>
В наявності
349 грн
270 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

79 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Захоплюйтесь творчою грою разом з ігровим набором LEGO Friends Хлів для телят Отом (42607) для дітей від 5 років. Рольові пригоди з телятком, милим кроликом та дбайливими мініфігурками Отом та Лео подарують дітям цікаве проведення часу. Двері хліва, що відкриваються, запрошують дослідників, а щітка, що обертається, створює захоплюючі моменти догляду за тваринами. У комплекті все необхідне: щітка, відро, мило, лійка, сіно та годівниця, а також квіти для яскравого декору фасаду хліва та натхнення. Також маленькі дослідники природи виявлять дивовижний світ маленьких комах, будь то працелюбні бджоли, барвисті метелики або чарівне сонечко.

Тепер щодня — свято у хліві для телят Отом!

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Хлів для телят Отом (42607) складається з 79 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Можливості творчості розкриваються в цьому дивовижному ігровому наборі, який порадує дівчаток, хлопчиків та всіх маленьких шанувальників пригод від 5 років і більше. У комплекті з тваринами на фермі ви знайдете не тільки натхнення, а й мобільний безкоштовний додаток LEGO Builder, який зробить процес збирання легким та захоплюючим. Пориньте в 3D-світ, обертайте моделі, зберігайте свої творіння, а також стежте за своїм прогресом – у цьому світі кожен момент стане унікальною пригодою!

Подаруйте маленьким будівельникам неймовірну пригоду з цим дивовижним конструктором! Ідеальний подарунок для дня народження чи будь-якого іншого свята. Подаруйте радість творчості та рольових ігор дітям, які люблять будувати та мріють про фермерські пригоди з тваринами.

Пориньте у захопливий світ будівництва з LEGO Friends! Досліджуйте різноманітні будівельні набори, де кожна коробка – це квиток у захоплюючу пригоду. Від ферми з тваринами до міста з кафе – вибирайте свій шлях у захоплюючому світі LEGO Friends. Чи готові ви до нових творчих відкриттів?

Про серію

Ласкаво просимо до захоплюючого світу LEGO Friends, де пригоди, дружба та творчість зливаються в одну захоплюючу пригоду! Ця серія конструкторів призначена не просто для будівництва, а для створення живих історій із зачаровуючими персонажами.

У LEGO Friends кожен ігровий набір – це не просто купа деталей, а брама у світ уяви. Неважливо, чи вирушають друзі на неймовірну пригоду на фермі, у центрі міста або навіть на космічній станції, у кожному наборі є неймовірна увага до деталізації.

Дівчатка та хлопчики відкривають для себе різноманітність героїв, відважних підприємців, талановитих художників та ветеринарів. LEGO Friends не лише про навчання конструюванню, а й про те, як створювати історії та збагачувати їх дружбою, творчістю та пригодами.

Від пляжних будиночків до стайні, кожен ігровий набір розкриває новий світ, де у дітей є можливість збирати не лише кубики, а й моменти веселощів та натхнення. Давайте разом будувати, разом досліджувати та разом переживати дивовижні моменти у світі LEGO Friends!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Хлів для телят Отом (42607) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари