>
В наявності
1149 грн
888 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

134 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1498 грн
1157 грн
+ =
2948 грн
2274 грн
+ =
4348 грн
3576 грн
+ =
1498 грн
1157 грн
+ =
3148 грн
2468 грн
+ =
5298 грн
4083 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Багато занять у Хартлейк-Сіті об'єднують покоління, адже якщо жителям весело і цікаво разом, то навіщо когось обмежувати. Так, у наборі LEGO "Тренування коня" можна зустріти Мію - одну з колишніх головних героїнь, яка вже виросла, а також Алію. Об'єднані спільною любов'ю до коней, вони доглядають за ними і незабутньо проводять час. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 41746 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 134 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 4 років. Тематика набору - ферма. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Дружба Мії та Алії

У наборі ЛЕГО 41746 можна зустріти відразу 2 мініфігурки дівчат, яких об'єднує любов до коней. 

  1. Мія - раніше одна з головних героїнь, а тепер доросла дівчина. Що завжди залишається незмінним - її любов до тварин. У наборі вона має блакитну футболку, помаранчеву кофту, підвіску з блискавкою, сині джинси та коричневі черевики;
  2. Алія - представниця молодого покоління, що має безліч захоплень. Вона одягнена в білу футболку, блакитний жакет, сірі штани і високі чорні черевики для верхової їзди. 

До дівчат у наборі приєднуються коні, що живуть на стайні. Серед них дорослий кінь, а також лоша. Обидві фігурки коричневого кольору, проте більша має додатково чорний хвіст із гривою, а також прикраси у вигляді рожевих бантиків.

Дні на стайні

Складання цього набору розраховане насамперед на дітей, тому має спрощені кроки. Так, зелена основа стайні цільна, а також на неї встановлюються великі деталі вікон і стін. Це зроблено для того, щоб зробити конструктор доступним для складання дітьми, а також показати їм базові прийоми, які вони зможуть надалі використовувати в більш складних наборах. Таким чином, сама будівля зібрана з деталей білого кольору і має бузковий дах. 

Усередині тренувального центру є все необхідне для комфортного проживання коней, а також їхніх занять. Чим зайнятися насамперед, можна вирішити за допомогою рулетки, на якій є вибір між сном, розчісуванням і часом для їжі. Виходячи з цього, передбачені спеціальні аксесуари: щітки, візок з їжею, вила, душ тощо. Окремим і головним напрямком є тренування коней. Для цього на коня можна встановити сідло, посадити мініфігурку і вирушити долати збірні перешкоди. Головною мотивацією в цьому плані може стати кубок, встановлений нагорі стайні, і бажання в наступному змагальному сезоні доповнити його ще одним. 

Приєднуйтесь до Мії та Алії в наборі ЛЕГО "Тренування коня", щоб очолити тренувальний центр і спільними силами привести коня до наступної перемоги. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    12 лип, 2023
    Моя донька обожнює коней та їх менших родичів - поні, тож вона із задоволенням збирала цей набір. На збірку пішло близько 30 хвилин. У наборі ви отримуєте стайню з другим поверхом - балконом та 2 трамплінами для тренувань. До нього також входять фігурки Алії та Мії, іграшковий кінь та поні, а також аксесуари. Зібравши все, можна взаємодіяти зі стайнею, пересувати персонажів, перестрибувати перешкоди на конях, доглядаючи за ними тощо. Для дитини, яка і без того захоплюється цими граціозними тваринами, стовідсоткове попадання.
    Достоинства:
    Приємні кольори деталей, лавандовий взагалі в саме сердечко. Багато обладнання для догляду за конями, що дає змогу трішки більше розповісти про це дитині. Наявність обертового колеса з вибором заняття. Фігурки коней з кріпленнями для прикрас та персонажів.
    Недостатки:
    Можливо хтось і виділить недоліки, але для нас вони відсутні.
  • 5.0

    12 лип, 2023
    Конструктор Lego дійсно захопив серце моєї 5-річної доньки і розпалив її уяву, як ніколи раніше. Інструкції були чіткими та лаконічними, що дозволило моїй доньці самостійно побудувати стайню з балконом та двома трамплінами. Увага до деталей тварин, що входять до набору, особливо коней, вражає. Вони швидко стали центром ігрових сесій, надихаючи на незліченні фантастичні сценарії. Ще однією з особливостей цього набору є велика кількість маленьких аксесуарів як от засобів для догляду за кіньми. Міні-ляльки Алія та Міа, що входять до комплекту, чудово виконані. Варто зазначити, що міні-ляльки мають схожу естетику з фігурками Playmobil, а не з традиційними Lego.
    Достоинства:
    Деталі конструктора міцні та легко складаються, а готовий виріб є деталізованим. Інструкції зрозумілі та прості у виконанні навіть для дитини. Стайня невелика, але має усе необхідне для коней. Частина деталей також виставляється надворі.
    Недостатки:
    Відсутнє як таке місце для Алії та Мії, можливо, ліжко або щось подібне.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари