>
В наявності
9199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

923 шт.
3 шт.
54 × 9.1 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Дитяча фантазія втілюється в життя з ігровим набором LEGO Creator Атракціон «Піратські гірки» (31084), перетворюючи звичайні «американські гірки» на захоплюючу морську пригоду в піратському стилі! Підніміться на вершину гірки, пронизайте серце величезного черепа, промчите крізь руїни піратської шлюпки, що затонула, і пориньте в атмосферу занедбаного прибережного замку. Кожен поворот принесе нові емоції та враження, адже на вас чекає не тільки адреналін, а й хвиля морської води, що бризкає з фонтану! 

Набір не залишає байдужими та своїми персонажами: троє сміливих шукачів пригод та загадковий працівник атракціону, який точно знає, як створити атмосферу морського таїнства. І звичайно ж, не забувайте про деталі – від гармати, що стріляє до повітряних куль у візочку та різнокольорових прапорів, кожен елемент додає свою нотку в цю захоплюючу історію!

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Атракціон «Піратські гірки» (31084) складається з 923 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 до 14 років.

Ключові особливості набору:

1. Піратські гірки: основна складова набору – це сам атракціон у вигляді великих «американських гірок» у стилі піратів. Гірки мають звивисту колію, що проходить через різні елементи піратської тематики, такі як величезний череп, руїни шлюпки, що затонула, і занедбаний замок.

2. Мініфігурки: у наборі міститься 4 мініфігурки. Троє з них – відвідувачі атракціону, кожен зі своїм унікальним виглядом та стилем, а четверта – працівник атракціону, одягнений у костюм злобного пірата. Ці персонажі додають веселощів та можливостей для ігор та рольових сценаріїв.

3. Додаткові елементи: крім гірок і мініфігурок, у наборі також містяться різні додаткові елементи, щоб додати деталізації та різноманітності до ігрового досвіду. Серед них: стріляюча гармата на коліщатках, візок з повітряними кулями та різнокольорові прапори.

4. Можливості творчості: ігрові набір LEGO Creator завжди пропонує безліч можливостей для творчості та модифікацій. Ви можете використовувати елементи з цього набору, щоб створити власні атракціони або навіть об'єднати його з іншими наборами для створення ще більших і цікавих конструкцій.

Ігровий набір LEGO Creator Атракціон «Піратські гірки» (31084) пропонує захоплюючий та різноманітний ігровий час, повний пригод та фантазії у світі піратів та атракціонів.

Три можливі варіанти складання

В даному ігровому наборі передбачені три різні варіанти складання, які дозволять вам насолоджуватися різноманітністю конструкцій та ігровим досвідом.

1. Піратські гірки: цей варіант є основним атракціоном - великі «американські гірки» в піратському стилі, з звивистою колією, що проходить через різні елементи піратської тематики. Ви можете відправити мініфігурки на захоплюючу ковзанку, насолоджуючись чудовими краєвидами та вражаючими пригодами.

2. Піратська шлюпка: другий варіант пропонує зібрати піратську шлюпку, що затонула, яка стала руїнами на березі. Ця конструкція дозволяє вам поринути в атмосферу піратських битв і загадок, досліджуючи кожен куточок корабля і навіть знаходячи скарби!

3. Прибережний замок: третій варіант є занедбаний прибережний замок, який став домом для злобного пірата. Ця конструкція покликана додати ще більше пригод та таємничості до вашої ігрової сесії, адже всередині замку можуть ховатися безліч загадок та секретів.

Кожен з цих варіантів складання має свій унікальний характер і атмосферу, пропонуючи вам безліч можливостей для ігор та уяви. Ви можете збирати та перебудовувати ці конструкції у будь-який час, щоб створювати нові сюжети та пригоди у світі піратів та пригод.

 

Придбати ігровий набір LEGO Creator Атракціон «Піратські гірки» (31084) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    23 гру, 2018
    Очень хороший набор, который несомненно понравится практически любому ребенку, ведь благодаря нему каждый сможет покатать своих героев на увлекательном аттракционе с интересным стилистическим пиратским оформлением. Можно сложить три разновидности аттракциона на выбор, наиболее интересным моему ребенку показался вариант с американскими горками, как это изображено на коробке. По сложности набор я бы отнес к среднему, около 1000 деталей, несколько часов ребенок потратил на его сборку. Много различных цветов использовано в оформлении, помимо аттракционов и героев, есть также разные предметы декора, присущие парку развлечений - пушка, возок, оформленный шарами, флажки разные. Красочный и интересный набор с тремя минифигурками, ребенку очень понравился,
  • 5.0

    18 гру, 2018
    Пожалуй, самый яркий и красивый набор в коллекции сына, который вызвал у него наибольший интерес. Это полноценная копия американских горок, выполненная в пиратской стилистике. У ребенка есть возможность самому возить героев в маленьких вагончиках по извилистому аттракциону. В дополнение идут небольшие декорации в виде пушки, воза с шариками, и несколько героев. Данный набор можно складывать в альтернативные варианты аттракциона под свой вкус. Хочу такой же набор и своему племяннику заказать на новый год.

Рекомендуємо подивитися ці товари