>
В наявності
1179 грн
916 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

475 шт.
0 шт.
19.1 × 7 × 35.4 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

“Собака – дуже незвичайне створіння; вона ніколи не чіпляється з розпитуваннями, який у тебе настрій, її не цікавить, багатий ти чи бідний, дурний чи розумний, грішник чи святий. Ти її друг. Їй цього достатньо. - Джером Клапка Джером

Собака - це справді дивовижне створіння, що любить своїх господарів просто за те, що вони є. З набором LEGO "Милі собачки" можна отримати для себе або подарувати дитині відразу кілька песиків різних порід, яких можна тримати по черзі.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 31137 було випущено у рамках серії LEGO Creator. Він містить 475 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дозволяють з тих самих деталей створити кілька збірок. У той же час є частина великих наборів, присвячених одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до визначних пам'яток та космічних кораблів.

Зграя собачок

Песиків багато не буває і тому в наборі ЛЕГО 31137 їх присутньо відразу 7. Через обмежену кількість деталей, зібрати всіх їх одночасно з одним набором не вийде. Зате 2 або 3 цуцика запросто складуть Вам компанію. Це також виявляє ще одну особливість набору – деякі собачки мають однакові кольори та елементи, але не дизайнерські ходи, пов'язані з різними породами.

  • варіант №1 - бігль, пудель та лабрадор. Зібрані з білих, коричневих та світло-коричневих деталей вони мають великі очі, висунуті язики та нашийники з кісточками. Відмінною рисою пуделя є те, що на ньому блакитна курточка. Кожен з трійці має лапи, що згинаються, може повертається голову і рухати вухами, що дає можливість приймати різні пози, включаючи сидячи, і робить гру веселішою;
  • варіант №2 - карликовий шнауцер та мопс. Один з них створюється шляхом з'єднання білих із сірими деталями, а другий у забарвленні поєднує світло-коричневі та чорні елементи. Вони мають аналогічні акценти у вигляді очей та язиків, а також рухливі частини тіла;
  • варіант №3 - хаскі та такса. Останній набір із двох собак включає коричневу зі світло-коричневими частинами таксу та чорно-білу хаскі. У них також нашийники, виразні очі і частини, що налаштовуються. Відмінності між ними найбільше впадають у вічі, оскільки такса збирається з короткими лапами, а хаскі навпаки вища.

Набір також не залишає собак без збірних іграшок та ласощів. На додаток до чотирилапих друзів, в комплекті також є й аксесуари для них: повідок, миска з кормом, щітка, іграшка-зайчик з рухливими вухами, іграшкова кісточка та м'ячик.

Станьте господарем відразу кількох песиків, яких зможете вибрати самостійно в наборі ЛЕГО "Милі собачки". Веселощі під час їх складання та подальшої гри гарантовано.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Купив набір для себе так своїх дітей. Ми склали 3 песиків, а також іграшки, що було дуже весело. Все чудово, але діти були трохи розчаровані, чому є лише 1 повідець. І якось справді дивно, чому лише 1 песику він потрібен. Решта усе добре, деталей доволі багато, вони різної форми, але при цьому прості. Не потрібно нічого підключати, розбиратись. Лише знаходиш детальку, дивишся куди приєднати і робиш це. Завдяки цьому дітям збирати цікаво і не набридає процес. Не знаю, чи таке відбудеться, але чекатимемо такий же набір з котиками.
    Достоинства:
    Прості, але міцні деталі різних кольорів із міцним з’єднанням. Шарніри можна ніби зафіксувати у різних положеннях і собаки стоятимуть по-різному. У підсумку виходять нормального розміру песики - близько 8 сантиметрів у висоту.
    Недостатки:
    Особисто для мене недоліки відсутні.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Отже, розповідаю. Спершу я придбав для доньки 1 такий набір. І це вперше коли я замовив ще 2 у цій серії, оскільки песики виявились ну дуже класними і сподобались усім. Кожна з собак сповнена характеру і впізнати породу дуже легко. Збирати їх весело і не сказати, шо дуже важко. Якщо обирати найкращого, то найбільше сподобався бігль. Є багато їжі та аксесуарів як доповнення, щоб продовжити грати після збірки. Тепер не можемо дочекатися, коли в онлайні з’являться ще альтернативні білди різних порід.
    Достоинства:
    Гарні песики різних порід. Багато частин є рухливими, тому можна і грати цікаво, і демонструвати у різних позах. Аксесуари правильні, тому підходять за розміром та тематикою. Маленькі деталі корму класні.
    Недостатки:
    Шкода, що з одним набором можна зібрати лише 3 песиків і доводиться купувати ще.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари