>
Уточнити наявність у постачальника
3199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

343 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Хо-хо-хо, Санта поспішає подарувати всім святковий настрій у наборі LEGO "Сани Санта Клауса". У сани вже запряжена четвірка найкращих оленів, ззаду видніється купа іграшок, а в руках у Санти заповітний список слухняних дітей. Залишилося найважливіше – доставити іграшки дітям і саме з цим Вам потрібно буде йому допомогти.

Улюбленець дітей - Санта Клаус

Який різдвяний набір без Санти Клауса. Усього за історію конструктора їх було випущено понад 30 варіацій - на всі випадки життя. У набір LEGO 40499 входить нова мініфігурка 2021 року. Тут Санта з'являється у традиційному червоному костюмі, червоній шапці та чорних черевиках. На спині принт м'ятного льодяника, засунутого за пояс. У Санти нове обличчя – трохи суворе, з відмінними білими вусами та великою білою бородою. Що стосується аксесуарів, він має список слухняних дітей з написаними іменами. А Ви є у цьому списку?

Сани з оленями

З того часу, як у новорічних наборах LEGO з'явилися північні олені, вони стали улюбленцями як маленьких, так і великих фанатів конструктора - ніхто не може встояти перед цими милими створіннями. Тому раді повідомити, що в наборі LEGO "Сани Санта Клауса" Ви отримаєте одразу 4 таких оленя. Вони мають змінні ремені безпеки, які пристібаються до середньої стійки, щоб тягнути сани.

Сани Санти, прикрашені перлинно-золотим розписом, мають святковий зовнішній вигляд. Спереду – напис SC (Santa Claus). Щоб надати витонченості, використовуються вигнуті деталі та плавні кути. Останнім часом Санта став дуже прогресивним, тому для навігації використовує GPS-навігатор з картою всього світу. Позаду є велике відділення із різдвяними подарунками для дітей з усього світу. Сани навіть мають власний номерний знак - 54N74 - зашифроване Santa (таємниця розкрита, стежте за таким у себе в місті!). Ще в них є потайне відділення, яке можна відкрити і відшукати там частування для оленів - моркву, та крендель для Санти.

Якщо раптом Санті знадобиться допомога, він може запросити когось із друзів/подруг вирушити цього року розвозити подарунки разом із ним. Для нього/неї завжди знайдеться місце поряд з дідусем.

Подарунки для дітей

Якщо Ви зібрали Санту, оленів та сани, настав час приступити до подарунків, адже який Новий рік без них. Сподіваємося, цього року Ви добре поводилися, адже Санта приготував для слухняних дітей подарунки. Серед іншого Ви знайдете:

  • коричневого ведмедика;
  • білу гітару;
  • блакитні лижі з лижними ціпками;
  • коробки із упакованими сюрпризами.

Також Ви зможете додати до них свої цікавинки. Після складання подарунків потрібно помістити їх в задню частину саней і після вручити дітям.

Незалежно від того, яка пора року за вікном, ніколи не пізно прикупити набір із новорічною тематикою. Адже не дарма приказка говорить про те, що потрібно готувати сани влітку. Ви, як і Санта, повинні це розуміти. Сподіваємося, Вам сподобається цей набір і Ви доповните їм своє різдвяне поселення, LEGO-місто або просто поставите під ялинку, щоб створити настрій.

Вдалої та цікавої збірки!

 

  • 5.0

    5 лют, 2022
    Абсолютно честно: я взял этот набор для оленей, так как потихоньку собираю животных лего. Я весело провел время, собирая этот набор. Мне нравятся мелкие детали саней Санты, в том числе его система GPS-навигации и ящик сзади для хранения закусок для него самого и оленей. Спасибо за милый наборчик, который станет новогодним украшением. Я признаю, что ошибся, когда думал, что самое классное в наборе - это олени.
    Достоинства:
    Очень расслабляющая сборка. Нет недостающих частей. У оленей мягкие, похожие на резину, рога. Эксклюзивная фигурка Санты.
    Недостатки:
    В идеале надо было бы 9 оленей в упряжке.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    В целом, это отличный рождественский тематический набор, так как он впервые полностью посвящен оленям и саням. Но для упряжки из 8 оленей необходимо купить 2 комплекта. Сборка саней была очень веселой, особенно когда пришло время добавлять подарки. Минифигурка Санты — отличное дополнение, пускай он и выглядит капельку сердитым. Думаю, поигравшись, оленей также можно заменить на других животных, может ездовых собак.
    Достоинства:
    Отличный набор с праздничной тематикой. Секретный ящик хорошо спрятан. Реалистичный масштаб и реалистичное количество подарков.
    Недостатки:
    Я хотел бы увидеть некоторые другие цвета, возможно, больше золотой окантовки или зеленых акцентов и более веселое лицо Санты.
  • 5.0

    5 лют, 2022
    Этот набор действительно классный и большой. Это действительно здорово иметь возможность получить плюшевого мишку и северного оленя. Фигурка Санты выглядит не «счастливой», а немного сварливой. Было бы неплохо получить более улыбчивого толстяка. Список послушных детей - это удивительная принтованная деталь. В целом, это довольно хороший набор для игры или демонстрации!
    Достоинства:
    Аккуратное дополнение к любой рождественской деревне. Много фигурок оленей и новый Санта.
    Недостатки:
    Санта немного строгий, неужели так много детей вели себя плохо.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари