>
В наявності
9999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 187 шт.
9 шт.
70 × 8 × 40 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
10348 грн
10268 грн
+ =
16198 грн
14897 грн
+ =
10348 грн
10268 грн
+ =
16348 грн
14888 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Пориньте у захоплюючий світ LEGO Monkie Kid з ексклюзивним ігровим набором Місто ліхтарів (80036). Даний конструктор - це чудова можливість для дітей віком від 9 років побудувати своє власне місто, повне пригод та таємниць. Цей ігровий набір, натхненний популярним мультсеріалом "Манки Кід" (“Monkie Kid”), пропонує захоплюючу збірку з 2187 елементів та деталей LEGO, а також години творчої гри.

Фантастичне Місто ліхтарів

У "Місті ліхтарів" є все: від магазинів та ресторанів до готелю та кафе з бульбашковим чаєм. Кожна деталь уважно пропрацьована, щоб надати місту максимальної реалістичності. Надземний поїзд та залізничні колії додають елемент динаміки, дозволяючи створити цілий світ можливостей.

Це місто сповнене деталей, які можуть надихнути на креативну гру кожну дитину. Небесний потяг марки Pigsy мчить містом, а збірна повітряна кулька "шапка" пропонує унікальний погляд на місто зверху. Сім мініфігурок LEGO та дві фігурки роботів додають елемент інтерактивності, дозволяючи оживити це місто та створити унікальні рольові ігри.

Власне місто – ідеальний подарунок

Однак чари не закінчуються. З можливістю перебудувати місто, ви можете збирати та перебудовувати будинки в будь-якому порядку, створюючи нові дивовижні композиції та локації. Це дає дітям свободу для прояву своєї фантазії та творчого мислення. Переосмисліть готове місто, комбінуючи будівлі по-новому та оживіть його за допомогою повітряної кулі "шапки". Чи готові до захоплюючої поїздки небом з керованим поїздом марки Pigsy?

Ваше місто, ваші правила, ваші невичерпні ідеї!

Захоплююча пропозиція для подарунка! Зробіть особливим день народження, свято або раптову подію для дітей, які люблять захоплюючі пригоди та таємничих персонажів. Відкрийте двері у світ чаклунства за допомогою цього ексклюзивного конструктора LEGO - справжнього творчого подарунку! Ідеальний подарунок для дітей, захоплених пригодницькими історіями та готових взяти до рук ричаг творчості. З ігровим набором LEGO Monkie Kid Місто ліхтарів (80036) діти будуть не тільки будувати, а й занурюватись у захоплюючі світи Манкі Кіда за допомогою цього якісного конструктора, який відповідає найвищим світовим стандартам якості та безпеки.

Про серію

LEGO Monkie Kid – це захоплююча серія конструкторів, натхненна китайською легендою про "Подорож на Захід". Запущена компанією LEGO, ця серія пропонує захоплюючі будівельні ігрові набори та занурює дітей у світ пригод, фентезі та культурної спадщини.

Ось деякі ключові аспекти серії:

  1. Унікальний сеттинг: LEGO Monkie Kid переносить дітей у футуристичний світ, поєднуючи технологічні нововведення з культурою та міфологією Китаю.
  2. Головний герой - Монкі Кід: герой Монкі Кід є сучасною інтерпретацією класичного персонажа "Подорожі на Захід". Він бореться проти зловісного Білого Крила та його армії.
  3. Унікальні транспортні засоби: серія включає різноманітні транспортні засоби, такі як бойові мотоцикли, роботи, і навіть магічного хмару-дракона, що надає колорит і різноманітність у світі Monkie Kid.
  4. Інноваційні деталі та функції: ігрові набори включають інноваційні деталі та цікаві функції, дозволяючи дітям не тільки будувати моделі, але й грати з ними, втілюючи свої власні пригоди.

Серія ігрових наборів LEGO Monkie Kid збагачує досвід конструювання, сприяє розвитку уяви та надає захоплюючі можливості для творчості та рольової гри.

Подаруйте радість дітям із цим захоплюючим ігровим набором, який не просто пропонує конструкторські можливості, а й відкриває двері в уявне місто, де історії оживають разом із LEGO Monkie Kid (80036)!

Придбати ексклюзивний ігровий набір LEGO Monkie Kid Місто Ліхтарів (80036) ви зможете на нашому сайті!

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 лис, 2023
    Я нещодавно захопилась Лего і за останні кілька місяців придбала та побудувала понад 30 наборів, від багатьох наборів Ideas, Architecture до Marvel та Star Wars. Але я знову і знову повертаюся до лінійки Monkie Kid через те, як неймовірно цікаво їх збирати і які чудові готові конструкції виходять. Це один з найкращих наборів Monkie Kid! Його було захоплююче будувати - я справді продовжувала кликати чоловіка, щоб він також побачив різні частини побудови, від караоке-будки до різних магазинчиків, навіть з баббл-ті є. Але нічого, це ж саме він мене підсадив на конструктор і саме його колекцію і спершу збирала, тому цей - один з перших саме моїх наборів. Додайте сюди ще й цю дивовижну маленьку монорельсову дорогу, яка оточує конструкцію. І безліч збірних тварин: лобстера, дракона, панду, мавпу. Те ж стосуєтся і мініфігурок, інакше як пояснити кухаря порося.
    Достоинства:
    Одразу 7 різних бізнесів розташовано у наборі. Кожен має власні необхідні деталі всередині. Навколо може рухатися потяг у стилі поросятка з місцем для мініфігурки у вагоні. По всій збірці розставлені ліхтарі, включно з задньою частиною. 9 мініфігурок, серед яких головний герой, порося, роботи та інші.
    Недостатки:
    Інтер’єр більшості магазинів дуже маленький, хотілося б більші кімнати і як наслідок - більше деталей у них. Аж 77 наклейок на набір.
  • 5.0

    12 лис, 2023
    Це мій перший набір Monkie Kid, який я придбав через унікальні функції та дизайн у вигляді міста з історією. Було дуже весело будувати. Кожна крамничка в місті - це окрема цікава міні-будівля, яку ви також можете поставити у вуличному форматі магазинів та ресторанів. Після перегляду деяких серій Monkie Kid я був вражений гумором і всіма пасхалками, доданими в набір. Завдяки унікальним деталям та дизайну, цей набір вражає, навіть якщо ви не в темі. Чудовий вибір мініфігурок. Завдяки цьому набору, я хочу придбати ще. Дякую Lego!
    Достоинства:
    Виглядає чудово, особливо те, що це відкритий фасад з такою глибиною. Чудова рамка з потягом, по типу американських гірок. Великий вибір магазинів, який дуже добре відображає китайську культуру. Всередині магазини продумані. Чудова грабельність, чому сприяють також мініфігурки.
    Недостатки:
    Наліпки, ну досить вже використовувати їх.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари