>
В наявності
12199 грн
10996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

537 шт.
5 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

+ =
13348 грн
11927 грн
+ =
14198 грн
12676 грн
+ =
12548 грн
11265 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Битва динозаврів разом з конструкторами ЛЕГО
Юні будівельники можуть відтворити класичні моменти з фільму «Світ Юрського періоду» з цим Індомінус Рекс проти Анкилозавр (75941) ігровий набір. Станція гіроскопа має вхід з орними воротами та важіль для запуску гіроскопа з міні фігурки в ньому. А дітям сподобається відтворювати битви динозаврів LEGO Світ Юрського періоду з іграшковими фігурками індомінуса і анкилозавра. Весела рольова гра Для творчих рольових ігор є 5 міні фігурок, в тому числі Оуен Грейді і Клер Діррінг. Дерева в споруджуваній ділянці джунглів можна перекинути помахом хвоста Анкилозавр. Цей будівельний набір стане відмінним подарунком для дітей від 8 років і містить покрокові інструкції, так що навіть початківці LEGO можуть почати будувати з упевненістю. Динозавр екшн!

Особливості:
Пожвавите сцени з фільму «Світ Юрського періоду» з цим Индин Рекс проти будівельної іграшки Анкилозавр (75941) для дітей з двома дивовижними динозаврами, станцією гіробола і багатьом іншим!
Діти будуть відчувати дію що захоплює з 5 міні фігурами - включаючи Оуена Грейді, Клер Діррінг і братів Грей і Зака ​​Мітчелла - а також нові регульовані на червень 2020 року фігури Індомінуса Рекса й Анкилозавр динозаврів.
Є багато способів пограти з гіроскопом. Є лічильник квитків, турнікет і функція для запуску гіроскопа, а також ділянку джунглів з деревами, які можна перекинути з допомогою свистячого хвоста Анкилозавр.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    9 жов, 2020
    Все в лучших традициях фильмов про Парк Юрского периода. Персонажи из фильма прорисованы отлично и что самое важное, здесь есть известный гибридный динозавр. Гироскоп вместе с (не)вымершими существами используется особенно очень часто в играх моего сына неважно от тематики происходящего у него там.
    Достоинства:
    Соответствие фильму от станции и главных героев до динозавров и прочих мелких деталей. Динозавры с движущимися хвостами. Индоминус - устрашает, анкилозавр - так и намекает, что о нем нужна забота и к тому же он абсолютно эксклюзивный. Размеры станции порадовали
    Недостатки:
    Ребенок в восторге. Какие тут могут быть минусы?)
  • 4.0

    19 чер, 2020
    Динозавры красивые и ими интересно играть, потому что хвосты и головы двигаюся. Объекты в наборе все со своими фишками, ребенку очень понравился гироскоп. Из минусов, это конечно цена. Просто так не купишь, разве что как подарок, как это произошло у нас.
  • 5.0

    11 чер, 2020
    Понравилось, что консультанты посоветовали, то что нравиться моему ребёнку, понятия не имела как набор называет и он хочет, но посоветовали и привезли несколько вариантов, что я могу сказать , вот это сервис!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    В этом наборе понравилась идея с гироскопом. К тому же этот набор является отличным дополнением к нашей коллекции динозавров.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари