>
В наявності
3999 грн
3092 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

832 шт.
4 шт.
37.8 × 7.05 × 35.4 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4348 грн
3361 грн
+ =
5798 грн
4478 грн
+ =
7698 грн
5941 грн
+ =
4348 грн
3361 грн
+ =
5998 грн
4672 грн
+ =
8148 грн
6287 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Фізичні вправи - незамінна річ, якщо людина хоче бути здоровою. Саме цього бажають жителі Хартлейк-Сіті, тому регулярно відвідують спортзали або займаються спортом на свіжому повітрі. Побувайте в одному з таких центрів у наборі LEGO "Спорткомплекс" і спробуйте різні види спорту, від яких фанатіють жителі міста.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41744 було випущено в рамках серії LEGO Friends. Він містить 832 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Спортивні мініфігурки

У Хартлейк-Сіті всі жителі тим чи іншим способом займаються спортом. У наборі ЛЕГО 41744 представлено 4 фігурки, які тренуються в спортивному центрі:

  • Лео. Перший з друзів одягнений у спортивний костюм - синю майку з рожевим передом, сині штани, білі шкарпетки і рожеві кеди;
  • Ніко. Він має салатовий спортивний костюм, білі шкарпетки та рожеві кеди. Цікаво, що хлопець перебуває у футбольній команді разом із Лео. 
  • Івана. Як і Ніко, дівчина для походу в комплекс обрала салатовий спортивний костюм, білі шкарпетки та рожеві кеди;
  • Ханна. Остання спортсменка одягнена в синю з рожевим майку, зав'язану спереду, сині штани, білі шкарпетки та рожеві кеди. 

Футбол, баскетбол і теніс

Збірка цього набору розділена на кілька частин, найбільшою з яких є спортивний комплекс. Це двоповерхова будівля, зверху якої розташована емблема з м'ячами. На першому поверсі розташований хол із магнітофоном, кулером, шафками для одягу та іншими деталями. Одразу над ним спортзал, який має тренажери, боксерську грушу, гантелі та подібні збірки. Окремою прибудовою є обертова стіна для скелелазіння. За допомогою спеціальної деталі нагорі, є можливість повертати стіну в той час, як на ній перебуває фігурка. На вулиці, на одній зі стін будівлі, закріплені гімнастичні кільця. 

У той час, як спортивний центр має відносно постійне наповнення, розташоване поруч поле може змінюватися. Його основа збирається з барвистих деталей і зелена всередині. З боків встановлені фігурки, які можна рухати подібно до настільного футболу. Вони можуть займатися різними видами спорту. Перший із варіантів - теніс. Встановивши сітку з м'ячиком, можна рухати фігурки, щоб подавати і відбивати. Друга пропозиція - баскетбол. Розташувавши м'яч у катапульті, можна постаратися закинути його в кільце. Останній із варіантів - футбол, у які фігурки грають, пересуваючись на деталях. Щоб відстежувати успіхи, додатково в наборі є табло і кубок для переможця. 

Перевірте свою вправність, граючи в різні спортивні ігри в наборі ЛЕГО "Спорткомплекс", а також тренуючись у, попередньо зібраному, залі. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 лип, 2023
    Мало що можна додати про один з найвідоміших і найвідоміших брендів дитячих іграшок, тому просто скажу, що цей набір відповідає високій планці конструктора. Набір представляє друзів, яких об'єднує спорт. Серед них Ханна, Ніко, Лео та Івана. Єдине, що їх принти можна було більше урізноманітнити. Що стосується конкретних аспектів цього набору, то у нас є основний спортивний центр, з усіма додатковими елементами, які можна собі уявити. Наприклад, це і тренажери, і рецепція. Дозволяє є спортивний майданчик дозволяє вдавати, що ви граєте в певні ігри, а для запису проміжних результатів є табло з трофеями.
    Достоинства:
    Хороша якість збірки. Легко збирається. Великий вибір видів спорту (футбол, баскетбол, теніс та скелелазіння...). Реалістичні деталі та аксесуари. Можливість трансформувати спортивний майданчик та пристосовувати його до різних видів діяльності. Включає мініфігурки героїв мультсеріалу.
    Недостатки:
    Принти одягу мініфігурок одноманітні.
  • 5.0

    17 лип, 2023
    Конструкція досить проста, спеціально для дитини, але так, є наліпки. У спортзалі є дійсно крута скелелазна стіна, яку можна обертати за допомогою циферблата вгорі, шафки для зберігання речей друзів, невелика підвісна боксерська груша, яка може розгойдуватися при ударі, бігова доріжка і різні інші активності (включаючи душ). Є навіть маленький трофей для нагородження переможців та табло для підрахунку очок під час гри. І рахувати є що, адже поле, що також входить у комплект може змінюватись між тенісом, футболом та баскетболом і кожен раз пропонує якусь гру із м’ячем. Просто до вашого відома, LEGO Friends дещо відрізняється від звичайного, оскільки має більші фігурки. Тут вони всі мають спортивні костюми.
    Достоинства:
    Багато великих та дрібних деталей, які пов'язані зі спортивною тематикою. Вдало підібрані кольори і їх не надто багато. Рухомі деталі як скеледром або боксерська груша. Поле поряд взагалі могло би бути окремим набором з його можливостями для налаштування та гри.
    Недостатки:
    Наліпки, з частиною яких дитині важко впоратись самостійно.
  • 5.0

    17 лип, 2023
    Цей набір отримала моя 9-річна донька, яка зібрала його самостійно, без сторонньої допомоги. Вона знайшла його трохи складним у деяких частинах, але все ж таки зуміла вирішити проблему і завершити його. У комплекті є скеледром, який закручується, фітнес-зал, танцювальний зал, душова кімната, баскетбольне кільце, тенісний корт, футбольне поле і табло для підрахунку очок. Цей набір досить інтерактивний з великою кількістю рухомих елементів. Додайте до цього оновлені фігурки друзів і дитину не можна буде відтягнути від збирання та гри😹
    Достоинства:
    Разом з інструкцією збирати та повертатися до попередніх етапів досить легко. Коли все готово, конструкція велика, повна деталей і чудово обладнана. Дитина годинами може гратися з основним залом, змінним спортивним майданчиком та маленькими деталями як телефон, пляшка, школадка...
    Недостатки:
    Основна будівля могла би бути складнішою в середині та більшою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари