>
В наявності
1999 грн
1583 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

491 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2348 грн
1852 грн
+ =
3648 грн
2853 грн
+ =
2348 грн
1852 грн
+ =
3798 грн
2969 грн
+ =
6148 грн
4778 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до нового покоління Хартлейк-Сіті, де дружба, пригоди та творчість чекають на кожну дитину. Пориньте в ігровий світ, де нові персонажі та локації всесвіту LEGO Friends відкривають перед дітьми безмежні можливості для захоплюючих пригод.

Забудьте про нудні зимові дні! Новий ігровий набір LEGO Friends Святкові пригоди в іглу (41760) запрошує дітей віком від 8 років у дивовижну зимову подорож. Діти зможуть створювати нескінченні чарівні сценарії завдяки веселому світові LEGO Friends. Адже хто сказав, що лише дорослі можуть творити історії?

Створюйте свою казкову історію, починаючи з будівництва куполоподібної ігли для кемпінгу з крижаними акцентами, де подружки Пейслі, Елла та Алія відпочивають серед величних гірських краєвидів. Нудьгувати не доведеться – адже тут кожен знайде щось до вподоби! Сором'язлива Пейслі і працелюбна Алія нарешті можуть розслабитися, спостерігаючи, як Елла грається з їздовими собаками.

Відкрийте купол іглу та пориньте в чарівний інтер'єр, де є все для відпочинку: затишна зона, блискучі ліхтарі, багаття і навіть паровий басейн! А різноманітність аксесуарів, включаючи камеру, снігоступи, ароматне печиво і навіть лавову лампу, дають дітям нескінченні можливості для творчої гри та надання своїм історіям неповторного вигляду.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Святкові пригоди в іглу (41760) складається з 491 елемента ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Розміри іглу з кубиків ЛЕГО наступні:

  • висота – 10 см;
  • ширина – 14 см;
  • глибина – 13 см.

Ігровий набір LEGO Friends Святкові пригоди в іглу (41760) стане чудовим подарунком, який зможе пожвавити дні народження, свята та будь-які особливі випадки для маленьких любителів снігу та чарівних історій.

Світ LEGO Friends постійно розширюється! Слідкуйте за новими персонажами та локаціями, щоб ніколи не закінчувалися ідеї для захоплюючих сюжетних ігор.

LEGO Building Instructions

Але це ще не все! Для ще більших веселощів діти можуть використовувати безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder Instructions, щоб дослідити моделі в 3D форматі, зберігати свої твори і стежити за своїм прогресом – це неймовірно легка та цікава цифрова пригода. Інтерактивна мобільна програма LEGO Builder Instructions дозволить втілити творчість у реальність.

Якість та безпека

Яскраві, безпечні деталі та елементи LEGO вже довгі роки дарують дітям радість, а різноманітність сюжетів та нові персонажі завжди приносять свіжий вітер у всесвіт LEGO Friends. І пам'ятайте, безпека дітей понад усе – всі кубики та деталі LEGO проходять найсуворіші тести, щоб забезпечити безпеку та радість гри. Більш ніж шість десятиліть якість та безпека відповідають найсуворішим стандартам цієї галузі виробництва.

  • 5.0

    4 вер, 2023
    На набір точно варто звернути увагу! Збірки включають іглу, водоспад, собачу упряжку та покажчик. Обидві великі частини набору (маю на увазі іглу та водоспад) наповнені деталями. Так, біля води є фантастичні засніжені дерева, багаття, корм для собак. Іглу ж містить прозорі деталі даху, очевидно для споглядання місячного сяйву та такі деталі всередині як ліжка, печиво, лампа. Стосовно фігурок, то це Алія, Песлі та Елла. Усі троє вбрані на холодну погоду та мають аксесуари у вигляді снігоступів або фотоапарату. Вже згадану упряжку тягнуть 2 собаки. Спочатку ми подумали, що вони однакові, однак придивившись можна помітити різницю - одна з них явно старіша, що додає різноманіття.
    Достоинства:
    Скляний дах іглу відкривається, щоб дати доступ у середину, а у самих деталях може відбиватися світло, створюючи чарівний ефект. Гарна та доречна ідея додати їздових собак, до чого різних (в реальності часто старша собака спрямовує, а молодша допомагає силою). Чудова збірка у вигляді замерзшого водоспаду.
    Недостатки:
    Немає змінного легшого одягу, наприклад, для знаходження в середині іглу.
  • 5.0

    4 вер, 2023
    Тільки-тільки почалась осінь, а зимові набори тут як тут. Насправді це класно, оскільки можна заздалегідь підготуватися до свят і обрати найкращий. Тож, невеличкий відгук на цей набір. Він дійсно чарівний і хоча безпосередньо не пов’язаний з Новим роком, містить трішки його магії. Мати іглу з прозорим куполоподібним дахом — чудова ідея, і я з нетерпінням чекаю, як дизайнери LEGO по-різному використовують цю частину в майбутніх наборах. Крім того, мені подобаються їздові собаки, і я дуже ціную те, що LEGO створив двох різних собак, а не просто копію одної. Сцена з водоспадом досить гарна і відображає реалістичну сцену на відкритому повітрі. Приємно познайомитися з молодшою ​​сестрою Пейслі - Еллою, і мені подобається, що набори продовжують показувати ту ж дружбу, адже Песлі і Алія вже були разом у наборі з кімнатою.
    Достоинства:
    Нове використання прозорих куполоподібних частин. Поєднання водоспаду та іглу через вогники. Їздові собаки, яких я бачу вперше. Вибір фігурок чудовий, з огляду на їх дружбу і вони вдягнуті у зимовий одяг. Елла дуже схожа обличчям на старшу сестру.
    Недостатки:
    Присутні наліпки.

Рекомендуємо подивитися ці товари