>
В наявності
1799 грн
1391 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

185 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2148 грн
1660 грн
+ =
4048 грн
3123 грн
+ =
5798 грн
4471 грн
+ =
2478 грн
1955 грн
+ =
3598 грн
2903 грн
+ =
5948 грн
4586 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Час іде і з моменту появи першого набору LEGO Friends минуло більше 10 років. Головні герої та героїні серії виросли і їм на зміну прийшло нове покоління. Настав час познайомитися з однією з нових мешканок Хартлейк-сіті - Пейслі та побувати у неї в гостях у наборі LEGO "Дім Пейслі".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41724 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 185 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Мешканці будинку

У двоповерховому будинку живе не одна Пейслі, а її сім'я. Їм вистачає місця і вони люблять проводити час у компанії один одного.

  1. Пейслі – чутлива та скромна дівчина, яка розкривається під час гри на гітарі. Вона має бордового кольору волосся, яке за рахунок укладання, закриває половину обличчя. Можна подумати, що так Пейслі хоче сховатися від людей. З одягу на ній бузкова футболка із зображенням гітари, м'ятні розкльошені штани та сині туфлі. Обов'язковий аксесуар – гітара;
  2. Елла – молодша сестричка Пейслі. На відміну від доросліших персонажів, це цілісна мініфігурка - її неможливо зігнути в талії, а також вона нижче за ростом. Дівчина одягнена в блакитну сукню з рожевим бантиком. Туфельки також блакитні;
  3. Джонатан – глава сімейства. Чоловік у наборі ЛЕГО 41724 одягнений практично, але водночас стильно. На ньому блакитна сорочка, болотяні штани та коричневі черевики.

Ще один член сім'ї – домашній кролик зі своєю морквою. Він любить, коли Пейслі виходить посидіти на вулиці та слухає її гру на гітарі.

Ласкаво просимо до Пейслі

Пейслі живе у двоповерховому приватному будинку з номерним знаком 23. Пофарбований він у жовто-блакитний колір. Потрапити всередину яскравого будинку можна через помаранчеві двері, але також будинок має відкриту задню частину, що зроблено для зручності гри. Усередині можна знайти кухню на першому поверсі та спальню з ванною на другому. У разі потреби другий поверх легко знімається і можна отримати доступ до кухні. Всі кімнати мають спеціальні деталі, з якими можна вигадати безліч ігор. Наприклад, це смажені млинці на кухні або дзеркало у ванній.

Оскільки це приватна оселя, складання не обмежується виключно кімнатами. Поряд з будинком можна встановити попередньо зібране місце для кролика, яке має моркву і прилетівше сонечко. Друге таке складання - затишний куточок Пейслі під деревом. Там є лавочка, а також місце, де дівчина може покласти нотний лист і вносити до нього правки, коли грає на гітарі. Остання збірка – стіл на вулиці. На нього можна поставити випічку або фрукти та посадити фігурки на табуретки.

Побувайте в гостях у Пейслі та одними з перших послухайте її новий твір у наборі ЛЕГО “Дім Пейслі”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 січ, 2023
    Дійсно дивовижно, скільки різноманітних наборів Lego доступно в наші дні. Я не можу придумати більш веселу іграшку, яка займе і дорослих, і дітей протягом багатьох годин. У цьому конкретному наборі 185 деталей. Усі деталі розділені в окремі пакети, що робить перший досвід будівництва досить легким. Набір складається з невеликого будиночка, який потрібно побудувати разом із деякими елементами саду. Будинок має 2 рівні і є різні предмети, які також використовуються для інтер'єру. У набір входить 3 милих члена сім'ї: Джонатан і Пейслі разом з Еллою. Також в комплекті маленький кролик для саду.
    Достоинства:
    Кольоровий, патріотичний будинок з декількома кімнатами. Можна зняти другий поверх. Багато маленьких деталей, як фрукти та печиво. У Пейслі стильні штани.
    Недостатки:
    Погоджусь, що будинок кролика і великий будинок пласкі.
  • 5.0

    21 січ, 2023
    У наборі ви отримуєте невеликий будиночок із конструктора Lego з кухнею, ванною кімнатою та спальнею, а також трьома фігурками (Пейслі, Елла, Джонатан) та деякими відкритими майданчиками як будка для фігурки домашнього кролика, щітки, гітари, кухонне начиння. Все це підходить для дітей віком від 5 років через розмір елементів. Існують інструкції, як зібрати це разом. Як завжди уява – найкраща іграшка і гра дитини разом з кимось може зробити цю іграшку набагато веселішою.
    Достоинства:
    В принципі повноцінний будинок, у якому є всі необхідні кімнати. 3 мініфігурки нового покоління. Добре втілення захоплення Пейслі музикою.
    Недостатки:
    Розумію чому будинок зроблений без задньої частини, але він аж надто плаский.

Рекомендуємо подивитися ці товари