>
В наявності
4149 грн
3209 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 348 шт.
4 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
12+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4498 грн
3478 грн
+ =
5948 грн
4595 грн
+ =
7848 грн
6058 грн
+ =
4498 грн
3478 грн
+ =
6148 грн
4789 грн
+ =
8148 грн
6289 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Парк розваг - безпрограшний варіант для Хартлейк-Сіті, адже постійно має відвідувачів. А коли влітку починає працювати його літня версія, то навколо збираються всі мешканці. Приєднуйтесь і Ви до охочих відпочити та повеселитися біля моря в наборі LEGO "Пляжний парк розваг". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41737 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 1348 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 12 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Мініфігурки на відпочинку

Традиційно для літа, в наборі ЛЕГО 41737 зібралася компанія друзів, охочих повеселитися.

  1. Зак. Хлопець має жовту футболку з акулою, блакитні шорти і чорні кеди;
  2. Нова. Блогерка для прогулянки обрала чорну майку із зображенням геймпада, салатові шорти та салатові в'єтнамки;
  3. Чарлі. Підліток одягнений у білу майку з рожевими пальмами, коричневі шорти та зелені в'єтнамки;
  4. Діа. Дівчина має рожеву майку, рожевий поясок, блакитну спідницю та рожеві туфлі. 

На додачу до всього, Зак і Нова мають альтернативні вирази обличчя. Ця особливість допомагає по-різному реагувати на ситуації, що відбуваються в парку. 

Розваги біля моря

Збірка цього набору представлена у вигляді безлічі атракціонів, розташованих у парку. Основа виконана з деталей пісочного кольору - пляжу, а також блакитного - моря, на які вже встановлюються всі місця для розваг. Загалом збірка досягає розмірів у 27 сантиметрів заввишки, 37 завширшки і 33 завдовжки. 

Хоча всі частини збірки об'єднані в одну, вони все ж розділені на окремі атракціони. Найбільший із них - карусель із морськими мешканцями. Зійшовши сходами, можна сісти в кабіну і покататися на блакитному дельфіні, рожевій черепасі або жовтому морському конику. Друга розвага - тир. Його можна побачити здалеку через встановленого нагорі червоного кракена в піратській пов'язці. Нижче висять можливі подарунки, а також розташовані мішені. Рухаючись далі, можна виявити невеликий кіоск із напоями та закусками. Також є столик, за яким можна перекусити і дошка, яку можна взяти на прокат. Останній атракціон - імітація серфінгу на штучних хвилях. 

Однак зібрати розваги - це ще не все, адже в наборі є можливість також їх запустити. З використанням різних технічних деталей створюється механізм, який дає змогу обертати карусель, рухати мішені в тирі, а також запускати хвилі, що надає грі більшої реалістичності. 

Чим Ви займетеся сьогодні? Вирушите на карусель, вип'єте коктейль у барі, зіб'єте кілька мішеней або повправляєтесь у серфінгу? З набором ЛЕГО "Пляжний парк розваг" можливий кожен з варіантів. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лип, 2023
    Це сага, яка відкриває безмежні можливості та ідеально підходить для моєї донечки, оскільки поєднує в собі пляж і атракціони - дві речі, які вона обожнює. На самій коробці видно, що перед нами якісний продукт, розрахований на доволі тривалу збірку. Щоб побудувати цей тематичний парк, просто дотримуйтесь покрокової інструкції, яка дуже добре продумана. Цеглинки легко підходять одна до одної і добре тримаються разом. Кожен з атракціонів зроблений таким чином, що є не просто моделлю, а справжньою рухливою моделлю. На додачу до них є 4 мініфігурки, яких якраз вистачає на всі атракціони + кіоск з їжею. Вони з нового покоління друзів, тому висока ймовірність, що ви їх ще не маєте у колекції.
    Достоинства:
    З роками набори лего стають все більш продуманими та складними. Цей має великий розмір, майже 30 на 30 на 30 сантиметрів. Нещодавно відкрили для себе збірку з додатком, дуже зручно. Пляжні атракціони, які можуть рухатись. Фігурки деталізовані та відображують захоплення своїх власників (наприклад, футболка с геймпадом у Нови).
    Недостатки:
    Not mentioned.
  • 5.0

    6 лип, 2023
    Парк розваг на пляжі - це захопливий і складний конструктор, який пропонує досвід створення доволі великої території пляжу. Призначений для дітей віком від 12 років, цей конструктор поєднує в собі творче конструювання з магією парків розваг. Однією з визначних особливостей цього набору є включення елементів техніки, які додають моделям складності, реалістичності та змушують рухатись. До набору входять карусель з дельфіном, черепахою, морським коником; тренажер для серфінгу; тир, які вигадливо спроектовані так, щоб нагадувати справжні атракціони парків розваг. Різноманітність деталей спонукає будівельників проявити свою творчість і налаштувати парк на власний смак.
    Достоинства:
    Поки один з найскладніших наборів серії, які ми бачили. Є досить технічна частина, з шестернями, щоб обертати карусель. Все кольорове і зроблене під літню тематику. Улюбленцями доньки стали тварини: черепаха, коник, кракен, дельфін.
    Недостатки:
    Занадто мала лінія моря, можна було розширити.
  • 5.0

    6 лип, 2023
    Глядя на переднюю часть коробки, мы уже видим, что в ней 4 минифигурки, а это новые жители Хартлейк-Сити: Зак, Нова, Чарли и Диа. Таким образом, именно они могут выйти и повеселиться в парке развлечений. У всех четверых есть летняя одежда. Как и во многих других наборах, детали в этом используются совершенно иначе, чем изначально. Например, волосы - в качестве украшения на вывеске у входа в парк развлечений, в игре по водной стрельбе, роликовые коньки - глаз маленьких осьминогов. В промежутках между сборками вы можете увидеть в буклете (или в приложении для сборки), что разумно потратить время, чтобы проверить, все ли может двигаться правильно и легко. Таким образом, вы можете быть уверены, что вам не придется разбирать большую часть.
    Достоинства:
    Конструкция хорошо отображает выбранную местность. Есть 3 основные атракционы: серфинг, карусель и тир. Учитывая последние тенденции, набор имеет действительно много функций и подвижных штук.
    Недостатки:
    💸

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари