>
В наявності
1179 грн
912 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

161 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
4+
0 шт.

Опис

Тварини не менше, ніж люди потребують любові, догляду та регулярних обстежень у лікаря. Мешканці Хартлейк-Сіті розуміють це, тому в наборі LEGO "Ветеринарна клініка для сільськогосподарських тварин" Отумн і Габріелла організували ветеринарну клініку. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42632 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 161 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору – тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Працівниці клініки та їхні підопічні

Набір ЛЕГО 42632 включає мініфігурки 2 дівчат, які без тями від тварин:

  • Габріелла. Головний лікар клініки одягнена в блакитну футболку, зелену жилетку, блакитні рукавички, сині штани і білі черевики. Для того, щоб не заважало волосся, на голові блакитна пов'язка;
  • Отумн. Дівчина, що допомагає в клініці, має бузкову майку з принтом соняшників, зелені шорти та коричневі високі черевики. У неї від народження немає лівої руки, починаючи з ліктя, проте це не заважає їй жити активно та опікуватися тваринами. 

У наборі також можна зустріти тварин, за якими доглядають Габріелла і Отумн. Насамперед це коричнева мама-коза і новонароджене козеня. Компанію їм складає коричневий кролик і бджола.

Ветеринарна клініка

Цей набір орієнтований на дітей від 4 років, тому має збільшені в розмірі деталі. Завдяки цьому він підходить і як перший набір, і як розширення. З подібних великих деталей збирається будівля ветеринарної клініки. У ній, з лівого боку від входу, розташоване місце для огляду тварин із вагами, комп'ютером, столом і всілякими медичними інструментами. З правого боку – місце для купання під деревом і ящик із ласощами, щоб винагородити тих, хто добре поводиться в процесі. 

Кілька збірок не розміщені в самій клініці, проте доповнюють історію з доглядом за тваринами. Перша з них – це квадроцикл Отумн із причепом для перевезення тварин. Також є будиночок для кролика, оскільки він проживає на території ветклініки. І остання частина набору – це розкидане сіно, яке так любить більшість пацієнтів.

Складіть компанію Габріеллі та Отумн у їхньому бажанні піклуватися про братів менших у наборі конструктора ЛЕГО "Ветеринарна клініка для сільськогосподарських тварин".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари