>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

157 шт.
2 шт.
15.7 × 7.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Млинців? А якщо добре подумати? У Хартлейк-Сіті нікого не потрібно перепитувати, адже від них неможливо відмовитися. Дізнайтеся і Ви, що ж у них такого особливого в наборі LEGO "Млинцева крамниця" і розіграйте безліч історій з їхнім приготуванням і купівлею. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41753 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 157 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Мініфігурки дівчат у наборі

У набір ЛЕГО 41753 додано 2 мініфігурки дівчат, одна з яких - Пейслі працює в млинцевій, а друга - Луна прийшла поласувати стравою. 

  • Пейслі - скромна дівчина з величезною любов'ю до музики. У наборі вона відкриває для себе нове захоплення - готування. Вона одягнена в білу футболку, м'ятного кольору жилетку, синю спідницю і білі кеди;
  • Луна - одна з другорядних героїнь, яка пересувається на інвалідному візку, що не заважає їй активно жити. Вона має бірюзову майку з принтом рожевої луски, жовті шорти та рожеві кеди. Для неї набором передбачено фіолетовий інвалідний візок, у якому дівчина може сидіти з витягнутими ногами. 

До дівчат у наборі приєднується сірий кролик, що живе біля куща поблизу. Щоб він не голодував, для нього є морквина. Також є деталька червоного сонечка. 

Bon appétit

У цьому наборі все пов'язано з приготуванням млинців і їхнім дегустуванням. Тому логічно, що основною збіркою є млинцева. Вона сягає розмірів у 10 сантиметрів заввишки, 6 завширшки та 7 завдовжки. Деталі, з яких вона виконана, поєднують блакитний низ, білі стіни, рожевий дах. Нагорі встановлена стопка млинців, полита шоколадом і прикрашена ягодами, завдяки чому заклад видно здалеку. Всередині розташована плита, кілька баночок для начинок, вогнегасник і касовий апарат. Також передбачені вже готові млинці. Окремо встановлено обертовий червоний міксер із блакитною мискою, а також невеликий квітучий кущ, поблизу якого живе кролик. 

Друга частина набору - це місце для відвідувачів. Перше, що воно включає - це рожеве меню з перерахованими варіантами начинок для млинців. Далі є круглий блакитний столик із блакитним пуфом. Луна може розташуватися просто на своєму візочку. На столик можна поставити "приготовані" млинці, склянки, а також подати гості виделку. Коли все готово, можна приєднатися до Луни, щоб розділити частування і поговорити про все на світі. 

Очоліть невелике кафе, яке спеціалізується на млинцях у наборі ЛЕГО "Млинцева крамниця", або відвідайте його в ролі гостя, який прийшов на запах свіжоспечених частувань. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 чер, 2023
    Я нещодавно у лінійці Friends, але не думаю, що коли-небудь отримувала таке задоволення від набору LEGO такої ціни! Тут так багато милих деталей і маленьких ігрових функцій. Є багато друкованих елементів (млинці, монети, сонечка, циферблат духовки і т.д.) і дві наклейки. Маленький міксер такий розумний, і ніби збиває тісто для млинців! Персонажі дуже милі, і приємно бачити їх з різним походженням і здібностями. У наборі також маленькі фігурки сонечка та кролика зі своєю морквинкою. Хотілося б бачити більше таких магазинів LEGO Friends у майбутньому! 10/10 рекомендую його будь-кому. Чудовий набір!!!
    Достоинства:
    Незвичайні фігурки. Інвалідний візок, присутній у недорогому наборі. Багато деталей, котрі додають антуражу. Набір має завершену та зрозумілу історію навіть для дитини.
    Недостатки:
    Наліпки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари