>
В наявності
5799 грн
4996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

844 шт.
5 шт.
37.4 × 6.8 × 35.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6148 грн
5265 грн
+ =
7898 грн
6760 грн
+ =
6148 грн
5265 грн
+ =
6978 грн
5904 грн
+ =
8548 грн
7113 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо у світ китайських легенд та захоплюючих пригод з ігровим набором LEGO Monkie Kid Жовтобивний Слон (80043). Цей конструктор запрошує вас і ваших дітей у дивовижну подорож стилізованою класичною китайською легендою, переосмисленою з використанням неповторного стилю LEGO Monkie Kid. Давайте поринемо в цей магічний світ і дізнаємося, що робить його таким унікальним.

Основну увагу в наборі привертає Жовтобивний слон, натхненний класичною китайською легендою. Слон має жовті бивні, які надають йому неповторного вигляду. Він також обладнаний стволом, який можна маніпулювати одним рухом руки, та пусковими установками, троном та лафетом, що робить його готовим до захисту.

Про набір

Ігровий набір LEGO Monkie Kid Жовтобивневий слон (80043) складається з 844 елементів ЛЕГО, п'яти мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Зібраний конструктор LEGO Monkie Kid Жовтобивнистий слон має чудові розміри: більше 18 см заввишки, 29 см завдовжки і 17 см завширшки. Це створює приголомшливий ігровий світ, де можна втілити в життя власні історії та пригоди.

Конструктор LEGO Monkie Kid Жовтобивний слон - це подорож у світ легенд, магії та фантазії. Цей набір відкриває перед вами двері у дивовижний китайський світ, де ви можете грати, створювати та переосмислювати історії. Це ідеальний подарунок для всіх любителів LEGO та фанатів Монкі Кіда.

Зустрічайте відомих персонажів

У наборі представлені культові персонажі з 4-го сезону телесеріалу Лего Манкі Кід, які надихнуть вас на гру з Слоном з жовтими бивнями, Мей і Пігсі. Це чудова можливість зустрітися з вашими улюбленими героями та надихнутися новими історіями.

Набір включає 5 унікальних мініфігурок, кожна з яких приносить свою частинку магії у світ Жовтобивного слона. На вас чекають Мей, Пігсі, Жовтобивнистий слон, Чорнильний демон і Чорнильний генерал. Кожна мініфігурка має свій характер та історію, що робить гру ще більш захоплюючою.

Сімейна розвага

Збираючи цей набір, ви та ваші діти можете провести якісний сімейний час разом. Завдання зі збирання конструктора дозволяє зміцнити взаємодію та командну роботу між вами, а також розвивати спритність та творче мислення. Цей набір надає унікальну можливість сім'ям відтворити класичну китайську легенду з новими, захоплюючими деталями. Діти та дорослі можуть переосмислювати легенду, створювати свої власні історії та вирушати у захоплюючі пригоди. LEGO завжди стимулює креативність та уяву. Цей набір можливість розвивати свої конструкторські навички та створювати власні світи. Конструктор не тільки надає захоплюючі години гри, але й дарує навчальний досвід, розвиваючи креативність та уяву.

Візьміть цей набір до рук і вирушайте у незабутню подорож, прямо зараз!

 

Придбати LEGO Monkie Kid Жовтобивневий слон (80043) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Цей набір просто чудовий, мені подобається масивна конструкція слона та колірна схема, пов’язана з Азією. Я також вважаю, що цей набір чудовий завдяки своїм ігровим можливостям, таким як маленький мех, який від'єднується від трону, і те, як ви можете підняти бивні та хобот вгору. Він гарно виглядає як експонат і дуже добре функціонує як іграшка. Тим часом, мініфігурки, як завжди у цій серії, деталізовані та мають гарні принти, які продовжуються навіть на спині. У них також є спеціальні деталі як хобот з вухами слона. Якщо не брати до уваги ціну, це доволі універсальний набір для покупки.
    Достоинства:
    "По багатому" поєднання білого з фіолетовим та золотим. Шарнірні деталі у слона та робота. Можливість поєднати слона + трон + робота, або ж показувати всіх окремо. Клітка з можливістю втечі. 4 більш рідкісні мініфігурки, порівняно з Манкі Кідом, який буквально всюди.
    Недостатки:
    В ідеалі, слон мав би бути вищим.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Сама збірка була не надто складною, оскільки орієнтована років на 8. Більшість кроків вимагала лише невеликої кількості частин. Кожна з ніг слона шарнірно з’єднана в стегнах із зафіксованими колінами спереду, щоб легше знаходити стабільне положення. Голову можна повертати гарматною вежею вгорі, а гармати повертати в потрібному напрямку для найкращого прицілювання. Також голова може підійматися і опускатися. В спині слона розташовуєтьс робот, який може легко зніматися і ставати до бою. На диво, серед мініфігурок немає Monkie Kid, натомість є Мей, Пігсі, Білий слон та 2 Чорнильні демони.
    Достоинства:
    Коробка вагою в кілограм, з якої можна одразу зробити попередній висновок про набір. Використовуються нові деталі, в тому числі золотисті. Також є нові торси та голови. Робот шарнірний, що спрощує гру та демонстрацію. Анатомічно-правильна збірка слона, також з рухливими частинами. Ще є невелика клітка, куди поміщається мініфігурка.
    Недостатки:
    На "пузі" слона є доволі помітна щілина між деталями.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари