і свіжа. Приваблива кольорова гама. Чудові друковані елементи. Немає наклейок. Може бути весело грати і позувати. Хороша артикуляція в цілому.
    Недостатки:
    Фігурка занадто худа. У комплекті повинна була йти табличка та/або мініфігурка. Дорого.
  • 4.0

    5 лип, 2023
    Однією з найцікавіших особливостей конструктора Росомахи є те, що він є ліцензійним продуктом X-Men 97, враховуючи перезапуск мультсеріалу. Росомаха виграв від того, що де-факто є лідером Людей Ікс в кінематографічних фільмах студії Fox, і навіть в його власних самостійних фільмах, тому скоріше за все отримав тут набір. Конструктор має всі можливі зчленування, від ліктів до колін, і навіть тулуб, який може обертатися, що робить його позування легким і невимушеним. Кольори підібрані влучно, а смуги на тулубі надруковані і це те, що я дійсно можу оцінити. Найбільше питання до голови. Висунута вперед, що виглядає дивно збоку. Це надає Росомасі трохи згорбленого вигляду і комічно виглядає разом з посмішкою та білими очима. Кігті також трохи задовгі, займаючи довжину всього його тулуба. Однак перебільшений дизайн має сенс, тому що це іграшка, і ви хочете, щоб його кігті були якомога більшими для драматичного ефекту. На жаль, сказати щось подібне про голову не можу.
    Достоинства:
    Непогане рішення випустити фігурку під час ажіотажу від виходу мультсеріалу. Точна кольорова гама, наприклад, руки тілесного кольору та сині рукавички. Велика кількість шарнірів та можливість повертати тулуб. Величезні кігті.
    Недостатки:
    Голова в загальному та її розташування дуже дивно виглядають.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари