>
Передзамовлення
369 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

77 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Деяких лиходіїв неможливо перевиховати, тому вони знову і знову будують підступні плани, щоб перемогти супергероїв. Саме таким є Доктор Восьминіг, який об'єднався з Веномом для битви з Людиною-Павуком у наборі LEGO "Marvel Погоня на мотоциклах Людина-Павук vs. Доктор Восьминіг".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76275 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 77 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Вічні противники

Набір ЛЕГО 76275 зіштовхує двох персонажів, які неодноразово боролися між собою у всесвіті Марвел:

  1. Людина-Павук. Герой, вкушений радоактивним павуком, з'являється в наборі у своєму супергеройському костюмі. Він складається з червоної кофти з синіми вставками і синіх штанів. Костюм має принти павутини та павука. Для супергероя в наборі передбачено 2 деталі павутини, які мініфігурка може тримати в руках і стріляти;
  2. Доктор Восьминіг. Другий персонаж одягнений у зелений костюм, через який проглядаються сліди зараження Веномом. Конкретніше, це стосується торса й обличчя. За шию мініфігурки кріпиться спеціальна чорна деталь, до якої приєднуються 4 збірних щупальця. На кожне з них передбачено по деталі - динаміт, а також 3 кристали різних кольорів.

Погоня за грабіжником

Було у Доктора Восьминога в планах лише пограбувати ювелірну крамницю чи він таким чином хотів виманити Людину-Павука - історія замовчує. Однак складання цього набору розраховане на створення сцени погоні. Першим для цього збирається ліхтарний стовп. Він встановлений на сірій підставці, а поруч деталь решітки та відра для сміття. Серед сміття: бананова шкірка, порожня пляшка, риба та кістка. Доктор Восьминіг може утримуватися в повітрі, схопившись одним зі щупалець за стовп.

Друга половина збірки - це мотоцикл Людини-Павука. Переважно він збирається з червоних і синіх деталей, проте також є сірі переходи. Спереду і ззаду встановлюються широкі гумові колеса. Переднє колесо частково прикривається деталлю з павутиною та павуком. По обидва боки від корпусу додаються шипомети, здатні стріляти деталями. 


У наборі ЛЕГО "Marvel Погоня на мотоциклах Людина-Павук vs. Доктор Восьминіг" є все необхідне для веселої збірки та гри: сюжет, герой і навіть два вороги в одному. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари