>
В наявності
4999 грн
4896 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

880 шт.
4 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
5498 грн
5316 грн
+ =
14998 грн
13296 грн
+ =
5148 грн
5022 грн
+ =
5298 грн
5148 грн
+ =
5698 грн
5484 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте у захоплюючий світ підводних пригод з конструктором Дракон Сходу (80037) від LEGO Monkie Kid! Тут діти можуть переосмислити класичні легенди про Дракона Сходу, перетворюючи їх на захоплюючі морські сценарії.

Відкрийте для себе велич Дракона Сходу з набором LEGO Monkie Kid (80037), який є неймовірним зануренням у світ міфічних істот Сходу. Зберіть величну модель дракона з 880 деталей, пожвавивши його вражаючі риси та хитромудрий дизайн.

Про набір

Ексклюзивний ігровий набір LEGO Monkie Kid Дракон Сходу (80037) складається з 880 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок (Монки Кід, Містер Танга, Дракон Сходу, Саваж), ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі складання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Манки Кід представлений з ластами та палицею, містер Тан з ластами, компасом і картою, Дракон Сходу з мечем і Саваж з гарпунами – всі герої готові до водних пригод на цьому фантастичному кораблі дракона.

Дотримуючись покрокової інструкції, ви зможете зібрати:

  1. Підводного рухомого дракона, з пружними рушницями та вогненним кільцем. І коли цей величний дракон розкриває свої розміри – 38 см завдовжки, 16 см завширшки та 19 см заввишки, – весь світ захоплено зустрічає чудове поєднання технічної майстерності та чарівництва, яке стало реальністю у LEGO Monkie Kid "Дракон Сходу". Це приголомшливе створення з рухомими лапами, головою, рогами, хвостом та пазурами. Але це ще не все – у нього дві пружні пушки, що стріляють, і навіть знімна субмарина для підводних пригод. Дракона підводний човен – перетворюється на справжнє підводне диво з двома стріляючими кульовими гарматами, кабіною пілота та флагштоком.

Яскраві кольори, хитромудрі візерунки та рухливі суглоби перетворюють Дракона Сходу на чарівний витвір мистецтва. Його грізна присутність, великі крила та жахлива голова надають цій моделі неймовірної аури. 

  1. Підводний човен із шипометами "Золота палиця" Монкі Кіда. Субмарина вражає своєю стійкістю і кульовою гарматою, що стріляє;
  2. Реактивний літак "Скат манта" Саваж. Він же підводний скутер у формі схилу – це справжній водний флекс!

Пориньте в магію підводного світу, доповнивши конструкцію фрагментом морського дна з водоростями та постаментом для вогняного кільця, створюючи унікальні та загадкові сцени.

Приготуйтеся до неймовірних підводних битв та захоплюючих пригод у кожній деталі цього захоплюючого конструктора!

Будьте готові до хвилюючого досвіду, будьте шанувальником міфічних істот або просто шукаєте нову епічну пригоду з LEGO. Дракон Сходу стане яскравим та вражаючим доповненням до вашої колекції, занурюючи вас у світ багатих східних легенд та фантазій.

Придбати ексклюзивний ігровий набір LEGO Monkie Kid Дракон Сходу (80037) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    13 лис, 2023
    Врешті-решт мені сподобався цей набір набагато більше, ніж я спочатку думав. Я дійсно вражений збіркою Дракона. Судячи з фотографій, я хвилювався, що буде дивно виглядати НЛО в тілі Дракона. Але він добре спроектований і підходить для розміщення меншого підводного човна. Я чудово провів час, будуючи його. Особливо цікавими виявились голова та хвіст, а також те, як вони рухаються. Тепер я дуже хочу побудувати нового, власного дракона за цією технікою. Побічні збірки також непогані, мені сподобався корабель лиходія, який виглядає наче скат. Як завжди, до наборів Monkie Kid додається чудова мініфігурка і в цьому випадку це Дракон Сходу. Щодо ціни, то цей набір не такий вже й дорогий, тому легко можу порекомендувати всім.
    Достоинства:
    Унікальні та в першу чергу гарні мініфігурки, особливо Дракон Сходу. Дракон (змій) — цікава збірка, яка завершенною виглядає на п'ятірочку. Міні-збірки додають набору ігрових можливостей. Яскраві кольори створюють якийсь класний, святковий настрій.
    Недостатки:
    Вирівняти деякі наліпки може виявитись важким завданням.
  • 5.0

    13 лис, 2023
    Готовий сваритись з будь-ким, хто скаже що цей дракон гірший від драконів Ninjago. Просто подивіться на нього. Він вирізняється гарним використанням кольорів та деталей. Бірюзовий, пурпуровий та білий привертають увагу та виглядають магічно. Ноги та хвіст мають невелику артикуляцію, але голова легко повертається навколо. На додачу до нього є підводний човен. Він має достатньо місця всередині кабіни, щоб помістити Манкі кіда, навіть якщо він одягнений у ласти для підводного плавання, і купол все одно закривається. Затискачі вздовж нижньої частини забезпечують йому місце для зберігання посоха, поки він керує підводною лодкою. Також є ще один корабель - рожевий для Тана та підводна святиня. Підводний човен акуратно вписується в задню частину дракона. Кожен човен оснащений шутерами.
    Достоинства:
    Дракон виглядає чудово і більший, ніж я очікував. Дуже класний досвід будування. Дракон впринципі рухливий, але найбільше мені подобається як рухається його хвіст. Чудові мініфігурки. Хороший дизайн злодійського підводного човна.
    Недостатки:
    На драконі потрібно розмістити надто багато наліпок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари