>
Уточнити наявність у постачальника
21999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

6 020 шт.
28 шт.
58.5 × 48.5 × 18.5 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Поттеромани всього світу можуть тріумфувати — адже спеціально для усіх прихильників найвідомішого у світі хлопчика в окулярах — юного чарівника Гаррі Поттера і його вірних друзів був створений LEGO Harry Potter 71043 Замок Хогвартс. Тепер у кожного з'явилася можливість відчути себе учнем найвідомішої у світі школи чаклунства із загадковою назвою Хогвартс. Отримавши заповітну коробку з деталями у кількості 6020 штук, любителі Лего будуть вражені масштабністю набору та реалістичністю замку. Адже творці данського конструктора постаралися на славу і відтворили інтер'єр знаменитої школи у найдрібніших деталях.

Про набір

  • ЛЕГО Harry Potter 71043 Замок Хогвартс займає друге місце за розміром серед усіх наборів Lego у світі, що робить його особливим.
  • Творці рекомендують цей набір любителям конструкторів віком від 16 років.
  • У коробці ви знайдете барвисті брошури з інструкцією зі збору будівлі та наклейками для декору приміщень.

Про будівлю

Сам замок складається з 4 веж, різних будівель, класів і кімнат, сходів і коридорів. Верхівка однієї частини споруди прикрашена дементорами. Фасад моделі декорований скелями й деревами. Багато приміщень декоровані цікавими деталями. Наприклад, вхід в головний хол оснащено годинником і золотою скульптурою. У Великому залі ви зможете спостерігати столи та лави учнів, стіл для професорів, а також 4 прапори з гербами факультетів.

У головній вежі  з набору Lego 71043 розташована вбиральня, а в її центрі - 4 знімні умивальники. На самому верху вежі знаходиться кабінет директора Дамблдора. Не можна не згадати про Таємну кімнату з василіском усередині.

У підземеллі є кімната для варіння зілля, усередині якої розташовані котли, колби, склянки й інші необхідні магічні атрибути.

Також, окрім основної конструкції, є Гримуча верба і хатина Хагрида, що складається з двох невеликих будиночків. З одного її боку представлена гарбузова плантація, а з іншої — фігурка павука Арагока. Гримуча верба має рухливі гілки з синім літальним автомобілем на верхівці. А ще в комплект входить 5 човнів, які служать для перевезення учнів. Човни можуть пришвартуватися у наявну в замку пристань.

Мініфігурки

До Набору Lego Harry Potter 71043 входить  28 мініфігур учнів і викладачів школи. У ньому є стенд-підставка з емблемами, на якому розташовані 4 засновники Хогвартса : рудоволосий Ґодрик Ґрифіндор, Пенелопа Пуффендуй, Салазар Слизерин і Кандида Когтевран, одягнені в середньовічні наряди магів, на кожному з них — плащ, а в руках вони тримають артефакти (чарівні палички, меч і чаша). Серед учнів представлені мікрофігурки Гаррі Поттера, Рона Візлі, Герміони Грейнджер та інших.

Конструювання ЛЕГО Harry Potter 71043 Замок Хогвартс — це чудова можливість стати частиною всесвіту Гаррі Поттера. Будівництво замку не обіцяє бути легким, але точно буде захопливий.

Усіх легоманів попереджаємо: чаклувати поза Хогвартсом заборонено!

  • 5.0

    17 гру, 2020
    Отличная модель школы чародейства и волшебства Хогвартс, захватывающая и сложная сборка. Команда LEGO сделала огромную работу для воссоздания знаковых мест из романов и фильмов и добавила столько деталей в крошечное пространство, таких как волшебная шахматная доска, зеркало, класс защиты от темных искусств и большой зал. Я чувствую, что есть потенциал для более крупномасштабных наборов Гарри Поттера / Фантастических тварей, возможно, моделей Хогвартс-Экспресс и Платформы 9 и 3/4 / Станции Хогсмид, Логово Арагога и так далее. Буду ждать с нетерпением. А пока что постараюсь осветить замок светодиодной подсветкой.
    Достоинства:
    Набор детально повторяет легендарный замок. Много минифигурок (ну и можно докупить еще). Хочу больше таких огромных наборов по этой вселенной.
    Недостатки:
    Ива мне показалась слишком маленькой, по сравнению с замком.
  • 5.0

    17 гру, 2020
    Этот набор просто потрясающий! Это действительно увлекательная и сложная сборка с множеством скрытых функций и вниманием к деталям. Дизайнер смог добавить множество деталей в разные комнаты и действительно передать ощущение замка. Многие из безымянных учеников, включенных в набор, напоминают определенных персонажей, таких как Луна, Невилл и Джинни. Я также люблю дракона на башне и крошечный Ford Anglia! итражи красиво смотрятся, когда сквозь них светит свет! Набор идеально передает культовый горизонт Хогвартса и отлично смотрится на журнальном столике или полке для демонстрации. Внешний вид набора выглядит очень реалистично и напоминает мне наборы из линейки Architecture. Есть много интересных методов строительства, особенно на круглых башнях. Мне нравилось наблюдать, как дизайнер использовал детали, предназначенные для набора минифигурок (кисть для метлы, роликовые коньки для автомобильных шин, лыжные палки на вершинах башен и т. Д.). Для набора из 6000 предметов его удивительно легко перемещать и он очень прочен. Этот набор абсолютно стоит своих денег, и я хотел бы видеть больше подобных наборов в будущем!
    Достоинства:
    Очень реалистичный набор, с кучей минифигурок, интересных техник и полезных деталей. Выглядит очень красиво.
    Недостатки:
    Цена кусает за бочок.
  • 5.0

    13 жов, 2020
    Большего набора у меня еще не было. В плане подробностей вообще не видела таких. Самый настоящий Хогвартс со всеми культовыми помещениями и частями интерьера. Это не просто дорогой кусок пластика, как выражались некоторые из моих друзей, это волшебная часть интерьера. Видела, как некоторые подсвечивают замок и получается нереально, но у меня не хватает на это мозгов)
    Достоинства:
    Огромное количество частей, сложная сборка. В нем все идеально. Впечатляющие витражи, арки, башни
    Недостатки:
    Фигурки прям мини-мини, и с ними не повзаимодействуешь как с обычными. Наклеек больше, чем хотелось бы видеть.
    • 17 гру, 2020
      Тоже думаю, как бы это осветить замок. Ну ничего, решил купить ленту и уже по ходу буду разбираться.
  • 5.0

    9 жов, 2020
    Це просто нереально!! Обожнюю складати лего, а тут ще й з Гаррі Поттером, та ще й такий величезний, аоаоао. Після збірки набору таких масштабів розумієш, що наступний конструктор має бути не гірший. До замку в нас ще була астрономічна вежа 75969, але по-суті немає що порівнювати, коли тут майже в 10 разів більше деталей. Хоча і вежа, і замок виглядають потрясно. Чесно кажучи, складали довго, приблизно місяць, але був справжній азарт закінчити розпочате. По вото напевно не видно, але в наборі просто безліч дрібних деталей, все настільки продумано. Однозначно раджу замовити цей набір, звільнити вдома побільше місця і сісти складати цю дивовижну конструкцію. Впевнений - ви не пошкодуєте.
    Достоинства:
    6к деталей, 28 фігурок, Не знаю як зараз, проте раніше це був 2й за розміром набір лего у світі. Точно допоможе провести цікаво час.
    Недостатки:
    Взагалі не знайшов. Все найс!
    • 17 гру, 2020
      Після вашого відгуку точно вирішили, що придбаємо його, щоб не сумувати під час локдауну. Дякую)
  • 5.0

    17 гру, 2018
    Цей набір дуже крутий, я купив його ще в жовтні, збирав на нього кілька місяців. Найбільше в ньому мені сподобалися різноманітність кімнат і фігурок, інтер'єр і деталізація замку. Виглядає він дуже красиво, його можна розглядати нескінченно, це мій найулюбленіший набір з Lego
  • 5.0

    15 лис, 2018
    Я звичайно знала, що в замку буде більше 1000 деталей, але я була просто в шоці від такої величезної коробки. Я уявляла собі її набагато скромніше в розмірах. Замок вражає вже з самої коробки. Від неї просто неможливо відірвати погляд, хоче розглядати і розглядати. В наборі йде 10 мініфігурок, 2 з яких - дементори. У наборі навіть є плащ-невидимка! Син був у захваті, коли в 2018 році Лего випустив серію конструктора з Гаррі Поттером і дуже мріяв про великий замок Хогвартс. Коробку він роздивлявся хвилин 30, забуваючи дихати. Він навіть не просив її відкрити, йому вже було коробки достатньо. Забувши про обід і відпочинок, ми приступили до складання. У коробці виявилося багато окремих пакетиків, кожен з яких був пронумерований. Перші пакети були з деталями для мініфігурок. Їх ми зібрали в першу чергу. Все було поетапно, логічно і зрозуміло. І хоча, замок, ми збирали разом з сином, я впевнена, що він спокійно б зібрав його і сам. Але мені, а потім і чоловікові, теж було дуже цікаво взяти участь у створенні такої казки. Збірка замку була приємним і легким заняттям, ми отримали від неї величезне задоволення. Нам вистачило всіх деталей, все спокійно встало на своє місце.
  • 5.0

    6 лис, 2018
    Замок Хогвардс получился супер рельефным и правдоподобным. Но огорчили микро-фигурки. Я понимаю, что они таковые для правдоподобности и удобного размещения, но все же не хватает реалистичности.
    • 17 гру, 2020
      Не скажу точно как называется, но была ведь серия с минифигурками по Гарри Поттеру. Там и учителя, и ученики по размеру как нормальные минифигурки. Советую присмотреться. Лично мы так и сделали - купили еще их.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари