>
В наявності
3699 грн
2860 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

981 шт.
3 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4048 грн
3129 грн
+ =
5498 грн
4246 грн
+ =
7698 грн
5940 грн
+ =
4048 грн
3129 грн
+ =
5698 грн
4440 грн
+ =
7848 грн
6055 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У наборі LEGO "Космічна база на Марсі та ракета" друзі вирушають за межі Хартлейк-Сіті. І це не курорт поблизу, не сусіднє місто і навіть не будь-яке інше місце на землі. У наборі друзі летять підкорювати відкритий космос і знайомитися з його жителями.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42605 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 981 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Люди, тварини, інопланетяни

Оскільки дії набору ЛЕГО 42605 відбуваються в космосі, то і персонажі додані виходячи з цього. Насамперед є 3 мініфігурки і всі вони не з основного складу другого покоління друзів:

  1. Олівія. Хтось пам'ятає її як одну з подружок першого покоління, хтось познайомиться з нею в наборі. Вона одягнена в червоний костюм космонавта з білими черевиками і рукавичками. Окремими деталями є шолом і рюкзак;
  2. Джуліан. Він має аналогічний з Олівією костюм, з таким самим шоломом і рюкзаком;
  3. Авелін. У наборі дівчина виконує роль командира експедиції, на що вказує її фіолетовий костюм. В іншому вона має такі ж принти та екіпірування.

У космосі не завжди можливо знайти милих тварин, тільки якщо не взяти їх попередньо з собою. Тому на базі, на місії також перебуває кіт Джонс у спеціальному білому скафандрі.

Додатково до набору входить салатовий інопланетянин. Він складається з двох деталей і має усміхнене обличчя з трьома очима. До нього додається невелика зелена сфера, яка стала для інопланетянина домівкою.

Політ на космічну базу

Щоб створити космічну пригоду, до цього набору додано одразу кілька збірок. Перша з них - це ракета. Вона складається з трьох модулів із фіолетовим напівпрозорим склом, з'єднаних помаранчевими перемичками. У неї є як підставка для стійкості, так і сірі ніжки. Усередині кабіни може перебувати відразу 2 мініфігурки.

Наступні збірки представляють деякі види діяльності, якими можна зайнятися на базі. Це марсохід і дрон, які можуть поміститься в ракету для транспортування. Коли вони забрані з ракети, вільне місце стає спальним і дослідницьким.

Основна частина - це космічна база, що складається з модулів. Перший - це шлюз, через який астронавти отримують доступ до космічної бази з планети. У Джонса є власне місце нагорі шлюзу. Наступний модуль - особистий простір космонавтів. Прозорі деталі корпусу використовуються для оздоблення корпусу, а всередині вітальня, яка в кілька моментів перетворюється на спальню. Інший засклений модуль - це теплиця з різними фруктами та овочами. Далі є ванна кімната, поєднана зі складом. Останній модуль - це центр зв'язку. У ньому Авелін може бачити все, що відбувається, завдяки п'яти екранам. 

Вийдіть за межі Хартлейк-Сіті і рушайте підкорювати незвідані світи в наборі ЛЕГО "Космічна база на Марсі і ракета".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари