>
В наявності
6199 грн
4908 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 513 шт.
6 шт.
37.8 × 10.3 × 58.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
6548 грн
5177 грн
+ =
7998 грн
6294 грн
+ =
6548 грн
5177 грн
+ =
8198 грн
6488 грн
+ =
10198 грн
7988 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хартлейк-Сіті дає можливості для розвитку будь-якого із захоплень. Частину з них можна прокачати в наборі LEGO "Хартлейк-Сіті. Громадський центр", вирушивши разом із друзями в музичну кімнату, студію звукозапису, художню студію або комп'ютерний клуб. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41748 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 1513 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 9 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Різнобічні жителі Хартлейк-Сіті

Ніхто з жителів міста постійно не сидить на місці. Вони ходять на роботу, знаходять нові хобі та активно відпочивають. У наборі ЛЕГО 41748 можна дізнатися трохи більше про те, хто чим захоплюється.

  1. Пейслі - скромниця, що розкривається під час гри на музичних інструментах. У наборі вона одягнена в білу футболку, блакитну жилетку, штани м'ятного кольору і бузкові туфлі;
  2. Ліенн - енергійна дівчина, що зупиняється тільки помалювати. Вона одягнена в білу футболку з логотипом центру, салатову спідницю і сині кеди;
  3. Нова - популярна блогерка, яка фанатіє від комп'ютерних ігор. Вона для походу в центр вибрала фіолетову футболку з принтом інопланетної тарілки, салатові шорти і салатові в'єтнамки;
  4. Зак - хлопець із безліччю захоплень, від співу до їзди на мотоциклах. Він має синю майку, білі шорти та чорні кеди;
  5. Оллі - модник, який бажає прославитися. Він одягнений у білу футболку з логотипом клубу, сірі штани та сині туфлі;
  6. Стефані - дівчина, яка підросла за час існування серії LEGO Friends і стала мером. У наборі вона має білу майку, блакитний брючний костюм і чорні туфлі. 

У цьому наборі також з'являється такса Нови - Пікл. Дівчина навчила його заново ходити після катастрофи і тепер вони нерозлучні друзі. 

Чим хочете зайнятися сьогодні?

Громадський центр з цього набору розділений на поверхи, кожен з яких має свій колір і присвячений певному хобі. Його особливістю є те, що центр модульний. Це означає, що поверхи можна переставляти і комбінувати в будь-якій послідовності. Загальні розміри громадського центру сягають 41 сантиметра заввишки, 23 завширшки та 28 завдовжки. 

  • блакитний поверх - музична кімната зі сценою та різними інструментами;
  • рожевий поверх - художня студія з мольбертом, а також частково дизайнерська кімната через розташовану швейну машинку;
  • зелений поверх - студія звукозапису з комп'ютерами та місцем для запрошених гостей;
  • жовтий поверх - комп'ютерний клуб з автоматами та екранами. Додатково збоку розташована жовта гірка;
  • дах - використовується в ролі теплиці, тому має засклені рослини і бочку з водою. Також з нього спускається установка, що дає змогу Ліенн розмальовувати стіну попереднього поверху.

Крім поверхів, у наборі є кілька збірок, які розташовуються на вулиці: лавочка, ліхтар, дерево з підвішеною шиною для катання.

Будьте таким же різнобічним, як і жителі з набору ЛЕГО "Хартлейк-Сіті. Громадський центр", збираючи центр і освоюючи нові хобі.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    Дійсно гарний та великий набір. Можливо, варто подумати про те, щоб дорослий наглядав за будівництвом (як я за донькою), оскільки помилка може коштувати розбирання майже всього будинку. Починаючи зверху, є зона для садівництва, далі - кімната для творчості з рухомою швейною машинкою. Потім у є ігрова кімната, на одному з ігрових столів стоять оригінальні мініатюрні фігурки лего. Є ще одна кімната для зйомок телешоу (очевидно, Оллі). В основі є музична кімната з рухомою центральною сценою. Збоку будинку є крута гірка, яка переносить вас з одного рівня на інший. З іншого боку будівлі є підйомна платформа, тому стіни можна “розфарбовувати”. У цьому наборі більш, ніж достатньо персонажів для кімнат, та й інші герої з колекції не виглядають недоречно.
    Достоинства:
    Кілька поверхів з рівнями, які діти можуть організувати за власним бажанням. При цьому простір організований не тільки всередині, але і зовні. Кімнати розфарбовані у різні кольори. До набору входять невеликі аксесуари, такі як швейні машинки та чашки. 6 мініфігурок: Пейслі, Ліанн, Оллі, Нова, Зак, Стефані і собачка Пікл.
    Недостатки:
    Немає доданих сходів і хоча це не критично, але не зрозуміло для дитини.
  • 5.0

    2 лип, 2023
    Коли я кажу вам, що ми з донькою отримували все більше і більше задоволення з кожним побудованим рівнем, повірте це дійсно так. Дрібні деталі на кожному рівні такі класні, і тут є щось для кожного - камери, музичні інструменти, швейне приладдя… Частина вулиці також не відстає, маючи ліхтарі та гойдалку. У наборі є наклейки, але я була дуже рада, коли ми виявили, що великий мурал графіті - це принт. Загалом це фантастична багатоповерхова будівля, на розі гарної маленької вулички. Мініфігурки також потішили, приємно дізнатись, що у Стефані все найкращим чином і вона тепер мер міста. Окрім неї є ще 5 персонажів з мультсеріалу та такса на візку. Якщо у вас також є LEGO 41747, то набори були розроблені таким чином, що легко поєднуються.
    Достоинства:
    Набір має вигляд головного подарунку на будь-яке свято. Кожен поверх можна переміщати вгору або вниз по стопці, знімати і грати з ним окремо. Після того, як будівля буде збудована, в ній буде музична кімната, студія звукозапису, зона відпочинку, художня студія, басейн, оранжерея і кімнати, які не піддаються опису😅. Він міцний (до певної міри) для справжньої гри і наповнений фігурками.
    Недостатки:
    Таке місце не обов'язковим для будівництва власного містечка.
  • 5.0

    2 лип, 2023
    Наша донька нещодавно захопилася “складанням деталей”, тому до цього набору ми зібрали лише 2 менші комплекти серії. І тут можна уявити її здивування, коли на день народження вона отримує цю величезну коробку. Я був вражений тим, наскільки вона була зацікавлена в процесі і як весело їй було уявляти всілякі сценарії на рівнях. Їй сподобалися персонажі, запропоновані їм активності та всі кольори. Додатковим бонусом є те, що вам не обов'язково зберігати рівні в тому ж порядку, що і в інструкції по збірці. Ви можете відокремити їх як повноцінні рівні і розташувати в будь-якому порядку, який вам подобається. Або навіть роз'єднувати їх під час гри, даючи дітям ще більше свободи для використання їхньої уяви. Я не знав, чого очікувати, але тепер ми на 100% лего-сім'я.
    Достоинства:
    Набір вищий, ніж очікувалося, але дуже міцний. Також він барвистий і наповнений різними деталями. Внутрішні кімнати дивовижні - музична кімната, художня студія, зона відпочинку тощо з художніми, швейними, музичними, садовими та ігровими аксесуарами. Рівні будівлі можна переставляти, тож діти можуть пристосовувати їх до своїх потреб. Зрештою є 6 мініфігурок та песик.
    Недостатки:
    Єдиним мінусом є те, що набір досить дорогий без знижки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари