>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

285 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Чого тільки не відбувалося за весь час у вітальні факультету Грифіндор. То студенти святкували перемогу Гаррі Поттера у першому випробуванні Турніру Трьох Чарівників, то Сіріус Блек являвся через камін, а іноді близнюки Візлі торгували своїми товарами. З набором LEGO «Прапор гуртожитку Ґрифіндор» кожен може потрапити до цього культового місця та дізнатися, як усе влаштовано.

P.S. Не забудьте пароль для входу – “конструктурус фанатикус”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76409 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 285 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Грифіндорці у Вітальні

Оскільки у вітальні можуть бути лише студенти певних факультетів (за рідкісними винятками), то в наборі ЛЕГО 76409 представлено 3 мініфігурки учнів Грифіндора:

  1. Гаррі Поттер - головний герой магічного всесвіту. Хлопчик, який вижив, одягнений у форму школи, що включає білу сорочку, краватку під колір факультету, сіру кофту та чорні штани;
  2. Анджеліна Джонсон – на 2 курси старша учениця, яка є мисливицею у команді з квідичу. Дівчина носить бордовий светр із жовтими смужками, а також штани пісочного кольору;
  3. Невілл Лонгботтом – розсіяний однокурсник Гаррі. Другий хлопець набору також одягнений у форму свого факультету, проте замість сірої кофти на ньому чорна накидка;

Аксесуарами для мініфігурок виступають чарівні палички, а також деякі магічні предмети, як снітч або меч Годрика Грифіндора.

В гостях у чистих серцем сміливців

Якщо вже Ви пам'ятаєте пароль і знаєте, кого зустрінете у Вітальні, час переступити поріг і опинитися всередині. Але перед тим потрібно також дізнатися про особливість набору. Справа в тому, що він може демонструватися у двох варіантах:

  1. закритому. У такому разі він виглядає як прапор факультету Грифіндор, поєднуючи бордові та жовті деталі. У центрі емблема – тигр;
  2. відкритому. Зігнувши гострі куточки та розкривши прапор по центру, можна потрапити у саму Вітальню та розглянути деталі інтер'єру.

Усередині кімнати частина деталей вбудована у стіну. До таких належать диван, камін, імітація проходу, штори та інші. Однією з цікавих деталей є картина лицаря, що переливається, з мечем - Годрика Грифіндора. Залежно від варіанта відображення, він може тримати зброю двома руками або привітати тих, хто прийшов (майже як картини у фільмах!). Також деякі елементи меблів виставляються окремо. Це червоні крісла, на яких можуть сидіти фігурки та стіл із нанесеною шахівницею.

Вибирайте між двома варіантами відображення, міняйте з прапора на відкриту кімнату та поселіть дух чарівництва у себе вдома з набором ЛЕГО «Прапор гуртожитку Ґрифіндор».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 бер, 2023
    Невеликий набір, який вимагає зібрання повної колекції. Хоча я поки взяла тільки Гриффіндор, не можу спокійно думати, що десь у світі є ще 3 подібні набори. Весь шарм цього набору у його довершеній простоті. З одного боку, він у висоту не перевищує 20 сантиметрів (приблизно дорівнює звичайній книзі), проте використані вони з великою користю. Також я здивована наскільки деталі, закріплені на пластинах можуть детально відтворити впізнаваний інтер’єр вітальні. Так багато всього додано в середину, включно з мініфігурками з факультету та аксесуарами (снітч, чарівні палички, мітла, перо).
    Достоинства:
    Багато червоних та світлих деталей, які є гарним поєднанням. Вікно із замком справляє враження справжнього. Здається, що все вже продумано, проте можна змінювати інтер'єр та закріплювати окремі деталі. Якщо закріпити всі деталі, то книгу можна спробувати підвісити на гачок або цвяшок.
    Недостатки:
    Хотілося б більшого різноманіття для вбрання мініфігурок, а то Гаррі з Невілом надто однакові.
  • 5.0

    8 бер, 2023
    І ЦЕ ГРИФФІНДООООР!!! Хто б що не казав, але цей факультет найкращий на найбільш детально пропрацьований у всесвіті. Так само у їхній вітальні ми могли “побувати” у фільмах, а також у іграх LEGO (у звичайні ігри про Гаррі на пк, на жаль, не грав). Так як ви вже легко могли здогадатись, це мій улюблений факультет і тому покупка цього набору не стала питанням. Він однаково круто виглядає як у закритому, так і у відкритому вигляді. Для себе я обрав відкриту вітальню, яку поставив поряд із книгами. Незважаючи на те, що частина деталей вбудована у “стіну”, вітальня виглядає дуже деталізованою. Особливо цікавим виявився портрет Грифіндора. Я не пригадую щоб хоча б колись LEGO додавали такі картки.
    Достоинства:
    2 варіанти демонстрації; гарно працюючий механізм закриття та відкриття; продумані деталі інтер'єру; картинка, що переливається; 3 мініфігурки гриффіндорців.
    Недостатки:
    Якщо принт сходів вдалий, то камін виглядає надто просто та штучно.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари