>
В наявності
4199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

602 шт.
0 шт.
35.2 × 11.5 × 19 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уперше почувши про Зоряного лорда, всі тільки посміялися. Однак Пітер Квілл зміг довести, що він гідний цього імені, неодноразово рятуючи жителів планет, а також заснувавши загін Вартових Галактики. Тепер же кожен фанат може самостійно зібрати його шолом у наборі LEGO "Marvel Шолом Зоряного лорда" і поставити на видному місці. 

 

P.S. по секрету, його можна використовувати не лише для демонстрації, однак про це пізніше. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76251 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 602 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - шолом. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість узяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб у них раз і назавжди настав мир. 

Створення культового шолома

Як і в більшості випадків, складання починається зсередини. Для цього до центрального куба прикріплено кілька кронштейнів, які дозволяють потім додавати зовнішні частини шолома. Такий метод складання дає змогу створити багатошаровий ефект, відобразивши металеві ділянки та пошарпане походження головного убору. При цьому детально відтворюються і характерні деталі - від червоних лінз для очей до складних дихальних апаратів, розташованих по обидва боки маски. 

А тепер обіцяна особливість шолома з набору ЛЕГО 76251, що дає змогу по-різному його використовувати. Шолом Зоряного лорда відрізняється від більшості інших шоломів, оскільки у нього немає верхньої частини, через що волосся Пітера Квілла розвівається на вітру. Замість того, щоб заповнити його зібраним з кубиків волоссям, дизайнери компанії LEGO вирішили залишити шолом відкритим і перетворити шолом на декоративний тримач для ручок. Це не просто додає ще один варіант використання, а й відповідає деякій комічності персонажа. Можливо, таке рішення схвалив би сам Зоряний Лорд (або, принаймні, Ракета).

Готова модель

Закінчений варіант шолома поєднує в собі сірі та золоті деталі різних форм, відображаючи його детальність. Акцент зроблено на яскраво-червоних лінзах, які мають особливо ефектний вигляд, коли крізь них проникає світло, оскільки в такому разі вони майже світяться. Спробуйте поставити навпроти вікна і зможете переконатися в цьому самі. 

Доповнює шолом чорна мінімалістична підставка, яка закріплюється всередині броні та розширюється до низу, стаючи стійкою. Також до неї приставлена чорна табличка з ім'ям персонажа і логотипом компанії ЛЕГО. Разом із підставкою, модель досягає розмірів 18 сантиметрів заввишки, 12 завширшки і 13 завдовжки. 
 

 

Створіть культовий шолом, який у фільмах допомагав Пітеру боротися зі злом і просто мати крутий вигляд у наборі ЛЕГО "Marvel Шолом Зоряного лорда", щоб стати на крок ближче до команди легендарних Вартових Галактики. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари