>
В наявності
1149 грн
888 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
1 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до чарівного місця, де фани чудового анімаційного мультсеріалу "Ляльковий будиночок Габбі" від студії DreamWorks Animation можуть вирушити на незабутню вечірку до саду Котофеї! Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Вечірка в саду Котофеї (10787) відкриє перед дітьми віком від 4 років світ радості, веселощів та пригод.

Перше, цікаве місце для гри – це чудовий іграшковий будиночок на дереві. У ньому Габбі, її помічник Пенді та сама Фея Кітті зібралися на чаювання. Але це не просто будиночок! Усередині у Феї Кітті є затишне ліжко та апетитні закуски з полунички, які точно сподобаються маленьким ляльковим гурманам. А ще у цьому дивовижному саду ростуть квіти! Юні садівники будуть у захваті від можливості поливати і дбати про свої квіти, які зростатимуть та радуватимуть око своєю різноманітністю.

Але це ще не все! Як же без атракціонів? Гірка, гойдалка та карусель з радістю приймуть усіх друзів на веселі ігри та чарівні катання.

Відчуття казки не залишає малюків ні на крок. Кожен аксесуар, такий як яблука, лійка, чайник, чашки та метелики, дозволяють дітям надихнутися та придумати захоплюючі сюжетні ігри. Адже з LEGO можливо все, і уява дітей не матиме меж!

Давайте поїдемо разом у цей чарівний сад і зробимо нашу вечірку незабутньою!

Про набір

Цікава особливість набору - великий кубик для початківців, який дає можливість відразу ж розпочати конструювання без зайвого клопоту. Таким чином, батьки із задоволенням можуть розділити веселощі з дітьми, незалежно від їхнього досвіду з кубиками LEGO. Адже конструювання разом – це чудовий спосіб зблизитися та провести час з користю!

Будиночок на дереві та весь садовий ансамбль вражають своїми розмірами та майстерністю виконання. Ці прекрасні будівлі досягають більше 13 см заввишки, 17 см завширшки і 11 см завглибшки, так що веселощі гарантовані на всю вечірку!

Садовий ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Вечірка у саду Котофеї (10787) – це справжній подарунок для дітей. Він розвиває навички, покращує координацію рухів та познайомить маленьких конструкторів із творчим будівництвом. В результаті малюки отримають не лише яскраві враження, а й корисні навички на все життя!

Та не забувайте, що до кожного набору додається яскравий ілюстрований посібник зі складання, який дозволить дітям максимально комфортно збирати моделі. А для тих, хто хоче ще більше веселощів та інтерактивності, створено безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder Instructions з функцією інтуїтивного масштабування та обертання.

Ігровий набір LEGO Gabby's Dollhouse Вечірка в саду Котофеї (10787) - це не тільки набір для конструювання, це можливість поринути у дивовижний світ уяви, креативності та сімейної розваги! Не пропустіть шанс подарувати радість своїм маленьким майстрам конструкторів та вирушити разом з ними у дивовижну подорож у світ LEGO магії!

Асортимент, якість та безпека

Широкий асортимент наборів LEGO для дітей від 4 років знайомить малюків із улюбленими персонажами з фільмів та телевізійних шоу. Тож кожна дитина знайде свій унікальний світ у іграшкових кубиках LEGO.

Зроблені з любов'ю та увагою до якості всі деталі LEGO відповідають суворим галузевим стандартам безпеки. Ви можете бути впевнені, що гра вашої дитини буде абсолютно безпечною та веселою!

  • 5.0

    10 вер, 2023
    Моя донька (4 роки) любить будувати і кращої ідеї за конструктор лего не знайти. Дизайн барвистий, тому їй вдвічі сподобалося збирати та роздивлятись готовий набір. Не знаю як чиї діти, однак доня обожнює переставляти маленькі деталі - квіточки, яблука, розміщати персонажів у різних місцях. Тут вона може робити уявні ігри з Габбі та Пандочкою, переміщуючи їх у різні місця і катаючи на атракціонах. У наборі є маленькі аксесуари, з якими можна грати та давати в руки Габбі як лійка або чашка.
    Достоинства:
    Дитина в 4 роки може зібрати такий набір майже без допомоги. Правильний розмір набору - не завеликий, однак з достатньою кількістю збірок, щоб розважати дитину. Є будиночок на дереві, гірка, карусель, гойдалка та безліч розваг. Набір з Габбі, Панді та феєю Кітті.
    Недостатки:
    Крона дерева могла б бути з деталей.
  • 4.0

    10 вер, 2023
    Це явно не мало стати окремою серією Лего, однак набір доньці сподобався. Це чудовий конструктор після дупло, оскільки він має рівень 4+, що означає великі кольорові деталі, які просто поєднати. З набором весело грати, особливо, якщо дитина попередньо бачила шоу. Компанію дитині складає Габі, Котофея та Пенді. Єдине, що знижує задоволення - це те, що під час гри гойдалка часто ламається, однак з іншого боку, донька отримує можливість попрактикуватися в будівництві та ремонті.
    Достоинства:
    Яскраві та веселі кольори. Оскільки постійно потрібно поєднувати різні кольори, то у дитини не виникає складнощів з їх знаходженням та правильною збіркою. Персонажі можуть з'їжджати з гірки, кататися на гойдалці та качелі.
    Недостатки:
    Дивно, що навколо так багато крутих мультфільмів, фільмів та навіть ігор, а саме це шоу стає новою серією. Гойдалка часто ламається, коли донька грається.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари